Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با استفاده از طرح تعاون تجهیزات آزمایشگاهی واحدها می‌توانند در قالب طرح‌های پژوهشی، درآمدزایی یا قراردادهای برون دانشگاهی از تجهیزات یکدیگر بهره‌برداری کنند.

عبدالله محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص تعاون تجهیزات آزمایشگاهی گفت: این آیین‌نامه در سه مرحله اجرایی می‌شود، در مرحله اول واحدهای دانشگاهی پس از بررسی، تجهیزات مازاد خود را به استان اعلام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان نیز این تجهیزات را به واحدهایی واگذار می‌کند که به آنها نیاز دارند. واگذاری تجهیزات به دو شکل انجام می‌شود: تجهیزات خریداری می‌شود یا در قالب یک برنامه جامع به شکل مشارکتی از آنها استفاده می‌شود.

وی افزود: در طرح مشارکت تجهیزات با واحدهای استان است اما اگر استان برنامه‌ای برای استفاده از آنها نداشته باشد، امکان بهره‌برداری از تجهیزات برای استان‌های همجوار یا استان‌های دیگر نیازمند به آنها فراهم خواهد شد. امکان جابه‌جایی دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی میان واحدها براساس قوانین آیین‌نامه وجود دارد و واحد مبدأ می‌تواند از آورده‌های مالی دستگاه استفاده کنند.

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مرحله دوم، در هر استان یک مرکز خدمات راه‌اندازی شده که روسای آن ارزیابی را در سطح کلان انجام می‌دهند. ممکن است بعضی از واحدها تعصب خاصی روی تجهیزاتشان داشته باشند و آنها را به عنوان تجهیزات مازاد اعلام نکنند، بنابراین مهم‌ترین وظیفه مرکز خدمات، بررسی میزان استفاده واحدها از تجهیزات آزمایشگاهی است.

تعاون تجهیزات آزمایشگاهی به درآمدزایی می‌انجامد

محمدی مطرح کرد: در این فاز کارهای خوبی انجام شده، برای مثال واحد خوی در حوزه تولید قطعات قراردادی بسته و از واحدهای دیگر خواسته شده که دستگاه‌های cnc را در اختیار این واحد قرار دهند تا درآمدزایی در این خصوص داشته باشد. واحد همدان نیز کار مشابهی انجام داده است. واحد فیروزآباد دستگاه NMR دارد و واحد شیراز در حال مذاکره با این واحد است تا در قالب یک طرح کلان از این دستگاه بهره‌برداری کنند. درواقع واحدها با یکدیگر تعامل می‌کنند تا از تجهیزات همدیگر استفاده کنند.

وی افزود: 140 هزار تجهیزات آزمایشگاهی در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد پراکنده است که برنامه تعاون تجهیزات آزمایشگاهی شامل همه آنها به خصوص تجهیزات های‌تک می‌شود. هدف این طرح این است که هیچ کدام از تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بلااستفاده نماند و وارد چرخه کار شود. بدین ترتیب افراد می‌توانند در قالب طرح‌های پژوهشی، درآمدزایی یا قراردادهای برون دانشگاهی از این تجهیزات بهره‌برداری شود.

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مرحله سوم طرح تعاون تجهیزات آزمایشگاهی شامل ورود پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی است. در این مرحله اداره کل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی وارد کار می‌شود، گزارش کار استان‌ها را بررسی می‌‌کند و در صورت لزوم تعیین تکلیف تجهیزات آزمایشگاهی را انجام می‌دهد. درواقع پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی میزان استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی را در سطح ملی بررسی می‌کند. البته اگر استان نتواند کار جابه‌جایی تجهیزات آزمایشگاهی واحدهایش را انجام بدهد، نقطه ضعف محسوب می‌شود.

رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی و واحدهای دانشگاهی از نظر پژوهشی

محمدی در پاسخ به این پرسش که این امر پیامدی برای واحد خاطی دارد یا خیر، گفت: عدم اعلام تجهیزات آزمایشگاهی مازاد امتیاز منفی برای واحد دارد که تأثیر مستقیمی بر امتیاز رتبه‌بندی واحدها دارد. یکی از کارهای پژوهشگاه ایجاد شاخص‌هایی برای ارزیابی پژوهشی واحدهای دانشگاهی آماده کرده که براساس آن واحدها به صورت سالانه از نظر پژوهش رتبه‌بندی می‌شوند. نخستین رتبه‌بندی پژوهش واحدهای دانشگاهی تیر یا مرداد سال آینده اعلام می‌شود. رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی از نظر پژوهشی به صورت کلان انجام می‌شود

وی افزود: رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه‌ها نیز براساس آیین‌نامه ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود  که 155 مرکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد براساس 40 شاخص ارزیابی می‌شوند. بدین ترتیب رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی نیز به صورت مستقل انجام می‌شود. مراکز تحقیقاتی رتبه اول تا چهارم از مزایای خاصی برخوردار خواهند شد، برای مثال از طرح‌های کلان آنها حمایت مالی می‌شود یا از آنها در راه‌اندازی قطب‌های پژوهشی استفاده می‌کنیم. این امر باعث تشویق و ترویج ادبیات تحقیقات و پژوهش در دانشگاه‌ها می‌شود.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی عبدالله محمدی رتبه بندی مراکز تحقیقاتی تجهیزات آزمایشگاهی مراکز تحقیقاتی انجام می شود بهره برداری آیین نامه استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح رتبه‌بندی نانوایی‌ها در استان مرکزی

فرزاد مخلص‌الائمه روز شنبه در کارگروه آرد و نان استان مرکزی بیان کرد: نانوایی‌هایی که از نظر کیفیت و رضایت مردم رتبه بهتری داشته باشند خدمات کامل‌تری دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: عرضه نان باکیفیت باید اولویت اول قرار بگیرد و استان مرکزی نیز باید پیشتازی خود را در عرصه نان کامل حفظ کند.

استاندار مرکزی ادامه داد: تلاش برای عرضه نان کامل در استان باید به نحوی باشد که به عنوان الگو در کشور شناخته و موج تولید نان سالم در کشور ایجاد شود.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: تعدادی فروشگاه نیز برای عرضه نان حجیم کامل در اراک باید مشخص و عرضه و اطلاع رسانی شود که در دسترس مردم قرار داشته باشد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی نیز با اشاره به فعالیت ۱۶۰۰ نانوایی در استان، گفت: همانطور که رتبه‌بندی سیلو‌ها در استان مرکزی اجرا و در کشور الگو قرار داده شد تولید و عرضه نان کامل نیز که از این استان شروع شده است باید تداوم و به الگوی کشوری تبدیل شود.

استان مرکزی نیز گفت: ۶۰ فقره بازرسی از مراکز خرید گندم انجام، ۴۰۲ فقره نمونه برداری و ۴۰۲۰ مورد آزمایش انجام شده است.

«غلامرضا ملکی» بیان کرد: سال گذشته ۲۵۰ هزار تن خرید گندم از کشاورزان انجام و ۱۰۰ هزار تن به دیگر استان‌ها ارسال شده است.

وی عنوان کرد: مصرف آرد استان مرکزی در سال گذشته۱۷۰ هزار تن بود که ۱۵۰ هزار تن از این میزان صرف تولید نان و مابقی به بخش صنف و صنعت تخصیص داده شد

بیشتر بخوانید:

استان مرکزی در تولید و توزیع نان کامل پیشرو است

استاندار مرکزی: جلوگیری از آسیب رساندن به نهضت احیای نان کامل ضروری است
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی اظهار کرد: ۱۲ کارخانه آرد در استان مرکزی مستقر که ۱۱ کارخانه فعال و ظرفیت تولید آرد استان ۶۵ هزار تن است.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی سال گذشته رتبه نخست کشوری در بحث اجرای طرح هوشمندسازی نانوایی‌ها را کسب کرد.

«علی صفری» افزود: ساماندهی‌دهی صنوف آردبر سال گذشته در استان انجام شد، بیش از ۷۰۰ متخلف در واحد‌های آردبر توسط صمت شناسایی و بیش از هزار تن صرفه جویی در آرد انجام شد.

وی بیان کرد: همچنین سال گذشته ۱۷ هزار و ۸۳۶ مورد بازرسی از نانوایی‌های سطح استان انجام و ۳۴۶۱ پرونده به تعزیرات ارسال شد.

رییس جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: شهرستان تفرش و دلیجان از لحاظ تخلف یابی ضعیف، شهرستان محلات آشتیان متوسط و تخلف‌یابی باقی شهرستان‌ها بالای ۱۵ درصد بود.

صفری ادامه داد: جمع تخلفات بهمن ماه سال گذشته استان ۴۱۰ مورد است که ۴۸۲ پرونده به تعزیرات ارسال شد، در اسفندماه سال گذشته نیز ۳۲۱ مورد تخلف وجود داشته که ۱۰۶ مورد به تعزیرات ارجاع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • فعالیت‌های تحقیقاتی و استنادی مبنای ارتقاء رتبه استادان است
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • تحلیل جایگاه دانشگاه تهران در حوزه‌های علوم‌ مختلف
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • اعلام جایگاه دانشگاه تهران بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ رتبه‌بندی موضوعی کیو اس
  • جدیدترین رتبه جهانی دانشگاه تهران/ جایگاه نخست ملی در مهندسی
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند
  • تصویب معیار‌های جدید رتبه بندی ملی دانشگاه‌های کشور
  • اجرای طرح رتبه‌بندی نانوایی‌ها در استان مرکزی