Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: باید این سازمان الگو و نماد خدمت متواضعانه، صادقانه، مهرورزانه و گیرا در نظام اسلامی باشد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، علی رضا رشیدیان در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان با تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب افزود: باید هر یک از ما در هر جایگاه و مسئولیت با همه توان در مسیر تحقق اهداف و منویات امام راحل، شهدا و خدمت به مردم گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه در این راستا باید رهنمود‌های مقام معظم رهبری مورد اهتمام جدی همه دست اندرکاران حوزه حج و زیارت قرار گیرد، گفت: هم پوشانی، همکاری و هماهنگی میان سازمان حج و زیارت و دیگر سازمان‌های مرتبط در حوزه زیارت باید مبنای عمل قرار گیرد و با انسجام و همدلی بتوانیم برنامه ریزی‌ها و هدف گذاری‌های انجام شده در ارائه خدمات را انجام دهیم.
رشیدیان با اشاره به برنامه ریزی و اقدامات اجرایی در موضوع حج تمتع ۹۹ افزود: طی روز‌های آینده با نهایی شدن بحث مسکن و تعیین نرخ ارز حج؛ گروه‌های قیمتی نیز مشخص می‌شود تا برای آغاز ثبت نام که روز نهم اسفند ماه اجرایی می‌شود، برنامه ریزی‌ها در حوزه‌های اسکان و حمل و نقل هوایی و نیز حمل و نقل درون و برون شهری در عربستان و تغذیه و تدارکات؛ نهایی شود.
وی در ادامه در موضوع اعزام‌های زمینی زائران عتبات عالیات اظهار کرد: از ۲۶ بهمن ماه اعزام‌های زمینی تحت نظارت سازمان از یک مرز آغاز می‌شود.
رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه تاکید کرد: باید آسیب شناسی‌های لازم در خصوص اعزام‌های زائران به عتبات عالیات همانند حج تمتع در راستای شناسایی نقاط ضعف و رفع آن‌ها و نیز نقاط قوت و تقویت آن‌ها، انجام شود.
رشیدیان همچنین با اشاره به نحوه و نوع خدمات رسانی در سازمان حج و زیارت گفت: یکی از موضوعات مهم این است که کار متولی گری در حوزه حج و زیارت را به نحوی گسترش دهیم که چتر خدمتی ما گروه‌های بیشتری از مردم را در بر گیرد؛ یعنی اینکه بتوانیم برای همه افراد متقاضی زیارت، بسته مناسبی تعریف کرده تا بتوانیم همه اقشار مردم را پوشش دهیم.
وی همچنین با اشاره به نقش دفاتر زیارتی در موضوع زیارت گفت: باید برای حفظ این دفاتر و کاهش هزینه‌ها به همراه افزایش درآمد‌ها و نقش آن‌ها در حوزه‌های زیارتی بازتعریفی دوباره داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سازمان بنا ندارد تصدی گری خود را افزایش دهد، تصریح کرد: از این رو باید تصدی گری خود را به نفع بخش غیر دولتی کاهش دهیم.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین خواستار توسعه حوزه‌های سخت افزاری و نرم افزای در سازمان حج و زیارت در راستای تحقق حج هوشمند شد.
در ادامه این نشست اعضای جلسه توضیحاتی را در خصوص اقدامات صورت گرفته برای سفر‌های زیارتی عتبات عالیات، سوریه و حج تمتع بیان کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حج و زیارت سازمان حج حج تمتع سوریه رئیس سازمان حج و زیارت عتبات عالیات زیارت گفت حج تمتع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»

به گزارش مبلغ همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و با حضور آیت الله محسن قمی معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز در شهر مقدس قم آغاز شد.

آنطور که ایگاه اطلاع رسانی حج نوشته است دراین همایش دو روزه که در راستای سالگشت تخریب قبرستان بقیع برگزار می شود، اندیش ورزان، محققان و اساتید حوزه و دانشگاه از سراسر جهان اسلام حضور دارند.
در ابتدای این همایش آقای دکتر میرزا علیزاده، رئیس پژوهشکده حج و زیارت از «همایش جهانی بقیع، مدفن امامان و اصحاب» گزارشی ارائه کرد و با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: بقیع‌ِ، به دلیل همسایگی با حرم ملکوتی پیامبر اسلام (ص) و در برگرفتن شماری فراوان از یادها و یادگارهای خاندان گرامی آن حضرت، یاران ارجمند و پیروان آن وجود نازنین، و برابر سیره و روش وی و اهل بیت ارجمند و یاران گرامیش، همواره زیارتگاه و آرام‌بخش دل‌های مشتاق و خسته، از مجاوران و زائران گرفته تا عمره‌گزاران و حج‌گزارانی است که راه‌های دور و نزدیک را به آهنگ دیدار و زیارت آرمیدگان در آن، در نوردیده‌اند.
وی با بیان اینکه پژوهشکده حج و زیارت، وابسته به بعثه‌ی مقام معظم رهبری، با همکاری نزدیک به سی نهاد دانشی و پژوهشی، تصمیم به برگزاری «همایش جهانی بقیع مدفن امامان و اصحاب» گرفت، افزود: در این راستا با محوریت واحد بقیع‌پژوهیِ گروه تاریخ و سیره و هدف‌گذاری «پایش اماکن مقدس حرمین شریفین» به‌ویژه بقیع و آثار و تاریخچه‌ی آن، همه‌ی تلاش برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این همایش به کار رفته است.
وی به برآیند تلاش‌ها و رایزنی ها با استادان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه برای ژرفایی هرچه بیشتر این همایش اشاره کرد و تدوین نظام‌نامه‌ی پژوهشی مطالعات بقیع و تدوین مجموعه ‌آثار بقیع در قالب دهها جلد کتاب را ازآن جمله برشمرد و عناوینی مانند: تاریخ بقیع، تاریخ شفاهی بقیع، آرمیدگان بقیع، بقیع در سفرنامه‌ها، بقیع در آینه‌ی ادب و هنر، تخریب و بازسازی بقیع، کتاب‌شناسی بقیع، آثار اردو، مجموعه مقالات و چکیده مقالات را یادآور شد. رئیس پژوهشکده حج و زیارت همچنین با اشاره به اینکه 80 مقاله دریافت، 66 مقاله پذیرفته‌ و 63 مقاله هم چاپ‌شده است، افزود: ویژه‌نامه‌های ترویجی، پژوهشی و تخصصی (عربی) درحوزه‌ی مطالعات بقیع هم منتشر شده ومقاله‌های مربوط به چهار شماره از نشریه‌های پژوهشکده‌ی حج و زیارت، منحصرا با موضوع بقیع، نگارش و چاپ شده است.
دکتر میرزا علیزاده از راه‌اندازی بانک اطلاعاتی، شبکه‌های رسانه‌ای و اجتماعی در حوزه‌ی بقیع‌پژوهی (برای اولین بار) و تارنمای بقیع به نشانی baqi.ir خبر داد و به ارسال فراخوان و دعوت‌نامه‌ی همکاری به حدود چهل (40) مرکز دانشی و پژوهشی برای مشارکت در همایش، برگزاری نشست هم‌اندیشی مراکز همکار در بهمن ماه 1401، برنامه‌ریزی و پی‌گیری برای برگزاری جلسات مستقل با تک‌تک مراکز مشارکت‌کننده در همایش در خرداد و تیرماه 1402، پیگیری برای برگزاری پیش‌نشست‌های علمی توسط مراکز همکار و نیز در پژوهشکده حج و زیارت اشاره کرد و گفت: بیش از 20 پیش‌نشست در ارتباط با همایش در این پژوهشکده و نیز توسط مراکز همکار برگزار شده است.
بر پایه این گزارش، آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی دیگر از سخنرانان این همایش است.
این همایش در روز نخست برگزاری خود (چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه)، در دو نوبت صبح و عصر کارگروه‌های علمی- تخصصی گوناگونی را با عناوین «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع»، «مطالعات معاصر بقیع»،«مطالعات دینی»، «مطالعات بین‌المللی»،«شخصیت شناسی مدفونان بقیع» و «مطالعات تاریخی تمدنی بقیع» برگزار کرد.
در همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب از مجموعه آثار آن که در ۱۵ جلد تنظیم شده است رونمایی خواهد شد. علاوه بر این از ۶ تن از خادمان فرهنگی بقیع و بقیع پژوهان برگزیده تقدیر می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896734

دیگر خبرها

  • رجزخوانی‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی صرفاً مصرف داخلی دارد
  • رجزخوانی‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی، صرفاً مصرف داخلی دارد
  • توان موشکی ایران بیش از وضعیت وعده صادق است
  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • برگزاری همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • ۱۵ مجلد مجموعه آثار بقیع رونمایی شد
  • سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود
  • کدام دستگاه‌ها در سفر دولت به سمنان میزخدمت دارند؟
  • سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و زیارت اهمیت زیادی دارد
  • ایران اسلامی از قدرت بازدارندگی فراتر از تصور برخوردار است