Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ بر اساس داده‌های منتشر شده توسط دادگاه‌های ایالات متحده، تعداد ورشکستگی‌های مزارع آمریکا در سال 2019، 20 درصد افزایش یافته است.

گفتنی است که در سال 2019، تعداد 595 ورشکستگی مزارع ثبت شد که به میزان قابل توجهی از تعداد 498 مورد در سال 2018 افزایش را تجربه کرده است.

در حال حاضر، میزان ورشکستگی مزارع آمریکا، به بالاترین حد خود طی 8 سال اخیر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل ذکر است که به رغم کمک مالی 28 میلیارد دلاری به کشاورزان توسط دولت، که دو برابر میزان کمک مالی به خودروسازی دیتوریت در سال 2009 بوده، این افزایش ورشکستگی انتظار می‌رفت.

با وجود اینکه بسته‌های حمایتی فراهم شده، اما به دلیل جنگ تجاری میان چین و آمریکا، کشاورزان یکی از بزرگترین بازارهای خود را از دست داده‌اند.

همچنین، بخش کشاورزی در حال تجربه سطح بالاتری از بدهی مزارع، قیمت پایین اجناس و شرایط ناپایدار آب و هوایی است.

شایان ذکر است که وزارت کشاورزی اذعان داشت یک‌سوم از درآمد خالص مزارع در سال 2019، از سوی کمک‌های دولتی و پرداخت مالیات‌دهندگان بوده است.

ویسکانسین، با 57 مورد ورشکستگی در بخش کشاورزی، ایالتی بود که بالاترین آمار را در سال 2019 به خود اختصاص داد و باید گفت که بیشترین تعداد آن در بیش از یک دهه بود.

در نمودار ارائه شده، تعداد ورشکستگی‌های سالانه کشاورزان آمریکا، از سال 2010 تا 2019 را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی ورشکستگی جنگ تجاری کشاورزان آمریکایی سال 2019

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات بارش باران بی سابقه در جنوب ایران

آفتاب‌‌نیوز :

تاجبخش افزود: در کُنارک ظرف ۲۴ ساعت حدود ۲۴۷ میلی‌متر باران بارید که ۱۴۰ میلی‌متر بیشتر از رکورد روزانه قبلی که حاصل از فعالیت طوفان حاره‌ای گونو در سال ۱۳۸۶ بوده، است. در زرآباد نیز در ۲۴ ساعت ۲۷۰ میلی‌متر باران بارید که این مقدار ۲۰۰ میلی‌متر بیشتر از رکورد قبلی در سال ۱۳۷۶ این شهر است.

وی تصریح کرد: این مقدار بارش در یک شبانه‌روز از زمان تاسیس نخستین ایستگاه هواشناسی در سواحل جنوب سیستان و بلوچستان یعنی حدود نیم قرن پیش تا کنون بی‌سابقه است.

رئیس سازمان هواشناسی بیان کرد: در ایستگاه هواشناسی دریایی چابهار نیز برای نخستین بار در حدود نیم قرن اخیر، ۱۴۶ میلی‌متر باران ظرف ۲۴ ساعت بارید. بررسی‌های اولیه ما نشان می‌دهد که بارش‌های سامانه اخیر سبب ثبت حداقل ۱۰ رکورد جدید بارشی در اقلیم مناطق جنوب کشور شده است.

تاجبخش افزود: آنچه سامانه بارشی اخیر جنوب کشور را از سامانه‌های قبلی آن متمایز می‌کند، بارش‌های فراتر از ظرفیت‌های اقلیمی و توان زیرساختی در برخی از این مناطق است. بی شک وقتی خیلی بیشتر از ظرفیت‌های اقلیمی یک منطقه باران می‌بارد، خسارت‌های سنگینی به زیرساخت‌ها و تاسیسات مختلف وارد می‌شود.

به گفته وی، تا صبح دیروز پنجشنبه از ۳۸۰ ایستگاه هواشناسی و باران‌سنجی پنج استان جنوب و جنوب شرقی کشور بارندگی گزارش شده است که در برخی مناطق سبب آب‌گرفتگی گسترده، بالا آمدن آب در معابر شهری و روستایی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جزئیات بارش باران بی سابقه در جنوب ایران
  • مبارزه علیه آفت‌ سن‌ گندم در مهاباد به ۱۵ هزار و ۴۰۰ هکتار رسید
  • رکوردزنی بی‌سابقه بارش‌ها در جنوب کشور در طی نیم‌قرن اخیر!
  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • تجمع کشاورزان مقابل استانداری قزوین+ فیلم
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر
  • افزایش خروجی سد زاینده‌ رود برای آبیاری مزارع کشاورزان+ جزئیات
  • افزایش خروجی سد زاینده رود از امشب
  • آغاز برداشت گندم از مزارع عنبرآباد