Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@19:30:01 GMT

ماین کردن بیت کوین یا پول دیجیتال چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۷۲۴۱

آفتاب‌‌نیوز :

وب سایت آی ماینر به عنوان پیشرفته‌ترین و معتبرترین سامانه آنلاین خرید و اجاره ماینر، با دریافت مجوز‌های لازم، فعالیت خود را در بازار ایران آغاز کرد.

پلتفرم آی ماینر به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به دانش فنی به ماینینگ بپردازید!

همانطور که میدانید استخراج بیت کوین یا بیت کوین ماینینگ یکی از متداول‌ترین اصطلاحات مربوط به کسب درآمد از طریق ارز‌های دیجیتالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما منظور از ماین کردن بیت کوین یا هر پول دیجیتال دیگر چیست؟

بیت کوین به عنوان محبوب‌ترین ارز دیجیتال، طی سال‌های اخیر توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. حتی افرادی که با دنیای فناوری رابطه چندان خوبی ندارند، به فکر سرمایه‌گذاری در این حوزه افتاده‌اند.

چگونه می‌توان به بیت کوین ماینینگ پرداخت؟

اگرچه هر فرد، حتی با استفاده از گوشی هوشمند خود، می‌تواند بیت کوین استخراج کند، اما این عمل در نهایت، به جز هزینه و ضرر، ثمره دیگری نخواهد داشت! زیرا امروز بیت کوین ماینینگ در انبار‌های بزرگ، مجهز به صد‌ها یا شاید هزاران کامپیوتر قدرتمند، صورت می‌گیرد.

به همین دلیل واقعیت تلخ اینجاست که با وجود جذابیت این عمل، بسیاری از کاربران باید فکر ماین کردن بیت کوین را از سرشان بیرون کنند. یک انبار مخصوص این کار را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید. به طور واضح، سیستم کامپیوتری عادی شما شانسی در برابر این همه توان پردازشی ندارد!

بنابراین بهترین راه حل چیست؟

اجاره ماینر بهترین روش کسب در آمد از بیت کوین

بسیاری از افراد زمانی که با بیت کوین آشنا می‌شوند به مفهوم استخراج آن علاقه پیدا می‌کنند، زیرا این بهترین روش کسب درآمد و خلق پول است.

اما با توجه به هزینه بسیار بالای دستگاه‌های ماینر و برق پرهزینه آن و همچنین دانش و اطلاعاتی که برای ماینینگ لازم است، اجاره ماینر از مزرعه‌های ماینینگ معتبر راهکار به صرفه‌تر و ساده تری است. کما اینکه برای بیت کوین ماینینگ بصورت حرفه‌ای به پیکربندی سخت‌افزار و فضای فیزیکی و نگهداری ماینر‌ها نیاز است که هزینه بالایی دارد؛ بنابراین امروز بهترین راهکار کسب در آمد از بیت کوین، خرید و اجاره ماینر از پلتفرم‌های معتبر و بین المللی است.

همچنین در بازار کریپتوکارنسی هر فردی می‌تواند تمامی معاملات انجام شده در سراسر دنیا را توسط پلتفرم‌های معاملاتی و صرافی‌های آنلاین مشاهده کند. این میزان از شفافیت به هیچ وجه در بازار‌های مالی دیگر نظیر بورس یا فارکس که از پول‌های رایج کنونی استفاده می‌کنند وجود ندارد و به همین علت، ارز‌های دیجیتالی همچون بیت کوین، مورد استقبال بسیار زیادی در کشور‌های مختلف جهان قرار گرفته است.

فرآیند به دست آوردن بیت کوین یا هر ارز دیجیتالی دیگری، فرآیند پیچیده و دشواری است که توسط دستگاه‌هایی به نام ماینر انجام می‌گیرد.

اما بهترین پلتفرم خرید و اجاره ماینر کدام است؟

معتبر‌ترین و تنها برند بین المللی فعال در حوزه خرید و اجاره ماینر که به تازگی در ایران نیز به کاربران خدمات منحصر به فردی را ارائه میدهد پلتفرم iMiner است.

برند آی ماینر پس از کسب موفقیت در کشور‌های مختلف مانند ترکیه، روسیه، اوکراین و تایلند اکنون در ایران به سرمایه گذاران و علاقه‌مندان به استخراج پول‌های دیجیتالی خدمات قابل توجهی را ارائه میدهد.

آی ماینر سرویس اجاره و خرید ماینر بیت کوین و استخراج آن بدون نیاز به هیچگونه دانش فنی است که به تازگی تواتسته با اخذ مجوز‌های لازم همچون‌ای نماد به بازار ایران ورود کند.

درواقع آی ماینر، نخستین و پیشرفته‌ترین سرویس آنلاین اجاره ماینر و استخراج بیت کوین است که منحصرا توسط این شرکت در ترکیه طراحی، ثبت و تاسیس شده است.

تمرکز اصلی این مجموعه بر روی ارائه خدمات ماینینگ تحت وب و از طریق اجاره ماینر می‌باشد و تمامی ماینر‌ها در مزرعه اختصاصی آی ماینر و با بروزترین امکانات و بالاترین سطح مانیتورینگ میزبانی می‌شوند.

سرویس میزبانی‌ای ماینر در واقع مناسب برای همه افرادی است که علیرغم تمایل به سرمایه گذاری در صنعت ماینینگ، دانش و موقعیت و زمان کافی برای مدیریت ماینر خود ندارند.

کارشناسان آی ماینر چه خدماتی به شما ارائه میدهند؟

متخصصان و کارشناسان برند iMiner در بیت فارم، ماینر‌های مخصوص شما را در مزرعه خصوصی نصب و راه اندازی و کانفیگ میکنند و بصورت شبانه روزی از ماینر شما نگهداری کرده و مدیریت آن را به عهده می‌گیرند.

سپس تمامی درآمد حاصل از ماینینگ به شما پرداخت خواهد شد و این مجموعه صرفا تعرفه اجاره ماینر را جهت تامین هزینه نگهداری دستگاه‌ها دریافت خواهند کرد.

نکته قابل توجه این است که؛ شما به صورت لحظه‌ای میتوانید درآمد خود را در استخر ماینینگ بیت کوین مشاهده کنید و در صورت تمایل به والت (کیف پول مجازی) دیگری منتقل کنید.

کارشناسان iMiner بصورت شبانه روزی در حال بررسی و نگهداری ماینر‌ها در بهترین شرایط ممکن هستند.

آی ماینر علاوه بر اجاره ماینر، در زمینه فروش ماینر و تجهیزات ماینینگ نیز فعالیت دارد و با توجه به واردات مستقیم از چین، کمترین قیمت بازار را به شما ارئه می‌دهد.

نکته قابل توجه اینکه تمامی ماینر‌ها همراه با گارانتی و با تحویل درب منزل به مشتریان گرامی ارائه می‌شود.

به جرات می‌توانیم بگوییم که پیشرفته‌ترین و کامل‌ترین سامانه برای خرید بیت کوین و استخراج ماینینگ و اجاره ماینر تا این لحظه، توسط وب سایت آی ماینر iminer.net ارائه شده است.

خبر جدید این است که فارم جدیدی در کرج با قابلیت ٢٠٠٠ ماینر به شبکه iminer در ایران متصل شده است.

اما بطور کلی ماینر چیست؟

دستگاه ماینر یا Asic اصطلاحی است که برای دستگاه‌های استخراج رمزارز‌ها و ماینر بیت کوین به‌کار برده می‌شود و درحال حاضر این دستگاه‌ها بسیار متنوع هستند.

در سراسر جهان افرادی که به کار استخراج رمزارز‌ها اعم از بیت‌کوین یا سایر ارز‌های رمزنگاری شده مشغول هستند، ماینر می‌گویند و آن‌ها تلاش می‌کنند با استفاده از ابزار‌های متنوع استخراج به تعداد بیشتری از رمزارز‌های استخراج نشده دست یابند و با فروش آن‌ها به سود و درآمدزایی دست پیدا کنند.

شارژ هدیه!

“آی ماینر” به تمامی کاربران جدید یک دلار شارژ هدیه میدهد تا کاربران از این یک دلار جهت اجاره یک روزه ماینر و بررسی سامانه می‌توانند استفاده کنند.

در انتها پیشنهاد می‌کنیم برای اجاره ماینر و یا خرید ماینر بیت کوین به وب سایت iminer.net مراجعه کنید.

منبع: ویرلن

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ماینر بیت کوین پول دیجیتال خرید و اجاره ماینر بیت کوین ماینینگ ماینر بیت کوین پیشرفته ترین بیت کوین بیت کوین بیت کوین رمزارز ها قابل توجه دستگاه ها آی ماینر ماینر ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۷۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر

سعید صمدی کارشناس صنایع معدنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در حوزه معادن بحث استخراج و اکتشاف و همچنین فرآوری وجود دارد. در بحث استخراج موضوع اساسی این است که هر چه از تکنولوژی‌های جدیدتر بهره گیری کنیم، هزینه تولید کاهش یافته و معدن ما رقابتی‌تر خواهد شد.

دبیر انجمن زغالسنگ ایران ادامه داد: استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته استخراج باعث می‌شود که بر بالا رفتن بهره وری در تولید، سطح ایمنی معدن نیز بالا رود. در مسئله استخراج به محض اینکه شیوه و تجهیزات نوینی به کار گرفته شود معدن مجددا شروع به کار خواهد کرد و لزومی ندارد که معدن ترک شود.

صمدی گفت: ذخیره معدن ممکن است به پایان برسد، اما پیر شدن معنای خاصی ندارد. در واقع با استفاده از تکنولوژی پیشرفته‌تر می‌توان تولید را اقتصادی‌تر کرد و به لایه‌های بیشتری از ذخیره دست یافت. به همین جهت ممکن است استخراج یک منبع با تکنولوژی قدیمی به صرفه نباشد، اما همان ذخیره را با تکنولوژی نوین بتوان با سود زاید الوصفی استخراج کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر قیمت کامیدیتی‌ها در دنیا به شدت در حال افزایش است؛ به همین جهت بسیاری از معادنی که قبلا استخراج از آنها توجیه اقتصادی نداشت در حال بازگشت به تولید هستند. به عنوان مثال سابق بر این استخراج طلا با نرخ ۲ گرم بر تن اقتصادی بود، اما در حال حاضر با توجه به افزایش قیمت جهانی طلا، این نرخ به ۰.۵ گرم در تن رسیده است.

تاثیر تکنولوژی بر اکتشاف معادن

این کارشناس صنایع معدنی گفت: در بحث اکتشاف معادن هر چه تکنولوژی پیشرفته تری در اختیار داشته باشیم، سرعت پیشرفت امر اکتشافی نیز افزایش می‌یابد و هم هزینه‌های امر اکتشاف کاهش می‌یابد. متاسفانه در این زمینه به شدت دچار کمبود هستیم و از تکنولوژی‌های بسیار قدیمی استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: جدای بحث اکتشاف جالب است بدانید که حدود ۸۰ درصد از معادن ایران در حال کار با تکنولوژی دهه ۳۰ شمسی هستند یعنی زمان که حتی خودروی پیکان نیز ساخته نشده بود. در بحث فرآوری منابع ایجاد شده نیز همین مشکلات وجود دارد و باعث می‌شود که بخش زیادی از منابع هدر برود.

دانش بنیان‌های حقیقی و معادن

صمدی گفت: متاسفانه دانش بنیان حقیقی در معادن بسیار نایاب است و اکثر آنهایی که ادعای دانش بنیانی دارند ماشین آلات را از چین وارد کرده و با مونتاژ در ایران ادعا می‌کنند که این ابزار و دستگاه را تولید کرده اند. اینکه تحقیق و توسعه معدن و صنایع معدنی در ایران تا این حد مغفول مانده است باعث تاسف است؛ چرا که ترنور معادن و صنایع معدنی در دنیا سالانه ۸ هزار میلیارد دلار است و ۱۰ درصد ذخایر معدنی در دنیا در اختیار ایران است.

وی ادامه داد: متاسفانه در تحقیقات و دانش فنی معدن و صنایع معدنی بسیار عقب هستیم. برنامه ریزی برای تولید دانش فنی و همچنین تعامل با جهان خارج برای واردات دانش فنی به خوبی انجام نشده است. ما مهمترین کشور معدنی غرب آسیا هستیم و از این رو در مجموع می‌شود گفت پیشرفتی که تا امروز در زمینه معدن کرده ایم اصلا معادل جایگاه ما نیست.

دبیر انجمن زغالسنگ ایران گفت:‌در سال ۲۰۱۳ تجارت جهانی برنامه‌ای تدوین کرد تا کشور‌هایی که توانایی بیشتری برای تامین مواد معدنی دنیا را دارند شناسایی شوند و در پایان نام سه کشور ایران و افغانستان و کره شمالی مطرح شد و به عنوان منابع معدنی دست نخوره مطرح شد.

لازمه‌های فعالیت توسعه ای در حوزه معدن چیست

صمدی تاکید کرد: اولین شرط ورود به حوزه معدن شفافیت است. در صنعت معدن دوره‌های برنامه ریزی ۵ ساله است و به نوعی می‌توان گفت که اگر از همین امروز کار بر روی منبعی را شروع کنیم باید بتوانیم برای ۵ سال آینده برنامه ریزی کرد. در کشور شرایط به گونه‌ای است که نمی‌توان قیمت نیروی انسانی و انرژی و ... را پیش‌بینی کرد و این موضوع اسباب ضعف این صنعت خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • کشف ماینر‌های قاچاق در یزد
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق در یزد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • کشف حدود ۶ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی