Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیدمحمدجواد ابطحی با اشاره به طرح کاهش مناسبات و روابط ایران و انگلستان ، گفت: با توجه به اینکه این طرح چهل و پنجمین طرح فوریت‌دار در دستورکار مجلس بود و فرصتی برای بررسی آن در زمان باقی مانده وجود نداشت به تعویق افتاد.

اخبار سیاسی- نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قانون کاهش روابط با انگلیس نیز در سال 1390 به تصویب رسیده است اما عدم اجرای آن موجب این شد تا ما طرح جدیدی را ارایه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه دولت برای کاهش مناسبات اراده‌ای ندارد.

وی افزود: بر اساس قانون مصوب سال 1390« وزارت امورخارجه موظف شد که در چارچوب حفظ منافع ملی و دفاع از حقوق ملت بزرگ ایران ظرف دوهفته، روابط سیاسی را با دولت انگلیس به سطح کاردار تنزل دهد و روابط اقتصادی و بازرگانی را نیز به حداقل ممکن برساند.» و طبق تبصره این ماده واحده « در صورت تغییر سیاستهای خصمانه کشور مزبور وزارت امورخارجه می‌توانست سطح روابط را ارتقاء دهد.»

ابطحی ادامه داد: با روی کار آمدن محمدجواد ظریف بر مسند وزارت امور خارجع کارداری به سفارت انگلیستان تبدیل شد. لذا ما در طرح ارایه شده بر کاهش این روابط با توجه به شرایط فعلی تاکید کردیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی معتقد است: کاهش مناسبات ایران و انگلیس به برجام آسیبی نمی‌زند زیرا برجام مرده است و تنها گواهی فوت آن باقی مانده که اعلام شود. همچنین ضروری است که ایران قبل از خروج از NPT از برجام خارج شویم. تبدیل سفارت انگلیس به کاردار تغییری در مواضع ایجاد آنها نمی‌کند.

وی تاکید کرد: دولتمردان انگلیس کورکورانه از مواضع آمریکا حمایت می‌کنند لذا بهتر است جمهوری اسلامی ایران در مقابل دولت‌های عهدشکن شجاعانه بایستد. از سوی دیگر تنها دو درصد روابط خارجی ایران با کشورهای اروپایی برقرار است بنابراین این کاهش مناسبات آسیبی به وضعیت داخلی و خارجی ایران نمی‌زند.

ابطحی در ادامه یادآور شد: در هفته‌های گذشته نمایندگان فوریت طرح «پیگرد حقوقی علیه دولت انگلستان برای جبران خسارات وارده به اتباع ایرانی» را تصویب کرد که بر اساس آن دولت جمهوری اسلامی ایران موظف به اخذ غرامت از دولت انگلیس شده است. موضوع این طرح نیز مربوط به خساراتی است که به جان و مال مردم ایران به ویژه کشتار 9 میلیون ایرانی به خاطر قطحی مصنوعی طراحی شده توسط انگلیس است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در توضیح آینده روابط ایران و انگلیس بعد از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا گفت: روابط عاطفی جانسون و ترامپ روسای جمهور انگلیس و آمریکا از گذشته عمیق بوده و با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بیشتر خواهد شد بنابراین انگلستان جانبدارانه عمل خواهد کرد هرچند فرانسه و آلمان به سمت ایران قدم بردارند. لذا جمهوری اسلامی ایران باید کاهش روابط را در اولویت قرار دهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روابط ایران و انگلستان برجام ایران و انگلیس ابطحی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد،‌ درحالیکه همزمان با سفر موفقیت آمیز «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، آمریکا در ادامه سنگ اندازی‌های خود را تقویت مناسبات دو کشور همسایه، دولت اسلام آباد را از خطر تحریم احتمالی آگاه ساخت، بسیاری از کارشناسان، اندیشمندان و کاربران شبکه‌های اجتماعی این کشور این رویکرد را محکوم کردند.
«علامه عارف واحدی» دبیرکل شورای علمای شیعه پاکستان در پیامی اعلام کرد: تهدیدات دولت اسلام آباد از سوی آمریکا همزمان با امضای تفاهم‌نامه‌های تجاری میان ایران و پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم.
وی افزود: مردم پاکستان از دولت خود توقع دارند قاطعانه در مقابل این رویکرد آمریکا ایستاده و منافع ملی پاکستان را در اولویت قرار دهند.
«ملیحه لودهی» نماینده سابق پاکستان در سازمان ملل نیز در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره روابط ایران و پاکستان گفت: این موضوع که روابط خوب ایران و پاکستان مطابق با منافع آمریکا نیست، هیچ اهمیتی ندارد.
وی با تاکید بر اهمیت سفر موفق رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان افزود: روابط دولت اسلام آباد با کشور‌های همسایه باید مطابق با منافع ملی باشد.
همچنین بسیاری دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی در پاکستان در پست‌هایی این رویکرد تکراری آمریکا مبنی بر سنگ اندازی در روابط ایران و پاکستان را محکوم کرده و خواستار موضع قاطع دولتمردان اسلام آباد شدند.
گفتنی است پس از امضای ۸ سند همکاری میان ایران و پاکستان در بخش‌های مختلف از جمله حوزه تجاری در جریان سفر آقای رئیسی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی پیرامون این تفاهم‌نامه‌ها گفت: کشور‌های علاقه‌مند به توسعه روابط تجاری با ایران باید خطر تحریم‌های اقتصادی را نیز در نظر بگیرند.

 

دیگر خبرها

  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • شورای روابط اسلامی‌-آمریکایی: بایدن به روح ملت خیانت کرد
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است