Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بیست و چهارمین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به انتشار جدول فروش سینمای ایران اشاره کرد. تاریخ انتشار: 16:31 - 24 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۶۱۸۴

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و چهارمین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به انتشار جدول فروش سینمای ایران اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«روز بلوا» متفاوت‌ترین نقش من در سینما بود/فیلم بهروز شعیبی من را به یک تعادل در بازیگری رساند

محمد علیمحمدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون حضور خود در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: امسال با فیلم سینمایی «روز بلوا» به کارگردانی بهروز شعیبی در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده‌ام، خوشبختانه فیلم را دیدم و به نظرم اثری قابل دفاع از آب در آمده است. 

وی درباره احتمال دریافت سیمرغ بلورین سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اذعان کرد: خوشحالم که پس از اکران این فیلم بازخوردهای خیلی خوبی از نقشم در فیلم روز بلوا دریافت کرده ام، امیدوارم که اتفاقات خوبی برای فیلم و خود من در اختتامیه جشنواره فیلم فجر بیفتد. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کامل نامزدهای سیمرغ بلورین جشنواره فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید

بازیگر فیلم سینمایی «روز بلوا» پیرامون تفاوت نقش خود در این فیلم با سایر آثار سینمایی اش افزود: خدا را شکر همزمانی اکران فیلم سینمایی «جان دار» و اکران روز بلوا در جشنواره فیلم فجر باعث شد تا مخاطبان دو نوع خاص از بازی را از من ببینند که این اتفاق به شخصه برایم جذاب است. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

نخستین پوستر فصل سوم «وست ورلد» منتشر شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نخستین پوستر فصل سوم سریال مطرح «دنیای غرب» به تازگی منتشر شده تا خبر پخش این سریال در سال جاری میلادی اذهان عمومی را آماده یکی از محبوب‌ترین آثار تلویزیونی اخیر کند.

سال گذشته میلادی اهالی دوستدار سریال با نامی تازه و ایده‌ای جدید به نام «وست ورد» یا همان دنیای غرب آشنا شدند. سریالی که با بازی خوب آنتونی هاپکینز و کارگردان و فیلمنامه متفاوت جاناتان نولان و استیون نایت همه را میخکوب کرد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار پیرامون سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

بعد از پایان این سریال و اعلام کمپانی سازنده مبنی بر پخش فصل دوم در سال ۲۰۱۸ بسیاری از هواداران این سریال فاصله زمانی اعلام شده را بسیار زیاد دانستند، اما این روز‌ها با خبر شروع فیلمبرداری فصل دوم امید به آن‌ها بازگشته است.

داستان این مجموعهٔ تلویزیونی در یک شهر بازی وسترن خیالی در غرب آمریکا اتفاق می‌افتد که ساکنان آن را انسان‌های مصنوعی که "میزبان" نام دارند، تشکیل می‌دهند. از سوی دیگر، گروهی از انسان‌های واقعی که "تازه‌واردان" یا "مهمانان" نام دارند، با پرداخت مبالغی زیاد می‌توانند وارد محوطهٔ پارک وست‌ورلد شوند و هرکاری که مایل باشند را انجام دهند و قادر خواهند بود تا با میزبانان هرطور که می‌خواهند رفتار کنند، بدون آنکه ترسی از تلافی توسط میزبانان داشته‌باشند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«مطرب» در آستانه ثبت رکوردی تازه/ادامه ناکامی فیلم «امیر» در گیشه

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، جدول فروش سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی «مطرب» به کارگردانی مصطفی کیایی در چهاردهمین هفته از اکران این فیلم سینمایی منتشر شد.

صدرنشینی فیلم سینمایی مطرب در حالی رخ می دهد که این فیلم با پانصد میلیون تومان فروش دیگر می تواند رکورد پرفروش ترین فیلم تاریخ سینما که هم اکنون در دست فیلم سینمایی «هزارپا» قرار دارد را از آن خود نماید. 

فیلم سینمایی «امیر» به کارگردانی نیما اقلیما اما یکی از گزینه های اصلی شکست در گیشه سینمای سال جاری است، این فیلم تازه اکران شده هم اکنون با فروشی کمتر از دویست میلیون تومان در چهار هفته رتبه دوازدهم جدول فروش را در اختیار دارد. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده جدول فروش هفتگی سینمای ایران طی هفته گذشته اینجا کلیک کنید

مطرب

فروش هفتگی: ۷۵۰,۳۹۲,۰۰۰ تومان
فروش کلی: ۳۷,۵۲۶,۱۴۶,۰۰۰ تومان

کارگردان: مصطفی کیایی

بازیگران: پرویز پرستویی، الناز شاکردوست، محسن کیایی، مهران احمدی، حسین امیدی، امین مقدم، محمدرضا شیرخانلو، دیانا دهقان، عایشه گل جوشکن

خلاصه داستان: اینا اصلا ما رو قبول ندارن بهمون میگن مطرب.

جهان با من برقص

فروش هفتگی:۷۱۶,۱۸۷,۰۰۰ تومان
فروش کلی: ۵,۷۱۵,۷۶۱,۰۰۰ تومان

کارگردان: سروش صحت

بازیگران: علی مصفا، جواد عزتی، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، سیاوش چراغی‌پور، کاظم سیاحی، مهراب قاسم‌خانی

خلاصه داستان: دوستان جهانگیز برای آخرین تولد او دورهم جمع شده‌اند. این موقعیت موجب می‌شود آن‌ها درباره زندگی و خودشان فکر کنند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«پشت میدان نبرد» روایت اسارت رزمنده‌ای ۱۵ ساله در دوران دفاع مقدس است

ساسان ناطق نویسنده کتاب «سربازان چکمه پوش» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی میزان پیرامون مضمون کتاب «پشت میدان نبرد» گفت: مضمون کتاب «پشت میدان نبرد» خاطرات آزاده رحمان پرزحمت یکی از اسرای جنگ تحمیلی ایران است. کتاب به اسارت این رزمنده در کنار سایر رزمندگان ایران اسلامی که در بند رژیم بعثی بودند اشاره دارد. این کتاب سختی‌ها و دشواری‌هایی که طی سال‌ها اسارت متحمل شده‌اند را بیان می‌کند. 

وی پیرامون کتاب «پشت میدان نبرد» بیان کرد: این کتاب خاطرات اسیر آزاد شده اردبیلی رحمان پرزحمت است که در سن ۱۵ سالگی به جبهه رفت و در عملیات خیبر اسیر رژیم بعث عراق شد. خاطرات ابتدا از زندان و رویداد‌های آن شروع می‌شود و در بخشی‌هایی از کتاب نیز به گذشته و زمانی که در عملیات خبیر حضور داشتند برگشت‌هایی را دارد. 
بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار در حوزه ادبیات اینجا کلیک کنید

ناطق به بخشی از کتاب «پشت میدان نبرد» اشاره و تصریح کرد: آزاده رحمان پرزحمت که شخصیت نخست داستان است در ۲۰ فروردین ۱۳۶۲ به اتفاق ۸۰ نفر از بسیجی‌ها وارد پادگان آموزشی شهید پیرزاده اردبیل شد تا آموزش ببیند. در آن زمان فرمانده آموزشی پادگان شهید شاپور برزگر بود، و رحمان پر زحمت علاقه داشت تا روزی همانند این فرمانده شود. 

نویسنده کتاب «سربازان چکمه پوش» در مورد نحوه نگارش کتاب «پشت میدان نبرد» ابراز کرد: برای نوشتن کتاب «پشت میدان نبرد» نگارش به سبک داستان مدرن را انتخاب کردم و از ابتدای داستان مخاطب را ناگهانی به درون قصه هدایت کردم، زیرا معتقدم این شوک ناگهانی برای مخاطب جذاب است. برای نگارش داستان بر اساس مستندات با توسل به ۱۰ ساعت مصاحبه با رحمان پرزحمت پایه‌های حقیقی داستان را جاگذاری کردم و در مرحله بعد به داستان پرداختم. 

وی تاثیر تصویر سازی برای جذاب ساختن کتاب «پشت میدان نبرد» را تکنیکی حیاتی دانست و تصریح کرد: تلاش کردم تا کتاب «پشت میدان نبرد» به شیوه‌ای خاص به مخاطب ارائه شدم و با کمک تصاویرسازی عمیق و اثرگذار از اردوگاه‌های آزادگان به افکار مخاطب راه پیدا کنم و او را با خود همراه کنم.    برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اخبار سینما خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر جدول فروش سینمای ایران بیشتر بخوانید فیلم سینمایی بهروز شعیبی فروش هفتگی ۰۰۰ تومان روز بلوا منتشر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات ۱۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران در شبکه GEM

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

به گزارش سینما اعتماد، سال گذشته فروش بالای هزار میلیارد تومانی گیشه برای سینمای دچار بحران در جذب مخاطب یک اتفاق مهم و اساسی به شمار می‌رفت. در میان خیل فیلم‌هایی که دخل و خرج خود را نمی‌توانستند با هم مطابقت بدهند و اصلا بود و نبود آن‌ها بر پرده سینما فرقی نمی‌کرد و حتی ساخته شدن بسیاری از آن‌ها شکست مطلق برای سازندگان بود.

گیشه بالای هزار میلیاردی (البته فقط برای چند فیلم) خوشحال کننده بود. حتی این عدد آن‌چنان شوقی ایجاد کرد که به سرعت آن را به کل سینما چسباندند و مسئولان آن را جزو افتخارات دوران کاری خود می‌دانند و از این فروش به عنوان تحول در سینما یاد می‌کنند.

خیلی هم خوب؛ به هر حال اتفاق خوب، خوب است و باید از آن حرف زد، ولی نکته قابل اهمیت اینکه باید آن را آنالیز کرد و دلایل و چرایی آن را بررسی کرد. برای شما پرسش نیست که چرا فقط چهار یا پنج فیلم توانستند رقم‌های گیشه را جابه‌جا کنند؟ چرا اکثر فیلم‌ها نه تنها بازگشت مالی نداشتند که هزینه‌های اولیه ساخت را هم برنگردانند؟

تعارف که نداریم، کیفیت چند فیلم پرفروش را حداقل خودمان می‌دانیم، اینکه چه جنسی به مخاطب ارائه دادیم قبل از همه خودمان مطلعیم، پس نمی‌توانیم مدعی شویم کیفیت باعث جذب مخاطب فروش این چند فیلم شده است. البته که فضای کمیک و شاد حاکم بر فیلم و حضور بازیگران شناخته‌شده در فروش فیلم تاثیرگذار هستند، اما دلیل اصلی و کافی نیست، چرا که فیلم‌های کمدی دیگری هم سال گذشته اکران شدند، اما به فروش این چند فیلم نرسیدند.

ماجرا چیست؟

سال گذشته ۲۲ مرداد بود که قربان نجفی کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» در گفتگو با اعتماد درباره نحوه تبلیغات فیلم‌ها در ماهواره‌ها گفته بود: رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان هفته‌ای ۵ هزار تا ۱۵ هزار دلار از فیلمساز می‌گیرند تا فیلم‌هایشان را در رسانه‌شان تبلیغ کنند.

همان زمان قربان نجفی توضیح داده بود متاسفانه یکی از همین فیلم‌های روی پرده مبلغ گزافی حدود ۲۵۰ هزار دلار به این ماهواره‌ها داده و تمام تبلیغات را برای فیلمش گرفته و البته همین دوستان سینماگر ما قیمت را بالا برده‌اند تا دست کسی به تبلیغات آنجا هم نرسد.

دقت کنید، این نکات را سینماگری که سال گذشته فیلم روی پرده اکران داشته و طبیعتا از مناسبات اکران و تبلیغات فیلم‌ها اطلاع داشته بیان کرده است.

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست. حتی اینکه آیا تبلیغات ماهواره‌ها در جذب مخاطب تاثیر دارد هم منظور نظر ما نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

ما گفته قربان نجفی مبنی بر اینکه رقم ۲۵۰ هزار دلار برای تبلیغ یک فیلم شده را حساب نمی‌کنیم، اما شما در نظر بگیرید تعداد فیلم‌هایی که سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند چقدر بوده؟ بالای ۱۰ فیلم سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند، از فسیل و هتل و شهر هرت گرفته تا ویلای ساحلی و هاوایی و…، آن هم نه یک بار و حتی ده بار، به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار.

تبلیغ فیلم‌ها آنقدر زیاد بود که لابه‌لای این تبلیغ‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جم هم پخش می‌شد، از زیرنویس گرفته تا تیزر و عکس و… فیلم‌های در حال اکران سینما‌های ایران از سر و روی شبکه جم می‌بارید. کمااینکه در حال حاضر هم وضع برای فیلم‌های تمساح خونی و بی‌بدن و سال گربه همین‌گونه است.

حالا شما خودتان محاسبه کنید برای تبلیغات هزار باره فیلم‌ها در شبکه‌های جم چقدر هزینه شده باشد خوب است؟

بر اساس شنیده‌های موثق ما، سال گذشته از سینمای ایران رقم بیش از صد میلیارد تومان به شبکه ماهواره‌ای جم تبلیغ داده شده و پخش‌کننده‌ها چنین رقم بالایی را برای تبلیغ فیلم‌شان هزینه کرده‌اند.

بله، یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است. حالا این پرسش به وجود می‌آید که با توجه به این پرداخت بالا به ماهواره‌ها، آیا سود اصلی از اکران فیلم‌های کمدی را سینمای ایران برده یا ماهواره‌ها؟

سریال‌های پلتفرم‌ها که از همان دقایق ابتدایی انتشار، بلافاصله در ماهواره‌ها با زمان‌بندی کامل پخش می‌شود، تبلیغات فیلم‌های ایران که به ماهواره‌ها داده می‌شود…. آیا رواست که سرمایه‌های کشور این‌گونه از کشور خارج شود؟

دیگر خبرها

  • فروش بالای فیلم‌های سینمایی دستاورد سینماگران یا دولتمردان؟
  • بررسی فیلم سینمایی گیجگاه اولین تجربه‌ی کارگردانی عادل تبریزی/ گیجگاه به سبک دهه شصت
  • فروش ۳۱ میلیاردی سینما در هفته پایانی فروردین ۱۴۰۳
  • «رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند
  • تبلیغات ۱۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران در شبکه GEM
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • «عالیجناب بو» اثر جدید محمدرضا یوسفی منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳