Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار آبنوش در همایش «من صنعت انقلابی را دوست دارم» گفت: عده‌ای سرسپرده غرب نیز در بخش‌های مختلف می‌گفتند که نمی‌شود و نمی‌توانیم، اما امروز به اذن خدا و با تلاش‌های فرزندان مؤمن و متعهد کشور ثابت کردیم که می‌شود و می‌توانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار آبنوش معاونت اداره عملیات سازمان بسیج مستضعفین کشور و قائم مقام سابق قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) با حضور در همایش « من صنعت انقلابی را دوست دارم» از خط تولید کارخانه ذوب آهن اصفهان بازدید و با مهرداد تولائیان معاون حوزه بهره برداری و مدیران این بخش دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار آبنوش در این همایش به پیشرفت ذوب آهن اصفهان و دستیابی به تکنولوژی تولید ریل اشاره کرد و گفت : پیشرفت‌های عظیم کشور در بخش‌های دیگر نیز نتیجه کار فرزندان دانشمندان همین مرز و بوم بوده که به آن دست یافتند.

وی با بیان این‌که این پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور به برکت خون‌ مطهر شهدا و جان‌فشانی رزمندگان دوران دفاع مقدس است، افزود: با وجود این پیشرفت‌ها مشخص است که دشمنان نمی‌توانند حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی به بومی سازی تجهیزات در بخش های مختلف شرکت اشاره کرد و این دستاورد را توفیق الهی دانست وتصریح کرد: عده‌ای سرسپرده غرب نیز در بخش‌های مختلف می‌گفتند که نمی‌شود و نمی‌توانیم، اما امروز به اذن خدا و با تلاش‌های فرزندان مؤمن و متعهد کشور ثابت کردیم که می‌شود و می‌توانیم.



وی سوء مدیریت را یکی از معظلات مهم در کشور دانست و گفت: ما مدیران جوان و انقلابی زیادی در کشور داریم که باید در عرصه تصمیم گیری وارد شوند زیرا آن‌ها ایمان و علم لازم را دارند و می توانند در مسیر پیشرفت جهادی عمل کنند.

معاونت اداره عملیات سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: امروز ایران در مولفه‌های مختلف از جمله صنعت در دنیا و منطقه حرف برای گفتن دارد و دیگر، دشمنان جرأت تعرض و تهدید انقلاب اسلامی را ندارد.

وی یادآور شد: مردم دنیا در طول چهل سال با کلمه بسیج آشنا شده‌اند، بسیج بلاگردان مردم است، بلاگردان انقلاب است، سینه سپر کرده تا در مقابل هر بلایی هر خطایی هر تهدیدی که این نظام را، هر خطری که این مردم را تهدید کند از آنها حفاظت کند و بلاگردانشان باشد تا مردم آسیب نبینند و این فلسفه وجودی ماست.

سردار آبنوش در بازدید از خط تولید ریل در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تلاشگران ذوب آهن اصفهان جهادگران عرصه صنعت هستند ، فرزندان انقلاب معنای نه شرقی و نه غربی را در ذوب آهن به ثمر رساندند و بومی سازی این حجم از قطعات، تولید متنوع محصولات با این کیفیت بدون توسل به خارج نوعی فرصت سازی در زمان تحریم است که این شرکت به آن مهم دست یافته است.

وی با اشاره به این که کار شما در ذوب آهن اصفهان باعث سربلندی اسلام، امام خمینی (ره) و تمامی انسان های آزاده شده است افزو: این مایه افتخار برای تمامی مردم ایران است که ما در صنعت کشور به تکنولوژی تولید ریل با استاندارد های جدید دست یافته ایم و امیدوارم در مسیر پیشرفت همچنان ثابت قدم باشید البته با پتانسیلی که در ذوب آهن دیدم مطمئنم این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.



سردار آبنوش با اشاره به گستردگی این صنعت در کشور گفت: یکی از دغدغه های امروز ما این است که بعضی از فعالیت ها بخوبی انجام نمیشود و مصداق آن همین صادرات سنگ آهن به خارج از کشور است در صورتی که یک صنعت به این بزرگی و قدمت نباید دغدغه مواد اولیه برای تولید باشد و کسانی که تحت عنوان منافع بیشتر مواد اولیه را خام فروشی می کنند خطاکار هستند و به مردم و انقلاب ضربه می زنند.

مهرداد تولائیان معاون حوزه بهره برداری شرکت در جلسه ای که قبل از این همایش با حضور مدیران این حوزه برگزار شد با تبریک ایام اله دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی گفت: تولید در ذوب آهن اصفهان به روش کوره بلند است که بیش از 80 در صد تولید در دنیا نیز به این روش می باشد.

وی با اشاره به اینکه به علت عدم استفاده ذوب آهن اصفهان از یارانه انرژی بهای تمام شده محصولات بیش از سایر فولاد سازان است یاد آور شد: بر خلاف تولید فولاد در دنیا، در ایران اغلب فولادسازان از روش قوس الکتریکی به تولید فولاد می پردازند.

وی گفت: ذوب آهن اصفهان از دوران جنگ گام به گام در حال بومی سازی و تولید محصولات با کیفیت می باشد و هم اکنون این مجتمع عظیم صنعتی علاوه بر بومی سازی تجهیزات توانسته بومی سازی فرایند ها را نیز انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بومی سازی تجهیزات ذوب آهن اصفهان بخش های مختلف سردار آبنوش پیشرفت ها تولید ریل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۹۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • مهم‌ترین دلیل توفیق سپاه، بافت مردمی آن است
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران