Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@01:35:06 GMT

رابطه جنسی با جفت پایین خطرناک است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۷۲۲۶

رابطه جنسی با جفت پایین خطرناک است؟

جفت سرراهی یا جفت پایین یکی از مواردی است که پزشک تشخیص می‌دهد، رابطه زناشویی با احتیاط یا اینکه اصلا انجام نشود. چرا رابطه زناشویی با جفت پایین خطرناک است؟

خیلی از زنان از رابطه جنسی در دوران بارداری می‌ترسند، چون فکر می‌کنند با این کار جنینشان آسیب می‌بیند. اما نظر پزشکان متخصص این است که رابطه زناشویی در دوران بارداری هیچ خطری برای جنین ندارد، چون کیسه آب و ماهیچه‌های رحم از جنین محفاظت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در زمان رابطه زناشویی آلت تناسلی مرد از واژن جلوتر نمی‌رود و وارد رحم نمی‌شود، بنابراین آسیبی به جنین نمی‌رسد. همچنین زمان نزدیکی ترشحات مخاطی غلیظی دهانه رحم را می‌بندد و جلوی انتقال عفونت را می‌گیرد. پزشکان تاکید می‌کنند اگر بارداری معمولی و کم‌خطری دارید رابطۀ جنسی، تحریک جنسی یا ارگاسم هیچ خطری برای جنین و مادر نداد و باعث زایمان زودرس یا سقط جنین هم نمی‌شود. البته ارگاسم، تحریک نوک پستان‌ها و پروستاگلاندین موجود در مایع منی باعث ایجاد انقباضات ملایمی در رحم زنان می‌شود، اما عموما این انقباضات بی‌خطر است. اگر پزشک متخصص رابطه زناشویی را برای ممنوع یا محدود نکند، بدون هیچ نگرانی می‌توانید در دوران بارداری نزدیکی داشته باشید.
رابطه جنسی با جفت سرراهی یا جفت پایین چگونه است؟
جفت اکسیژن و مواد غذایی مورد نیاز برای رشد جنین را فراهم می‌کند و مواد زائد را از خون جنین دور می‌کند. وقتی جفت به جای جایگزینی در دیواره‌ی رحم، روی قسمتی یا همه دهانه‌ی رحم جایگزین شود به آن جفت سر راهی می‌گویند. جفت سر راهی می‌تواند زمان زایمان جلوی حرکت جنین به سمت دهانه رحم و کانال زایمان را بگیرد. وقتی جفت، دهانه رحم را به طور کامل مسدود کند، به آن جفت سرراهی کامل می‌گویند. اگر جفت در حاشیه دهانه رحم باشد، به آن جفت سرراهی حاشیه‌ای یا مارجینال می‌گویند و زمانی که جفت هنگام باز شدن رحم، بخشی از دهانه آن را مسدود می‌کند، از اصطلاح جفت سرراهی نسبی است. اگر لبه جفت در فاصله‌ای نزدیک به دهانه رحم قرار داشته باشد، ولی روی دهانه آن نباشد، وضعیت جفت پایین نامیده می‌شود. خونریزی ناگهانی بدون درد و خون روشن که معمولا در اواخر سه ماهه دوم تا سه ماهه سوم بارداری مشخص می‌شود از نشانه‌های جفت سرراهی است. هرچه جفت نزدیک‌تر به مرکز دهانه رحم باشد، خونریزی زودتر و میزان خون از دست رفته بیشتر است. در این حالت پزشکان متخصص زنان و زایمان توصیه می‌کنند رابطه جنسی نداشته باشید، چون نزدیکی می‌تواند به دهانه رحم فشار آورده و این فشار به لبه جفت منتقل شود و باعث کنده شدن یا خونریزی جفت و در پی آن سقط جنین شود. با انجام سونوگرافی و تشخیص این که جفت هنوز بخش زیادی از دهانۀ رحم را پوشانده است یا در نزدیکی آن قرار دارد، پزشک، منع رابطه جنسی را توصیه می‌کند و نزدیکی جنسی یا معاینۀ واژنی تا انتهای دوران بارداری ممنوع است. همچنین توصیه می‌شود که زن باردار استراحت کند و از انجام فعالیت‌های ورزشی یا کار‌های دیگری که ممکن است باعث تحریک خونریزی واژن شود، پرهیز کند.
رابطه جنسی در سه ماه اول بارداری
پزشکان معتقدند اگر بارداری طبیعی و نرمال دارید نزدیکی در سه ماه اول بارداری ضرری برای جنین ندارد. اما اگر بارداری شما همراه با این شرایط است بهتر است از انجام آن بپرهیزید:
سابقه سقط جنین دارید: اگر در بارداری‌های قبلی سقط جنین داشته اید بهتر است در سه ماه اول بارداری نزدیکی نداشته باشید.
اگر دوقلو یا چند قلو باردارید: بهتر است در این شرایط رابطه زناشویی نداشت باشید، چون بارداری چندقلو یا دوقلو حساسیت سه ماهه اول را بیشتر می‌کند و همچنین رحم و جفت نسبت به فشار‌های خارجی آسیب پذیرتر هستند.
جفت سرراهی یا پایین داشته باشید
سابقه زایمان زودهنگام داشته باشید
اگر تجربه خونریزی یا لکه بینی بدون دلیل دارید.
رابطه جنسی در سه ماه دوم بارداری
در سه ماهه دوم بارداری دیگر خبری از حالت تهوع صبحگاهی و خستگی‌ها اول صبح نیست. کارشناسان معتقدند در سه ماه دوم بارداری به دلیل کاهش سطح هورمون HCG توازن بهتری بین پروژسترون و استروژن برقرار می‌شود. این مورد علائم تهوع و خستگی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد و در نتیجه، میل جنسی بیشتر می‌شود. پس اگر در سه ماهه اول بارداری مشکل خاصی وجود نداشته باشد، در سه ماهه دوم، هم داشتن رابطه زناشویی هیچ مشکلی ندارد مگر اینکه:
سابقه سقط مکرر داشته باشید.
اگر خونریزی داشته باشید، رابطه جنسی می‌تواند خطر خونریزی بیشتر کند به خصوص در مواردی که جفت پایین است.
اگر مایع آمنیوتیک نشت کرده باشد و رابطه جنسی خطر عفونت را افزایش بدهد.
اگر جفت سر راهی یا جفت پایین داشته باشید از رابطه جنسی اجتناب کنید.
اگر دهانه رحم ناقص باشد و احتمال گشاد شدن زود هنگام آن وجود داشته باشد. این مورد خطر سقط جنین یا زایمان زودرس را افزایش می‌دهد.
اگر پس از داشتن رابطه جنسی متوجه خونریزی شوید.
اگر دخول دردناک باشد.
رابطه جنسی در سه ماه سوم بارداری
با اینکه در سه ماهه آخر بارداری انقباض‌های رحم بیشتر می‌شود، اما به گفته پزشکان رابطه زناشویی در سه ماهه سوم بارداری هم مجاز است البته اگر این شرایط را نداشته باشید:

وجود جفت پایین یا جفت سرراهی که مفصل درباره آن توضیح داده شد.
خونریزی بدون دلیل مشخص
ترشحات غیرمعمول
نشت کیسه‌ی آب       منبع:نی نی سایت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رابطه زناشویی سه ماه اول بارداری دوران بارداری رابطه زناشویی نداشته باشید اگر بارداری سوم بارداری داشته باشید دوم بارداری سه ماهه دوم سه ماهه دهانه رحم برای جنین سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که نقص در نحوه بیان ژن هورمونی موسوم به فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-۱) در نحوه بیان جفت با مقاومت به انسولین در دوران بارداری مرتبط است.

«ماری فرانس هیورت»، محقق ارشد و استادیار پزشکی جمعیت در دانشگاه هاروارد، گفت: «جفت به عنوان محرک اصلی تغییرات در فیزیولوژی انسولین در بارداری، احتمالاً منبع اصلی هورمون‌های دخیل در ایجاد دیابت بارداری است.»

دیابت بارداری از هر هفت بارداری یک مورد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به عوارض متعدد در دوران بارداری و زایمان شود.

تحقیقات قبلی نشان داده است که مقاومت بیش از حد به انسولین منجر به دیابت بارداری می‌شود، اما دلایل دقیق این مقاومت نامشخص است.

برای این مطالعه، محققان تجزیه و تحلیل ژنتیکی را بر روی نمونه‌های بافت جفت انجام دادند و ۱۴ ژن مرتبط با مقاومت به انسولین را شناسایی کردند.

نتایج نشان می‌دهد که قوی‌ترین ارتباط مربوط به ژن IGF-۱ است که اثرات هورمون رشد را در بدن مدیریت می‌کند. هورمون تولید شده توسط ژن IGF-۱ مربوط به هورمون انسولین است و بر نحوه پردازش قند خون توسط سلول‌ها تأثیر می‌گذارد.

محققان خاطرنشان کردند که سطح هورمون IGF-۱ در طول بارداری افزایش می‌یابد و در افراد باردار پنج برابر بیشتر است.

به گفته محققان، علاوه بر این، سطوح پایین هورمون IGF-۱ در اوایل بارداری می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که یک زن در معرض خطر ابتلاء به دیابت بارداری است، با توجه به اینکه سطوح بالاتر با مقاومت کمتر به انسولین مرتبط است.

نتایج نشان می‌دهد که سطوح پایین هورمون IGF-۱ در خون در سه ماهه اول، مستقل از سایر عوامل خطر مانند وزن اضافی، تشخیص بعدی دیابت بارداری را پیش‌بینی می‌کند.

هیورت در بیانیه خبری هاروارد گفت: «این امکان وجود دارد که اندازه گیری هورمون IGF-۱ در سه ماهه اول به شناسایی افراد در معرض خطر ابتلاء به دیابت بارداری در اوایل بارداری کمک کند، و به طور بالقوه پنجره‌ای برای پیشگیری ارائه دهد. ما امیدواریم که تحقیقات بعدی را برای بررسی اینکه آیا این پروتئین در تنظیم قند خون بارداری نقش دارد یا خیر انجام دهیم.»

کد خبر 6084909

دیگر خبرها

  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • کشف سیارکی که بچه ماه است!
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • جنجال رابطه جنسی عجیب مرد انگلیسی در بیمارستان!
  • طولانی‌ترین پل تاریخی ایران در هرمزگان
  • رابطه جنسی مرد انگلیسی با اجساد
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد
  • مسکن های بی خطر در دوران بارداری