Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه المیادین با اشاره به وجود حداقل چهار لیست جریان اصولگرا در انتخابات مجلس ایران و تصمیم اصلاح‌طلبان برای دادن لیست حزبی به جای لیست یکپارچه، گفت، هفته آتی حرارت انتخاباتی به اوج خود خواهد رسید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجوف شبکه خبری المیادین در ادامه ویژه‌برنامه‌های خود از استودیو تهران درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی، چهارشنبه شب به موضوع آغاز مهلت تبلیغات انتخاباتی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

المیادین در این برنامه میزبان «ملحم ریا» مدیر شبکه در تهران بود. ریا گفت، از روز پنجشنبه سیزدهم فوریه (بیست‌وچهارم بهمن) به مدت یک هفته تبلیغات انتخاباتی آغاز می‌شود و چهارشنبه‌شب آینده تمام می‌شود و پنجشنبه روز سکوت انتخاباتی است و روز جمعه روز أخذ رأی خواهد بود. بحث و جنجالی هم که درباره رد صلاحیت‌ها در روزهای گذشته شده بود هنوز هم بخصوص در میان اصلاح‌طلبان ادامه دارد. 


وفا سرایا - ملحم ریا- استودیو تهران

 

ریا گفت: اصلاح‌طلبان تا الان مناسب دیده‌اند که هیچ لیست واحدی برای این انتخابات ارائه ندهند و حق انتخاب را به احزاب خودشان بدهند. لذا برخی احزاب لیست تهیه کرده و برخی دیگر هم تصمیم گرفته‌اند که لیستی تدوین نکنند. اصولگرایان هم تا الان موفق نشده‌اند یک لیست یکپارچه تشکیل بدهند شاید به دلیل اختلافات بین بعضی احزاب. برخی اصلاح‌طلبان دلیل این امر را، اختلافات ذکر کرده و برخی دیگر می‌گویند که چون فضا رقابتی نیست لیست یکپارچه نداده‌اند. در این اوضاع برخی می‌گویند وضعیت به سود اصولگرایان است که چند لیست تشکیل بدهند.

مدیر المیادین در تهران افزود: در چنین حالتی برخی دیگر می‌گویند دلیل لیست ندادن‌ها نه این است و نه آن. دلیلش فضای دموکراسی است که در ایران حاکم است و هیچ اجباری نیست که انتخابات به یک لیست محدود شود بلکه رأی دهنده باید انتخاب‌های متعددی داشته باشد و او بر اساس برنامه های انتخاباتی گزینه خود را انتخاب کند. 

او توضیح داد: در جریان اصولگرا چند ائتلاف بارز هست. اول ائتلاف نیروهای انقلاب؛ ائتلاف دوم،‌ جبهه پایداری و ائتلاف سوم نواصولگرایان است که این سه شخصیت‌های سرشناسی در خود دارند. ائتلاف چهارم هم گفته می‌شود متعلق به یاران رئیس جمهور سابق محمود احمدی نژاد است. هیچ اسم خاصی روی آنان نیست که بگوید اینها یاران احمدی‌نژاد هستند بلکه اینطور معروف شده‌اند که نامزدان این لیست از مدیران یا اعضای دولت احمدی‌نژاد بوده‌اند و گفته می‌شود که به هر حال به سوی او متمایل هستند. 

 

ریا گفت:‌ ما الان در مقابل یک هفته تعیین‌کننده هستیم و در این هفته هر ائتلاف یا نامزدی با اعلام برنامه‌هایش تلاش می‌کند آراء‌ را به سوی خودش جذب کند و حرارت انتخاباتی این هفته به اوج خواهد رسید. بخصوص که احزاب اصلاح‌طلب که مناسبت دیده‌اند که با لیست احزاب شرکت کنند باید رأی‌دهندگان خود را قانع کنند، چرا که از آنجا که لیست یکپارچه‌ای نداده‌اند، وضعیت دشواری دارند. در نتیجه الان مسئولیت بر دوش احزابی است که لیست حزبی و جداگانه داده‌اند و این کار آسانی نیست. 

مدیر المیادین در پاسخ به این سوال که شخصیت‌های سرشناس در ائتلاف‌های اصولگرا چه تأثیری در جذب رأی‌دهندگان خواهد داشت، گفت، البته که این موضوع اثر زیادی دارد بخصوص که برخی از آنان آوازه نیکی دارند. اما برخی دیگر، عکس این را معتقدند و می‌گویند که این سرشناسان توان جذب رأی‌دهندگان را ندارند و شاید این ائتلاف‌ها شانسشان مقابل ائتلاف‌هایی که نامزدهای جوان دارند، کمتر است. در میان رأی‌دهندگان هستند که خواستار تجربه کردن نسلی جدید هستند و شاید به این ائتلاف‌ها فرصت بدهند. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: المیادین مجلس ایران اصولگرا اصلاح طلب حرارت انتخاباتی لیست یکپارچه رأی دهندگان اصلاح طلبان احمدی نژاد برخی دیگر ائتلاف ها ریا گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری دونالد ترامپ از اواخر سال ۲۰۲۰ بهبود یافته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی های جدید که توسط نیویورک تایمز و کالج سیئنا انجام شده، نشان می دهد دیدگاه ها نسبت به ریاست جمهوری دونالد ترامپ از اواخر سال 2020 به شکل چشمگیری بهبود یافته است.

براساس نتایج این نظرسنجی، رای دهندگان به طور کلی دیدگاه مثبت تری درباره دوران ریاست جمهوری ترامپ و نیز مدیریت اقتصاد و حفظ نظم و قانون دارند.

بر این اساس، حدود 48 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی، اظهار کردند ترامپ کشور را بهتر از زمانی که بر سر قدرت بود، ترک کرد در حالی که 46 درصد معتقدند این وضعیت بدتر شده است.

این در حالی است که در نظرسنجی انجام شده در اکتبر 2020، 39 درصد شرکت کنندگان اظهار کردند وضعیت آمریکا نسبت به 4 سال قبل بهتر شده در حالی که 54 درصد معتقد بودند وضعیت بدتر شده است.

براساس دیگر نتایج نظرسنجی جدید در مورد امور اقتصادی، از بین 64 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، 44 درصد مدیریت امور اقتصادی در دوران ترامپ را قویا تایید و 20 درصد تا حدی تایید می کنند. اما در نظرسنجی انجام شده در سپتامبر 2020 ، 54 درصد در این مورد ترامپ را تایید می کردند.

علاوه بر این، میزان تایید عملکرد ترامپ در مورد حفظ نظم و قانون افزایش یافته به طوری که 51 درصد عملکرد ترامپ در این زمینه را تایید کردند. اما در نظرسنجی سپتامبر 2020 ، 43 درصد عملکرد وی در این زمینه را تایید می کردند.

براساس این نظرسنجی، آمریکایی ها اغلب دیدگاه مثبت تری نسبت به دوران تصدی روسای جمهور قبلی پس از ترک کاخ سفید داشته اند. براساس نتایج نظرسنجی گالوپ، میزان تایید عملکرد جورج دبلیو بوش رئیس جمهور سابق آمریکا امروزه 8 درصد بیشتر از زمانی است که کاخ سفید را ترک کرده است. همچنین میزان تایید عملکرد باراک اوباما رئیس جمهور سابق نیز امروز 15 درصد بیشتر از زمانی است که کاخ سفید را ترک کرده است.  

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 0/6 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی بررسی می‌شوددرخواست رسانه‌ها از ترامپ و بایدن برای برگزاری مناظره

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • کیفیت میزبانی همدان در تاریخ کاراته کشور بی‌سابقه است
  • مهدی طارمی جزو ۱۰ لژیونر برتر هفته آسیا
  • نقل و انتقالات پرسپولیس در انتظار لیست سرمربی برزیلی
  • المیادین: ایران قواعد جدیدی را به آمریکا و اسرائیل تحمیل کرد
  • المیادین: ایران قواعد جدیدی را به آمریکا و اسرائیل تحمیل کرد/ پاسخ‌های ایران با پیامدهایی استراتژیک
  • فرماندهان ارتش: نگاه تهاجمی به کشورمان پاسخی کوبنده خواهد داشت
  • بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا
  • کشت سماق برای اولین بار در شهرستان اهر
  • تولید لوله های خنک کننده حرارت