Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان، گفت: روستای ایسین به عنوان روستای راه‌یافته به مرحله ‌نهایی ششمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران، معرفی و تجلیل شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد ذاکری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان از برگزیده شدن روستای ایسین از توابع شهرستان بندرعباس به عنوان روستای دوستدار کتاب در ششمین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با محوریت کتابخانه عمومی فرهیختگان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان ضمن تبریک به جامعه کتابخوانان و کتابداران استان هرمزگان به ویژه کتابدار و مردم فرهنگ دوست و کتابخوان روستای ایسین، اظهار کرد: ششمین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، حمایت از اقدام‌های انجام‌شده در روستاها و پشتیبانی از پیشنهادهای ابتکاری در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی در روستاها و معرفی فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی مرتبط با کتاب‌خوانی برگزار شد تا مردم و نهادهای روستایی به اهمیت کتاب و فرهنگی‌تر شدن فضای روستاها و نیز پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان روستایی با کتاب توجه بیشتری از خود نشان دهند.

وی باتقدیر از زهرا پورحسن، مسئول فعال و خلاق کتابخانه عمومی فرهیختگان ایسین افزود: ارتباط و تعامل سازنده کتابخانه عمومی فرهیختگان با مردم روستا، دهیاری ها و مراکز فرهنگی و همچنین اجرای برنامه های فرهنگی خلاقانه ای همچون طرح «شنبه ها و یکشنبه های با کتاب»، «پنج شنبه های خلاق»، کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی، جلسات مشاوره، نشست های کتاب خوان با حضور اقشار مختلف، نشستهاتی جمع خوانی کتاب، مسابقات کتابخوانی، نشستهای آموزشی خلاقیت، تور کتابخانه گردی، طبیعت گردی با کتاب، نشستهای قصه خوانی، گلستان خوانی، شاهنامه خوانی و … از عوامل اصلی برگزیده شدن این روستا در ششمین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب می‌باشد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان حضور قشر زنان خانه دار و کودکان را در این کتابخانه از عوامل مهم و اساسی پیشرفت این پایگاه فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: کتابخانه ی عمومی فرهیختگان، فرصت مناسبی را برای زنان فراهم می کند تا به شکلی فعال در امور فرهنگی و اجتماعی جامعه خود دخالت داشته باشند و در فرایندهای فرهنگی جامعه، نقش مؤثری داشته باشند و کودکان خود را به کتابخوانی و مطالعه عادت دهند.

حجت الاسلام و المسلمین ذاکری ادامه داد: کتابخانه عمومی فرهیختگان ایسین به عنوان اصلی ترین پایگاه فرهنگی روستا از طریق ارائه خدمات ویژه کتابخوانی، مطالعه را در روستای خود تشویق و ترغیب می کند و در واقع افراد بیگانه با کتاب را به افرادی مشتاق و کتابخوان تبدیل میکند و برنامه هایی را بر اساس نیازهای محلی، آیین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی مردم روستا اجرا می کند تا مخاطبین با علاقه بیشتری در این فعالیتها شرکت کنند و در کتابخانه حضور یابند.

گفتنی است با اعلام فراخوان ارسال آثار روستاهای متقاضی شرکت در این جشنواره، ۱۴۱۹ روستا و منطقه عشایری از سراسر کشور آثار و مستندات خود را به دبیرخانه مرکزی ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کردند و در پایان ۱۰ روستا و منطقه عشایری به‌عنوان روستاهای برگزیده، ۱۰ روستا و منطقه عشایری به‌عنوان روستاهای تقدیری و یک روستا به‌عنوان برگزیده در بخش استمرار معرفی شد  که روستای ایسین به عنوان یکی از۱۰ روستای برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان ششمین جشنواره روستاها روستا و منطقه عشایری روستای ایسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» منتشر شد
  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند