Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۲ دی‌ماه سال جاری در حالی کلنگ احداث تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه اهواز به زمین زده شد که ابهاماتی درباره اجرایی شدن این پروژه بزرگ شکل گرفته است. ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، 12 دی ماه سال جاری کلنگ بزرگترین پروژه ترافیکی اهواز با حضور ‌‌مدیران شهری و استانی به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یک ماه پس از کلنگ‌زنی از سوی دفتر فنی، امور عمرانی حمل و نقل و ترافیک استانداری خوزستان نسبت به ضرورت اجرایی پروژه و عدم اخذ مجوزهای قانونی به آن انتقاداتی کرد.

عضو شورای شهر اهواز در پاسخ به ابهامات صورت گرفته و در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سال 84 مطالعات طرح جامع ترافیک اهواز شروع و در سال 85 به پایان رسید. نقطه میدان دانشگاه جزو نقاطی است که مشاور گفت باید یک تقاطع غیرهمسطح برای آن تاسیس شود.

رحیم کعب‌عمیر درباره نحوه تصویب این طرح در شورای شهر تصریح کرد: ما در کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر اهواز درباره این طرح بحثی نکردیم و  موضوع بلافاصله در صحن شورا مصوب شد. اما به عنوان رییس این کمیسیون از پیمانکار درباره نحوه اجرای کار توضیحات خواستم که در اختیار ما نیز قرار داده شد که البته درخواست مطالعات بیشتر از آن‌ها کردیم.

وی درباره مشکلات مجوز شورای ترافیک این طرح افزود: شورای شهر مسئولیتی درباره اخذ این مجوز ندارد که با توجه به عضویت شهردار در شورای ترافیک استان انتظار داریم وی برای رفع موانع قانونی اجرای پروژه اقدام کند و از استاندار خوزستان انتظار داریم برای رفع این موانع همکاری کند.

کلنگ آغاز عملیات تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه اهواز بر زمین زده شدپیشنهاد طرح رفع حاشیه‌نشینی در اهواز و کوت‌عبدالله به استانداری خوزستان

کعب‌عمیر افزود: در صورت تکمیل این پروژه سیر ترافیک از میدان دانشگاه تا فلکه ساعت بسیار روان‌تر خواهد شد، و به سمت فلکه ساعت خواهد رفت. که باید دید شهرداری چه تمهیداتی برای ترافیک موجود در فلکه ساعت خواهد اندیشید.

رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر اهواز درباره دلایل واگذاری پروژه به قرارگاه خاتم الانبیاء افزود: با توجه به عقب‌افتادگی‌های اهواز در موضوع پروژه‌های ترافیکی و تقاطع غیرهمسطح در اهواز، شهردار اهواز با خاتم الانبیا وارد مذاکره شد و توافق شد که قرارگاه مجری این طرح شود.

وی افزود: قرارگاه در تهران و بسیار از شهرهای کشور عملکرد بسیار مثبتی در اجرای چنین پروژه‌هایی دارد و پروژه‌های بسیار بزرگی را به سرانجام رسانده است که با توجه به انگیزه بالای آن‌ها برای خدمت به مردم اهواز بسیار امیدواریم که این پروژه بدون توقف ادامه یابد.

عضو شورای شهر اهواز همچنین با اظهار بی‌اطلاعی از قرارداد منعقد شده بین پیمانکار و شهردار عنوان کرد: توافقی صورت گرفته است ولی  اینکه قراردادی منعقد شده است یا خیر و مفاد آن چیست موضوعی است که متوجه شهرداری اهواز است و ما از مسائل فنی قرارداد بی‌اطلاعیم.

کعب‌عمیر با رد موضوع توقف اجرای پروژه، بیان کرد: پیمانکار بلافاصله پس از کلنگ‌زنی و تا به امروز در حال تکمیل کارگاه و تجهیز آن بوده است  و در حال حاضر قرارگاه در حال تجهیز کارگاه در بلوار پارک ربیع است، که چنین چیزی خود بخشی از زمان اجرایی پروژه است و موضوع عجیبی نیست.

وی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر بحثی که شورای شهر با پیمانکار و معان فنی شهرداری دارد این است که پلی که بنا دارند بسازند فلزی است که اگر چه ساخت آن سرعت بیشتری دارد ولی در مسئله گرمای اهواز کمی نامناسب است و در بحث زیبایی سازه بتنی زیباتر است هم ساخت پل بتنی مقرون به صرفه تر است. که حالا این صحبت را کردیم حالا باید دید چه تصمیمی گرفته می‌شود.

تعداد تقاطع غیر همسطح در اهواز بسیار کم است و این در حالی است که با توجه به افزایش مصرف سوخت، بالا رفتن میزان آلایندگی‌ها در کلانشهر اهواز، اتلاف وقت مردم و بسیار موارد دیگر تاسیس چنین پروژه‌هایی بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

انتهای پیام/331/ش

R41468/P/S6,57/CT7 واژه های کاربردی مرتبط استانداری خوزستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری خوزستان استانداری خوزستان میدان دانشگاه اهواز استانداری خوزستان تقاطع غیر همسطح شورای شهر اهواز پس از کلنگ زنی زمین زده شد فلکه ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۰۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری زیر ذره‌بین شورای شهر | مظفر: ۲ هزار و ۸۷۴ پروژه برای سال جاری شناسایی شدند

به گزارش همشهری آنلاین، میثم مظفر در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش طرح رصد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در ۳۵۰ محله حضور پیدا کردند، گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد سه هزار مطالبه موضعی اخذ  و ۳۰ چالش فراگیر از بین این سه هزار مشکل شناسایی شد.

او افزود: در نتیجه هزار و ۷۵۰ پروژه توسعه محلی در سال ۱۴۰۱، هزار و ۵۲۰ پروژه در سال ۱۴۰۲ شکل گرفت و دو هزار و ۸۷۴ پروژه نیز در سال جاری در نظر گرفته شد.

مظفر با بیان اینکه در قالب طرح رصد ۲ نیز اعضای کمیسیون از مناطق مختلف بازدید کردند، یادآور شد: گزارش‌هایی به عنوان دستاوردهای شورا تهیه و ارائه شد، به نظر می رسد شورا و شهرداری دستاوردهای بزرگی در بخش‌های مختلف داشتند.

او با بیان اینکه گزارش‌های تخصصی به شهردار تهران در رابطه با نحوه عملکرد شهرداری مناطق ارائه شده است، گفت: ۱۲۵ درصد حجم ریالی کار در سال گذشته نسبت به سال‌های ماقبل رشد پیدا کرد و عملکرد شهرداری در سال ۱۴۰۲ در پیشرفت فیزیکی پروژه‌های احداثی جهش قابل توجهی داشت. دبیرخانه طرح رصد هم به صورت هفتگی مسائل را پیگیری می کرد.

رئیس کمیته بودجه با بیان اینکه ۹۹ پروژه قرمز در سطح شهر شناسایی شد، توضیح داد: اقدامات و پیگیری ها منجر به این شد که امروز تنها ۲ پروژه قرمز داشته باشیم و در سه ماه سوم سال قبل بیش از ۹۰۰ پروژه به پایان برسد. ۱۱ منطقه در سال قبل پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌ها داشتند. کمترین درصدها در پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه ای ۸۸ درصد است.

احداث ۵۸ زمین چمن مصنوعی

مظفر با بیان اینکه خروجی کمیته رصد به صورت ملموس مشخص است، یادآور شد: ما در قالب طرح رصد اقدامات سایر کمیسیون‌ها را نیز دنبال کردیم. به طوری که ۵۸ زمین چمن مصنوعی به پایان رسیده و ۴۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی در این دوره اجرا شده است. احداث ۶ درمانگاه و چهار تالار یاس هم در این دوره به اجرا رسیده است.

او با اشاره به اصلاح هندسی چهار هزار و ۷۲۷ نقطه در محلات، خاطرنشان کرد: احداث هزار و ۸۶۳ ظرفیت پارکینگ، ایمن سازی ۱۴ هزار و ۴۸۲ نقطه حادثه خیز ترافیکی، احداث ۹۱۸ سرپناه ایستگاه حمل و نقل عمومی، بازگشایی ۵۴ مسیر و معبر ترافیکی، احداث ۷۲ هزار مترمربع معبر جدید و احداث هشت تقاطع غیرهمسطح از دیگر اقدامات در حوزه حمل و نقل و ترافیک است.

بهسازی ۲۰۲ کیلومتر از شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه هفت تصفیه خانه، ۲۹ کانال و همچنین بهسازی ۲۰۲ کیلومتر شبکه جمع آوری آب‌های سطحی در این دوره انجام شده، گفت: دیگر اقدامات حوزه خدمات شهری شامل احداث ۲۵ بوستان محلی، احداث ۱۶ میدان میوه و تره بار، احداث، بهسازی و مرمت ۵۷۴ هزار مترمربع پیاده رو، احداث، بهسازی و مرمت ۶۱۲ کیلومتر نهر، ایمن سازی و بهسازی هزار و ۶۸ بوستان، احداث و مرمت هزار و ۷۸۵ چشمه سرویس بهداشتی و آسفالت ۱۱.۵ میلیون متر مربع کوچه، خیابان و معابر اصلی، فرعی و بزرگراهی است.

کد خبر 846080 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهرداری شورای شهر تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • توقف ایجاد غرفه در میدان امام(ره) بیرجند
  • تخلف ساکن چیست؟  
  • اجرای ۵ آیتم عمرانی برای تکمیل پروژه تقاطع غیر همسطح آذربایجان
  • ۱۰ تقاطع همسطح در قم هوشمندسازی شد
  • فضای سبز و تفریحی نوار ساحلی بوشهر افزایش می یابد
  • بررسی ۸ گزینه برای طراحی تقاطع غیرهمسطح سپاه در قم
  • مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری زیر ذره‌بین شورای شهر | مظفر: ۲ هزار و ۸۷۴ پروژه برای سال جاری شناسایی شدند
  • بررسی ۸ گزینه برای طراحی تقاطع غیرهمسطح سپاه قم
  • تکمیل تقاطع غیرهمسطح آذربایجان در دستور کار مدیریت شهری تبریز
  • احداث تقاطع غیرهمسطح مشهد-شاندیز-طرقبه در سال ۱۴۰۳