Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه سفر به استان خراسان جنوبی به شایعه گران شدن قیمت املاک بیرجند به دنبال برگزاری مزایده‌های این بنیاد پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح در حاشیه سفر به استان خراسان جنوبی و حضور در جلسه شورای اداری شهرستان درمیان، در جمع خبرنگاران این استان با اشاره به ظلم خاندان پهلوی و وابستگانشان و تصاحب زمین‌های بسیاری با زور اظهار کرد: خراسان جنوبی در زمان رژیم گذشته منتسب بود به اسدالله علم وزیر دربار که بسیاری از زمین‌ها را تصرف کردند و به نام زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضی از مشکلات درباره این زمین‌ها حل شده و خیلی از موارد هم هنوز حل نشده است. این مشکل را ما باید حل کنیم و واقعا بنای ما این است که از این زمین‌ها و منافع آن برای نفع مردم و توسعه استان استفاده شود.

به گفته او فلسفه بنیاد همانطور که روی اسم آن است، برای مستضعفان و محرومان و مردم است.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان بخشی از خدمات این بنیاد در استان خراسان جنوبی گفت: بنیاد مستضعفان به صورت سنتی در این استان خدماتی داشته و فعالیت‌هایی انجام داده که خدماتش در حوزه‌های مختلف اعم از بهداشتی، ورزشی، آموزشی و ... ادامه پیدا می‌کند.

او با اشاره به اضافه شدن شهرستان درمیان به مناطق هدف آبادانی و پیشرفت بنیاد مستضعفان، اظهار کرد: در کنار این خدمات، به پیشنهاد مسئولان استان در شهرستان درمیان مستقر می‌شویم و هرکاری لازم باشد برای توسعه این شهرستان انجام خواهیم داد.

او در پاسخ به سوالی درباره بنا‌های میراث فرهنگی که در زمین‌های بنیاد مستضعفان قرار دارد، گفت: اگر این املاک و اماکن تاریخی در اختیار میراث فرهنگی است، حتما وظیفه آنهاست که اقدام به مرمت این بنا‌های تاریخی کنند. البته اگر ملکی در اختیار بنیاد است و میراث فرهنگی آن را ثبت تاریخی کرده باشد، ما موظفیم این املاک را حفظ کنیم تا تعیین تکلیف شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس بنیاد مستضعفان در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش قیمت زمین و املاک در اثر مزایده‌های این بنیاد، اظهار داشت: در همه ایران قیمت ملک بالا رفته است. آیا در آنجا‌ها هم مزایده بنیاد باعث شده؟ متوسط‌گیری کنند که قیمت ملک در بیرجند نسبت به ۳ سال قبل چقدر گران شده، در نقاط دیگر ایران هم ارزیابی کنند. حتما اینطور نیست که افزایش قیمت ملک در بیرجند بیشتر از سایر نقاط کشور باشد.

او در پایان گفت: تمام تلاش ما این است که منافع مزایده‌های بنیاد مستضعفان برای مردم استان باشد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی پرویز فتاح فتاح رئیس بنیاد مستضعفان استان خراسان جنوبی بنیاد مستضعفان شهرستان درمیان میراث فرهنگی قیمت ملک زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۶۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن

به گزارش همشهری آنلاین، تقریباً ۷ ماه از تغییر مقررات انتشار آگهی املاک در سکوهای اینترنتی و توافق اولیه وزارت راه و شهرسازی و پلتفرم‌ها می‌گذرد و حالا آن‌گونه که مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی می‌گوید: سکوهای میزبان آگهی‌های مسکن، فقط یک هفته برای اجرای مقررات جدید فرصت دارند و در غیر این صورت بخش املاک آنها با مجوز کمیته ذیل شورای امنیت ملی مسدود خواهد شد.

درج آگهی مسکن به‌شرط اصالت

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی می‌گوید: طبق مصوبه شورای عالی مسکن، برای انتشار آگهی مسکونی در سکوهای اینترنتی باید احراز هویت مالک و کد پستی انجام شود و با این کار، عملاً انتشار آگهی احراز هویت آگهی‌دهنده، مالک و کد پستی ملک (ثبت شده در سامانه ملی املاک و اسکان) امکان‌پذیر نیست.

ابوالفضل نوروزی، در گفت‌وگو با همشهری، می‌افزاید: بعد از چند ماه هماهنگی و تأمین زیرساخت، در جلسه دیروز با مسئولان سکوهای آگهی مسکن، آخرین وضعیت اجرای مصوبه شورای عالی مسکن بررسی و مقرر شد ایرادات موجود ظرف یک هفته برطرف شود؛ در غیر این صورت بخش املاک آنها مسدود خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

راز املاک باد کرده روی دست بانک‌ ها | چه‌کسی بانک‌ها را خانه‌ دار کرد؟

او درباره پیشرفت این کار، اظهار می‌کند: ارتباط دو سکوی بزرگ آگهی مسکن با سامانه‌ها برقرار شده است. یکی از سکوها مصوبه را کامل اجرا کرده و باید برخی ایرادات جزئی ساماندهی شود؛ اما یکی از سکوها، آن‌گونه که مدنظر قانون بوده عمل نکرده و باید در این یک هفته آن را اصلاح کند.

نوروزی می‌گوید: طبق مصوبه شورای عالی مسکن، آگهی مسکن باید بعد از استعلام از سامانه ملی املاک و اسکان منتشر شود؛ اما یکی از سکوها بعد از انتشار آگهی، امکان استعلام آن را برای مردم فراهم کرده که اگر خواستند بتوانند استعلام بگیرند. به گفته او، این شیوه با آنچه قانون برای ممانعت از نشر آگهی دروغ، تکراری و بدون اصالت داشته مغایر است و باید در فرصت مقرر اصلاح شود.

مقررات جدید آگهی مسکن در سکوهای اینترنتی

انتشار آگهی مسکن به‌شرط اصالت، فقط یک بخش از قواعد جدیدی است که برای سکوهای اینترنتی وضع شده؛ آن‌گونه که مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی می‌گوید: پلتفرم‌ها باید از انتشار آگهی‌های مربوط به فروش امتیاز مسکن دولتی (نهضت ملی مسکن) نیز که طبق قانون ممنوع است، جلوگیری کنند.

نوروزی همچنین جلوگیری از آگهی پیش‌فروش‌های غیرقانونی را از تکالیف سکوهای اینترنتی در قانون جدید عنوان می‌کند و می‌گوید: پیش‌فروش مسکن فقط بعد از دریافت مجوز، قانونی است و درج آگهی پیش‌فروش نیز از این قاعده مستثنا نیست.

او تأکید می‌کند: دولت در کنار برنامه‌ریزی برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در نهضت ملی مسکن، تأمین ۵۰ هزار هکتار زمین برای این نهضت، اجرای قانون جوانی جمعیت و تخصیص زمین به خانوارهای مشمول و ...، هر اقدامی که احساس کند یک درصد به نفع حوزه مسکن است وارد عمل می‌شود و وضع و اجرای این قانون برای آگهی‌ها هم در همین چارچوب قرار دارد.

چرا اصالت‌سنجی آگهی لازم است؟

کسانی که برای خریدوفروش یا اجاره مسکن مجبور به گشت‌وگذار در دریای آگهی‌های اینترنتی بازار مسکن هستند خوب می‌دانند که یک آپارتمان می‌تواند با توضیحات و حتی قیمت‌های مختلف از سوی چند منبع آگهی شود. در این میان، آگهی‌های زیادی به‌خصوص در بازار اجاره دیده می‌شود که مناسب به نظر می‌رسد و مدت کوتاهی از انتشار آن می‌گذرد؛ اما بعد از تماس تلفنی، آگهی‌دهنده می‌گوید: «موجود نیست. اجاره رفت، مالک منصرف شد...».

فارغ از اینکه قصد و غرض منتشرکنندگان این آگهی تکراری و دروغ چیست، تأثیر این آگهی‌ها، چیزی جز سردرگمی مردم، مخدوش شدن قیمت‌ها و تغییر دادن قیمت برآوردی بازار نیست و بر همین اساس در همه دوره‌های، برنامه‌هایی برای کنترل و ساماندهی آگهی‌های مسکن در دستور کار قرار گرفته است. بدترین اقدام، حذف قیمت از آگهی‌ها بود که خوشبختانه در دوره جدید، مورد تأیید متولیان حوزه مسکن نبوده و نتیجه‌اش قاعده‌مند کردن آگهی‌ها با اصالت‌سنجی آن‌هاست.

نوروزی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی می‌گوید: در شرایط فعلی، افراد می‌توانند بازار را با انتشار آگهی‌های غیرواقعی، رفتار بازار و برآوردهای قیمتی آن را تحت تأثیر قرار دهند به‌گونه‌ای که حتی برآوردهای یک فروشنده واقعی نیز تحت تأثیر آگهی‌های دروغ آنها تغییر کند.

به گفته او، اصالت بخشی به آگهی‌ها تا حد زیادی از قیمت سازی و متشنج کردن بازار جلوگیری می‌کند و اثر القایی و تورم انتظاری حاصل از آن را از بین می‌برد.

کد خبر 846785 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت مسکن و زمین مسکن مسکن اجاره

دیگر خبرها

  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره در انتطار مصوبه مجلس
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • تصویب طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، راهکاری برای معاملات شفاف در بازار مسکن
  • قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید
  • سند ۴۲ میلیون مترمربع از زمین‌های شهر جدید امیرکبیر اراک صادر شد