Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر عسگری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، در واکنش به طرح برخی از انتقادات از گزارش یک عضو هیات علمی دانشگاه تبریز مبنی بر عدم وجود آلایندگی چشم گیر زیست محیطی در معدن طلای اندریان، اظهار کرد: خواهش من این است که توجه شود دانشگاه تبریز هیچ زمانی و در هیچ شرایطی حیثیت علمی خود را به خاطر منافع هیچ کس و هیچ گروهی قربانی نمی کند و رسالت علمی یک هیات علمی دانشگاه با هیچ چیز دیگری قابل تعویض و تغییر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: نمایندگان و افرادی که در موضوعات زیست محیطی مورد بررسی دانشگاه تبریز اظهار نظر می کنند، توجه داشته باشند که دانشگاه تبریز بر اساس اسناد و آزمایش های علمی اعلام نظر می کند؛ اگر کسی آزمایشی با نتیجه متفاوت دارد که در شرایط یکسان اندازه گیری شده به ما بدهند تا بررسی کنیم.

عسگری ادامه داد: در مورد معدن طلای اندریان باید میزان سیانید سدیم را از جایی بسنجیم که وارد محیط زیست می شود، نه جایی که سیانید سدیم را وارد چرخه کار می کنیم؛ این ها شرایط آزمایشگاهی متفاوت دارند.

وی گفت: ما نتیجه مطالعات خود در مورد موضوعات زیست محیطی محوله را بدون حب و بغض و ترس اعلام خواهیم کرد؛ این مطالعات توسط افراد متخصص انجام می شود و ما نه تعارفی با اداره کل حفاظت محیط زیست داریم و نه کسان دیگری.

معاون پژوهشی دانشگاه تبریز اظهار کرد: اگر کسانی که نتایج آزمایش های دانشگاه تبریز را قبول ندارند و دلایل و مستندات علمی در این خصوص دارند، آماده ایم که با کمال میل قبول و بررسی کنیم. بحث محیط زیست بحث علمی است و نگرانی خاصی هم نداریم، من به عنوان معاون پژوهشی آماده دریافت مستندات و بررسی آنها هستم. 

معدن طلای اندریان در روستایی به همین نام در شهرستان ورزقان و در محدوده جنگل های راسباران واقع شده است. 

برچسب‌ها ورزقان آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزقان آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت ورزقان آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت معدن طلای اندریان دانشگاه تبریز معاون پژوهشی زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول