Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوی نژاد گفت: پایگاه خدمات اجتماعی انزلی محله لنگرود چهارمین پایگاه خدمات اجتماعی در استان و اولین پایگاه در خارج استان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، «حسین نحوی نژاد» امروز(یک شنبه،۲۰ بهمن) در افتتاح پایگاه خدمات اجتماعی انزلی محله شهرستان لنگرود در نهمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: پایگاه های خدمات اجتماعی در خدمت شناسایی، مداخله به‌هنگام و ارجاع مناسب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه پایگاه خدمات اجتماعی انزلی محله لنگرود چهارمین پایگاه خدمات اجتماعی در استان و اولین پایگاه در خارج استان است، افزود: استمرار و تلاش رییس بهزیستی شهرستان در پیگیری و افتتاح پایگاه خدمات اجتماعی ستودنی است و پایگاه بعدی نیز به زودی در همین شهرستان افتتاح خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه پدیده مهاجرت با فرهنگ ها،  باور ها، سکونت گاه های غیر رسمی و ... رشد آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد، تصریح کرد: پایگاه خدمات اجتماعی با هدف توانمندسازی ساکنین سکونتگاه‌های غیر رسمی، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق با استفاده از الگوهای اجتماع محور است.

 

نحوی نژاد ادامه داد: گیلان در مسیر نزولی آسیب های اجتماعی در حرکت‌ است و در سالهای آتی قادر خواهیم بود که جلوی رشد آسیب های اجتماعی را بگیریم.

 

*كاهش آسیب های اجتماعی، یكی از راه های دستیابی به جامعه امن و سالم


«سیروس شفقی» نیز در این مراسم با بیان اینکه پایگاه خدمات اجتماعی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی با مشارکت مردم است، گفت: دستيابي به جامعه اي امن و سالم، در گرو پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي است.

 

فرماندار لنگرود كاهش آسیب های اجتماعی را یكی از راه های دستیابی به جامعه امن و سالم دانست و خواستار افزایش خدمات اجتماعی در محلات شهرستان شد.

 

*۱۰درصد از پرونده های مداخله اورژانس اجتماعی در ۹ ماهه امسال مربوط به منطقه انزلی محله است

«پیمان محمدی پور» نیز در این مراسم با بیان اینکه اورژانس اجتماعی در شهرستان لنگرود از سال ۹۶ افتتاح شد، گفت: بعد از دو سال و اندی از افتتاح اورژانس اجتماعی در شهرستان،  عزم مسئولان شهرستانی و بهزیستی استان در تکمیل این چرخه بر آن شد که اولین پایگاه خدمات اجتماعی خارج از استان در شهرستان لنگرود افتتاح شود.

 

رییس اداره بهزیستی لنگرود، تصربح کرد: انزلی محله ۶ هزار نفر جمعیت با ۲ هزار و ۲۰۰ خانواده است که پایش اورژانس اجتماعی نشان‌می دهد ۱۰درصد از پرونده های مداخله اورژانس اجتماعی در ۹ماهه امسال مربوط به منطقه انزلی محله است.

 

وی ادامه داد: شناسایی مسائل و مشکلات گروه های هدف، آشنایی گروه های هدف با منابع موجود و ارجاع به مراکز ذیر ربط، آگاه سازی گروه های هدف در جهت شناخت نیازها و مشکلات و تلاش در جهت رفع آن، گسترش روحیه خودباوری و خوداتکایی، فراهم کردن محیط زندگی سالم و تلاش در جهت افزایش و توانمندی افراد منطقه از جمله اهداف اختصاصی پایگاه های خدمات اجتماعی است.

پایان پیام/167

منبع: شبستان

کلیدواژه: خدمات اجتماعی لنگرود بهزیستی آسیب های اجتماعی اورژانس اجتماعی خدمات اجتماعی شهرستان لنگرود اولین پایگاه گروه های هدف امن و سالم نحوی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۹۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،اظهارکرد: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شد که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • افتتاح پایگاه تجمیعی سلامت خانواده شماره یک تالش
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • جشنواره بهار نارنج کومله برگزار می‌شود
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان