Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@01:26:19 GMT

صنعت پوشاک ایران ظرفیت اشتغال ۲ میلیون نفری را دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۹۳۱۴

صنعت پوشاک ایران ظرفیت اشتغال ۲ میلیون نفری را دارد

یک کارشناس اقتصادی گفت: پتانسیل اشتغال زایی صنعت پوشاک ۲ میلیون شغل است که در حال حاضر کمتر از ۶۰۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند. ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۲ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هادی سلیمی زاده، کارشناس اقتصادی، در برنامه پایش با بیان اینکه صنعت پوشاک، حوزه ای اشتغالزا است صنعت پوشاک را حوزه ای دانست که در رکودهای اقتصادی نیز رونق داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهای بزرگ تولید کننده پوشاک هستند که چین و بنگلادش رتبه اول و دوم در تولید پوشاک را دارند. کشور ما سهم ناچیزی در صادرات پوشاک دارد. اگر ما بتوانیم 500 میلیون دلار صادرات پوشاک داشته باشیم، بیش از 150 هزار شغل مستقیم و 22 هزار شغل غیر مستقیم در صنعت پوشاک ایجاد می شود.

سلیمی زاده گفت: ما در بین کشورها، ارزانترین نیروی کار را در اختیار داریم و صنعت پوشاک نیز حوزه ای که نیروی انسانی محور است. سود دهی همه زنجیره تولید پوشاک، بسیار خوب است. باید در حوزه طراحی پوشاک وارد شد، چرا که طراحی لباس، سود ده ترین حوزه تولید است.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه باید در حوزه پوشاک برند سازی کرد، افزود: ترکیه که در لباس معروف است، به دلیل خرید برندهای ایتالیایی بوده است. باید برای خرده فروشی نیز سیاست گذاری کرد تا پوشاک ارزان بدست مردم برسد.

وی ادامه داد: چالش حوزه صنعت پوشاک این است که خرده فروش، از تولید کننده بیشتر سود می برد. دلیل آن هزینه های سرباری است که فروشنده خرده فروش وارد می شود که بخش عمده این هزینه، مربوط به اجازه مغازه است.

سلیمی زاده بانک ها را عامل گرانی اجاره بهای مغازه های تجاری دانست و اظهار کرد: مکان های خوب تجاری شهرها در اختیار بانک ها است و آنها قیمت ها را تعیین می کنند.

کارشناس اقتصادی گفت: تولیدی های پوشاک در کشور به طور نامتوازن پخش شده اند. به گونه ای که 40 درصد تولیدی ها در تهران، 20 درصد در مشهد و 10 درصد در آذربایجان شرقی استقرار دارند. باید به سمتی برویم تا در مناطق محروم نیز تولیدی پوشاک تاسیس شود. زیرا به دلیل نیروی کار ارزان قیمتی که در این مناطق است، هزینه تولید پوشاک کاهش می یابد و به فروش راحت تر آن کمک می کند.

وی افزود: دلیل متمرکز بودن تولید پوشاک در مناطقی مانند دلیل با هزینه های زیاد این است که زنجیره ارزش تولید پوشاک در تهران متمرکز می باشد و استقرار در نواحی دیگر صرفه اقتصادی ندارد.

سلیمی زاده ادامه داد: باید در زنجیره ارزش پوشاک سیاست گذاری های صحیحی داشت و از پایین به بالا سیاست گذاری انجام شود. پتانسیل اشتغال زایی صنعت پوشاک 2 میلیون شغل است که در حال حاضر کمتر از 600 هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.

کارشناس اقتصادی گفت: دستمزدهای صنعت پوشاک نیز، مطلوب است. با توجه به اینکه در حال حاضر واردات پوشاک صرفه اقتصادی ندارد، باید به صنعت پوشاک توجه جدی نمود. به نحوی که بتوانیم در حوزه پوشاک نیز ضمن تامین نیازهای داخلی، به صادر کننده ای خوب تبدیل شویم.

وی در پایان افزود: در صنعت پوشاک این ظرفیت وجود دارد که 10 میلیارد دلار برای کشور ارز آوری داشته باشد. ورود فعالانه در صنعت پوشاک می تواند مشکلات اشتغال کشور را حل کند تا آنجا که واردات نیروی کار نیز لازم می شود.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,78,83/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه تولیدگنندکان پوشاک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارشناس اقتصادی گفت حال حاضر صنعت پوشاک تولید پوشاک سیاست گذاری سلیمی زاده نیروی کار خرده فروش حوزه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت پست شهرک صنعتی صومعه سرا

ایسنا/گیلان مدیرعامل برق منطقه ای گیلان از افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت پست شهرک صمعتی صومعه سرا خبر داد و گفت: تامین زیرساخت های برق شهرک های صنعتی با توجه به نقش خطیر آنها در تولید و اشتغال، بسیار مهم و حیاتی است.

محمود دشت بزرگ امروز، ۸ فروردین ماه در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به افزایش ظرفیت پست شهرک صنعتی صومعه سرا، اظهار کرد: تامین زیرساخت های برق شهرک های صنعتی با توجه به نقش خطیر آنها در تولید و اشتغال، بسیار مهم و حیاتی است.

وی درخصوص اهمیت و ضرورت احداث این پست، گفت: با توجه به اینکه شهرک های صنعتی نقش مهمی در تولید، اشتغال و رشد و توسعه دارند، احداث این پست برای شرکت برق منطقه ای گیلان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان با اشاره به اهداف این پروژه، عنوان کرد: افزایش دو برابری ظرفیت توان الکتریکی پست از اهداف این پروژه است. در واقع با استقرار دو دستگاه ترانسفورماتور ۳۰ مگاولت آمپر در پست، ظرفیت آن به میزان ۱۰۰ درصد افزایش خواهد یافت.

دشت بزرگ با بیان اینکه برای پروژه مذکور حدود ۱۸۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهد شد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این پست تاکنون حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مراحل باقیمانده پروژه با سرعت خوبی در حال اجراست و پیش بینی می شود این پروژه در سال جاری به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قم برای رونق اقتصادی در صنعت گردشگری و زیارت می تواند موفق باشد
  • اصل ۴۴ قانون اساسی دقیق اجرا شود/استفاده از بخش تعاونی برای جهش تولید ضروری است
  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • متکی: نظارت مجلس در کشور ما قوی نیست /۲۰ برابر فرانسه، قانون وضع کرده ایم
  • متکی: نظارت مجلس در کشور ما قوی نیست/ 20برابر فرانسه، قانون وضع کرده ایم
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • اشتغال‌ زایی با تمرکز بر ظرفیت های موجود
  • افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت پست شهرک صنعتی صومعه سرا
  • کشوری که از ویرانه اقتصادی به قطب نساجی جهان تبدیل شد
  • توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم