Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظهر امروز با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسوولان استانی، کارخانه جمع‌آوری و فرآورش گازهای مشعل در منطقه غرب کارون کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، کلنگ کارخانه جمع‌آوری و فرآورش گازهای مشعل در منطقه غرب کارون امروز یکشنبه ۲۰ بهمن ماه در میدان نفتی جفیر با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسوولان استانی به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان در این مراسم اظهار کرد: گازهای مضری که هم اکنون سوخته می شود با اجرای پروژه پس از پنج سال شرکت اروندان از آن به ارزش ۱۲۵ میلیون دلار درآمد کسب خواهد کرد.

شریعتی افزود: شرکت مهندس مشاور کاناز هم که سرمایه گذار است سود خواهد برد. همچنین مزیت مهم این طرح حفظ محیط زیست و سلامت مردم خواهد بود.

او گفت: با اجرای این پروژه، گازها در هوا نمی سوزد و شرکت پتروشیمی امیرکبیر که با مشکل خوراک مواجه است، مطابق با قرارداد با پتروشیمی بندر امام ۴۰ درصد از خوراک تحویلی اش توسط بندر امام تامین می شود تا زمانی که میزان خوراک کاهش پیدا می‌کند، بندر امام خودش خوراکش را تامین کند اما امکان تامین خوراک پتروشیمی امیرکبیر را ندارد و هم اکنون این مشکل وجود دارد.

شریعتی بیان کرد: در این پروژه هزار میلیارد تومانی، پتروشیمی امیرکبیر با شرکت مشاور کاناز شریک شده که بعدا خوراک آنها تامین شود در نتیجه شرکت پتروشیمی امیرکبیر هم از این پروژه سود می برد و خوراکش پایدار خواهد شد.

استاندار خوزستان در پایان تصریح کرد: مردم منطقه هم مشغول به کار خواهند شد و بیش از هزار نفر فرصت شغلی در طول اجرای پروژه و پس از آن صدها فرصت های شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دهه فجر کارخانه کلنگ زنی پتروشیمی بندر امام استاندار خوزستان برنا خوزستان پتروشیمی امیرکبیر پتروشیمی امیرکبیر استاندار خوزستان بندر امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان مورد پیگیری قرار گرفت

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان به ریاست دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.   رئیس جمهور در این نشست پس از  شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.   در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تامین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.   همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهرها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهرهای در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.    رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌‌الانبیا به‌عنوان مجری پروژه و مسئولین وزارت راه و شهرسازی دستور تامین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.   در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بیارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.   بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال 84 و با سهامداری 38 هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت 54 درصدی به دلیل تاخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.   دکتر رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیئت دولت آماده کنند.   اطلاع‌رسانی لازم از پیشرفت کار به مردم و سهامداران نیز از دیگر تاکیدات رئیس جمهور به مسئولان مربوط بود.   سومین موضوع جلسه نیز طرح مسائل آب استان و بررسی پیشنهادات و اعتبارات لازم برای حل چالش‌های آبی استان بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلنگ دو تقاطع غیرهمسطح در شیراز به زمین زده شد
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان مورد پیگیری قرار گرفت
  • نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان
  • تولید خوراک دام عشایر به همت شرکت تعاونی عشایر
  • اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای احداث فضای سبز بیشه خزایی
  • افتتاح کارخانه خوراک در شهرستان‌های گرمسار و آرادان
  • اخذ موافقت نامه اصولی احداث واحد اتانول سنتزی در پتروشیمی فارابی
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • کلنگ احداث سالن ورزشی سردار شهید زاهدی ارومیه به زمین‌زده شد