Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه راشا تودی امروز (یکشنبه) گزارش داد: معترضان با راهپیمایی در خیابان های برلین و تجمع در مقابل ساختمان وزارت خارجه آلمان خواهان پذیرش پناهجویان بیشتری از کمپ های کشورهایی مانند یونان شدند.
تظاهرات کنندگان با شعار «ما برای همه جا داریم» خواهان لغو قوانین و سخت گیری هایی شدند که موجب مرگ صدها پناهجو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این تجمع اعتراضی شمار زیادی از منتقدان دولت آلمان و گروه های راست افراطی این کشور که مخالف ورود پناهجویان بیشتر به کشور هستند شرکت داشتند.
آنها همچنین مخالف انتخاب نامزد مورد حمایت حزب راستگرای افراطی «آلترناتیو برای آلمان» به نخست وزیری ایالت تورینگن بودند.
«توماس کمریش» سه روز پیش با رأی نمایندگان حزب پوپولیست «آلترناتیو برای آلمان» (AFD) و نمایندگان حزب محافظه‌کار «دمکرات مسیحی» به نخست‌وزیری ایالت تورینگن رسید.
به دنبال انتخاب افرادی با حمایت راستگراها در سمت های کلیدی آلمان، موجی از انتقادها به سیاست های ضدمهاجرتی در این کشور به راه افتاده است.
با وجود آنکه کشورهای اروپایی تلاش می‌کنند از مسوولیت ورود مهاجران و پناهجویان به کشورهایشان شانه خالی کنند اما با توجه به سیاست جدید آلمان برای جذب نیرو از کشورهای آسیایی و مکزیک، به نظر می‌رسد این کشورها برای جبران کمبودهایشان به نیروی کار مهاجر نیاز دارند.
با این حال آلمان امیدوار است نیروهای ماهر را از خارج  از اتحادیه اروپا جذب کند و عمدتا به دنبال جذب نیرو از کشورهای مکزیک، ویتنام و هند برای رفع این کمبود است.

برچسب‌ها پناهجویان اعتراضات آلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پناهجویان اعتراضات آلمان پناهجویان اعتراضات آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۳۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا

پارلمان بریتانیا لایحه بحث برانگیز اخراج پناهجویان به سمت رواندا را تصویب کرد.

به گزارش مشرق، پارلمان بریتانیا لایحه‌ی بحث برانگیز مربوط به اخراج پناهجویان از بریتانیا را امضا کرد که به موجب آن دولت بریتانیا این اجازه را دارد تا پناهجویانی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور می‌شوند را اخراج و به رواندا منتقل کند.

ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در راستای تصویب این لایحه قانونی اعلام کرده است که پروازهای اخراج مهاجران این کشور از ماه ژوئیه آغاز می‌شود.

سوناک به همراه اعضای حزب محافظه‌کار بریتانیا به دنبال تصویب قانونی هستند که قضات این کشور را ملزم کند، کشور آفریقای شرقی را به عنوان یک کشور ثالث امن در نظر بگیرند.

آنها همچنین قصد دارد تا به وزرا و قانونگذاران در مورد رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی این اختیار را بدهند تا بخش‌هایی از قوانین بین‌المللی و داخلی حقوق بشر را جهت دور زدن حکم دادگاه عالی بریتانیا مبنی بر غیرقانونی بودن ارسال مهاجران با بلیط یک طرفه به کیگالی، پایتخت رواندا را نادیده بگیرند.

به این ترتیب پس از کشمکش‌های فراوان میان اعضای مجلس اعیان و عوام انگلیس بر سر اصلاح لایحه مذکور، در نهایت این للایحه بدون هیچ اصلاحیه‌ای پذیرفته و به مرحله تصویب رسید. به واسطه تصویب این لایحه در هر دو پارلمان در نهایت، لازم‌الاجرا شدن آن قطعی شد.

در عین حال، موسسات خیریه بریتانیا ضمن مخالفت با این طرح عنوان کرده‌اند که اجرای آن غیرممکن بوده و کمک چندانی به کاهش حجم درخواست‌های پناهندگی در این کشور نمی‌کند.

با این حال ریشی سوناک ضمن حمایت از آن عنوان کرده است که تا ده الی دوازده هفته دیگر اولین پرواز پناهجویان به رواندا انجام خواهد گرفت و تاکید کرده است که اجرای این قانون بدون هیچ «اما و اگری» عملی خواهد شد.

وی در جریان حمایت از لایحه مذکور عنوان کرد: پروازها را آغاز خواهیم کرد و قایق‌هایی راکه مهاجران غیرقانونی را به این کشور می‌آورند، متوقف می‌کنیم.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد
  • برلین به کی‌یف وعده ۴۰۰ خودروی زرهی داده بود، اما تحویل مختل شد
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس
  • تقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل
  • برگزاری اعتراضات ضد اسرائیلی در برلین
  • گزارش: چرا ناگلزمان به بایرن مونیخ نه گفت