Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفوی با اشاره به امدادرسانی و رساندن آذوقه به خانوارهای گرفتار در اطاقور لنگرود گفت: با کمک ماشین آلات سنگین اعزامی از ستاد حوادث استان، راه ارتباطی ۱۴۰ روستای بخش اطاقور بازگشایی خواهد شد.

«فرامرز مصطفوی» در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود در خصوص آخرین وضعیت شهرستان در پی بارش شدید برف، گفت: راه ارتباطی همه روستاها، شهرها و آب، برق و خطوط ارتباطی شهرستان در ساعات اولیه قطع شده بود که با پایان بارش برف، راه اصلی مواصلاتی از دیزبن به ولیسه( جاده ترانزیتی) به کمک راهداری و دیگر دستگاه های خدمات رسان بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری لنگرود با بیان اینکه راه ارتباطی لنگرود به اطاقور و چاف و چمخاله عصر سه‌شنبه شد، افزود: عملیات بازگشایی راه های مواصلاتی در روستاهای بخش مرکزی، کومله و اطاقور به کمک ماشین آلات موجود در شهرستان تا نیمه شب گذشته ادامه داشت که همه روستاهای بخش مرکزی ( به غیر از سه روستا)، بخش کومله(غیر از یک روستا) و ۳۶ روستای بخش اطاقور بازگشایی شدند.

 

وی ادامه داد: با بازگشایی راه های روستایی، حضور دیگر دستگاه ها در جهت ارایه خدمات تسهیل شد.

 

مصطفوی با تاکید بر اینکه بخش اعظم شهرستان برق دار شده و قطعی برق معابر فرعی به دلیل پارگی سیم نیز در دست اقدام است، افزود: هم اکنون بیش از ۹۰ درصد شهرستان برق دارد.

 

وی با بیان اینکه کلیه ماشین آلات سنگین در اطاقور نسبت به بازگشایی راه های روستایی فعالیت می کنند، اذعان کرد: بخش اعظم خاموشی ها تا پایان وقت امروز مدیریت می شود و طی تماس فرماندار شهرستان با ستاد حوادث استان امروز امدادرسانی و رساندن آذوقه به تعدادی از خانوارهای گرفتار در برف در منطقه اطاقور با بالگرد انجام شد.

 

مصطفوی با اشاره به اینکه قطعی برق ۴۸ ساعته باعث تخلیه مخزن آب شرب شد ، افزود: با اتصال برق چاه های آب شرب، ۱۷۵ لیتر در ثانیه آب شرب چاه های لات محله کومله به شبکه آب شهری اضافه شد که این امر موجب رفع افت فشار آب و تقویت آب شرب از سد سنگر به شبکه شهرستان می شود که تا ساعات دیگر وضعیت آب شهرستان عادی می شود.

 

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری لنگرود با تاکید بر اینکه اقدامات انجام شده در شهرستان با امکانات شهری مدیریت شده است، گفت: با کمک ماشین آلات سنگین از ستاد حوادث استان، راه ارتباطی ۱۴۰ روستای بخش اطاقور بازگشایی خواهد شد.

پایان پیام/167

منبع: شبستان

کلیدواژه: تامین آذوقه بحران برف در گیلان خانوارهای گرفتار ماشین آلات سنگین ستاد حوادث استان بازگشایی راه کمک ماشین آلات راه ارتباطی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است

طبق گفته مسئولان کشوری، ۱۹ شهرستان در جنوب و مرکز کشور و شش شهرستان در شمال کشور در پی بارندگی‌های رخ داده درگیر حوادث سیل و آب‌گرفتگی شدند و وضعیت در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان اضطراری، اما تحت کنترل است و امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، با توجه به هشدارهای هواشناسی صادر شده، در بعضی از مناطق کشور شاهد بارندگی و سیلاب بودیم که در این خصوص تمام دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در آمادگی کامل قرار دارند و امدادرسانی به مناطق متأثر از سیل و آب‌گرفتگی همچنان ادامه دارد.

حسین ظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده در جنوب کشور اظهار کرد: در روزهای اخیر در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب استان فارس، جنوب استان کرمان و بخش‌هایی از بوشهر شاهد بارش کم سابقه باران بودیم، به طوری که میانگین کل بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته حدود ۱۰۰ میلی‌متر و در سال ۹۹ حدود ۲۰۰ میلی‌متر بود، اما در پی فعالیت این سامانه بارشی، تنها در زرآباد این استان طی ۲۴ ساعت، ۲۷۰ میلی متر باران باریده که بسیار نادر است.

وی با اشاره به مناطق درگیر سیل افزود: بر اثر این بارش‌ها ۱۹ شهرستان در جنوب و مرکز کشور و شش شهرستان در شمال کشور درگیر سیل و آب‌گرفتگی شدند؛ در حال حاضر، حدود ۱۵۰۰ روستا درگیر پیامدهای ناشی از سیل و آب‌گرفتگی هستند و ۲۹ محور فرعی و اصلی مسدود است، همچنین ۱۵ محور نیز بازگشایی شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران ادامه داد: راه ارتباطی ۳۰۰ روستا در جنوب و ۲۹ روستا در شمال قطع شده است و تاکنون ۴۷ محور بازگشایی شده و سایر محورها نیز بازگشایی خواهند شد، همچنین آب حدود ۳۰۰ روستا قطع شده بود که تاکنون ۱۱۵ روستا آب دارند و ۱۲۰ تانکر آب آشامیدنی به این مناطق اعزام شده است.

ظفری ادامه داد: در مناطقی که راه‌ها مسدود است، بالگردها امدادی وارد عمل شده و در حال خدمت رسانی هستند و علاوه بر امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، عوامل آتش نشانی، عوامل اورژانس، ۳۱۲ گروه جهادی نیز در این مناطق در حال کمک رسانی هستند.

وی از شناسایی ۳۶۶ مادر باردار در مناطق متأثر از سیل و آب‌گرفتگی خبر داد و گفت: ۱۶۴ مادر به نقاط امن منتقل شدند و سایرین نیز به دیگر بخش‌های استان منتقل شدند، همچنین ۹ مادر از سیل نجات یافتند؛ وضعیت در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان اضطراری، اما تحت کنترل است، دستگاه‌ها شرایط را تحت کنترل دارند و همه ما سعی داریم شرایط به حالت عادی بازگردد.

امدادرسانی در سیل سیستان و بلوچستان با قایق و بالگرد

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات امداد جمعیت هلال احمر، درباره آخرین روند امدادرسانی به مناطق سیل‌زده در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در حال حاضر، امدادرسانی از طریق زمینی و هوایی به شهرستان‌های دشتیاری، نیکشهر، زرآباد و کنارک استان سیستان و بلوچستان در حال انجام است و امدادگران همچنان در این استان‌ها در آماده‌باش هستند.

وی درباره تعداد نیروهای امدادگر افزود: ۱۰۵ تیم عملیاتی در حال ارزیابی شرایط و امدادرسانی در این مناطق هستند و تاکنون این روند در ۱۵۹ روستا به پایان رسیده است.

رئیس سازمان امداد و نجات امداد جمعیت هلال احمر با بیان اینکه امدادرسانی‌ها ادامه دارد، ادامه داد: ۶۳۷۷ خانوار در این بازه زمانی، خدمات امدادی را از امدادگران سازمان امداد و نجات دریافت کرده‌اند.

محمودی با اشاره به روش ارسال اقلام مختلف به مردم گفت: در برخی از معابر امکان کمک‌رسانی از طریق خودروهای معمولی وجود ندارد به همین دلیل از خودروهای کمک دار یا قایق‌های جمعیت هلال احمر استفاده شده است.

وی با اشاره به میزان سورتی‌های پرواز اضافه کرد: در مناطق صعب‌العبور نیز از بالگردها استفاده می‌کنیم و اقلام مورد نیاز را از این طریق به مردم سیل زده ارسال می‌کنیم؛ تا به امروز ۸۳ سورتی پرواز در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

کد خبر 746659

دیگر خبرها

  • بازگشایی گردنه تته در پاوه بعد از ۵ ماه + تصویر
  • امدادرسانی در نائین و آران و بیدگل ادامه دارد
  • وقوع سیل در کاشان؛ امدادرسانی ادامه دارد
  • وقوع سیل در کاشان/ امدادرسانی ادامه دارد
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • تداوم امدادرسانی به ۱۳ شهرستان سیل زده سیستان و بلوچستان
  • پاکسازی محوطه پل تاریخی لنگرود از زباله
  • انجام ۸۳ سورت پرواز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان بلوچستان
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است
  • فیلم | گردنه تته توسط راهداران شهرستان پاوه استان کرمانشاه عملیات برف روبی و بازگشایی شد