Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به افتتاح مجتمع فرهنگی، هنری غدیر سمیرم بعد از ۱۶ سال اشاره کرد و  اظهارداشت: این مجتمع در اختیار اداره مربوطه در شهرستان است اما در صورت ورود بخش غیر دولتی با شرایطی واگذار خواهد شد.

به گفته وی مشابه این مجتمع و سالن‌های فرهنگی و هنری در شهرستان‌های دیگر استان و حتی سایر استان‌ها داریم که به بخش غیردولتی واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان افزود: اگر امکان این واگذاری سمیرم فراهم شود می‌توان آن را با نظارت اداره ارشاد اسلامی به آن بخش واگذار و تصدی گری دولت را کاهش داد.

انصاری تاکید کرد: مدیریت دولتی فعالیت‌ها با توجه به مشکلات موجود و بزرگی نهاد دولت به صلاح نبوده و اگر بخش غیردولتی به این مجموعه‌ها ورود کند، رقابت و کیفیت برنامه‌ها بهتر می‌شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه تلاش خواهیم کرد کتاب های فرهنگی و هنری مرتبط به بخش های مختلف را در مجتمع فرهنگی سمیرم در دسترس هنرمندان قرار دهیم، افزود: هر چقدر فرهنگیان و هنردوستان سمیرمی مطالبه کتاب داشته باشند ما نیز تلاشمان در این زمینه را بیشتر خواهیم کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان تاکید کرد: وقتی می‌خواهند یک کشور، شهر و یا استان و حتی مجموعه ای را در ابعاد فرهنگی بسنجند، کتاب و مطالعه را بعنوان معیار آن سنجش و ارزیابی لحاظ می‌کنند.

به گفته انصاری، چرخه کتاب و نوشتن نیز از شروع تفکر، تحقیق، مطالعه و تایپ تا مرحله انتشار و چاپ و صدور سایر مجوزها به نوعی ارزشمند بوده و تلاش‌ها در مسیر این حرکت فرهنگی ستودنی است.

وی تصریح کرد: در همین شهرستان سمیرم بیشتر از ۶۰ نویسنده و چند رسانه مکتوب و الکترونیک شناسایی و در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده اند که همین‌ها می‌توانند منشا و سرچشمه آثار فراوان دیگری در جامعه و خانواده‌ها باشند.

وی با تاکید بر مطالعه تاریخ انقلاب اسلامی گفت: اگر همه مدیران ارشد نظام به مانند رهبر فرزانه انقلاب دغدغه فرهنگ داشتند بسیاری از مشکلات امروز را شاهد نبودیم چرا که کارمان، بنیادین و ریشه‌ای بود.

وی ابراز امیدواری کرد همه فرهنگ دوستان و هنرمندان سمیرم از روستایی، شهری و عشایری بتوانند از ظرفیت‌های مجتمع غدیر بهره ببرند و استفاده کنند.

مجتمع فرهنگی و هنری غدیر شهرستان سمیرم با حضور معاون استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و سایر مسوولان شهرستانی بعد از گذشت ۱۶ سال از کلنگ زنی 21 بهمن ماه امسال افتتاح شد.

شهرستان سمیرم زادگاه بزرگان و عالمانی همچون خطاط بزرگ جهان اسلامی شیخ حبیب الله فضایلی، حکیم جهانگیرخان قشقایی و نقاش باشی سمیرمی، در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها موسسه فرهنگی و هنری سمیرم کتاب فرهنگ کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسسه فرهنگی و هنری سمیرم کتاب فرهنگ کتابخوانی موسسه فرهنگی و هنری سمیرم کتاب فرهنگ کتابخوانی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سمیرم فرهنگی و هنری مجتمع فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: مجموعه تاریخی «ریسباف» برای احیاء و عملیات نجات بخشی در اختیار شهرداری اصفهان قرار گرفت.

حمیدرضا محققیان  افزود: با توجه به توافق بعمل‌آمده میان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، شهرداری اصفهان و اداره کل میراث فرهنگی، از فروردین امسال، این مجموعه تاریخی و صنعتی بزرگ اصفهان پس از برآورد‌های اولیه و تهیه شرح خدمات، برای انجام عملیات نجات بخشی و ایجاد نمایشگاه فرهنگی و گردشگری در آن در اختیار شهرداری قرار گرفت.

به گفته وی، نمایشگاه فرهنگی و گردشگری شهرداری حداقل در محور‌های جنوبی این مجموعه تاریخی خواهد بود.

محققیان یادآور شد: با توجه به مصوبه هیات وزیران در باره واگذاری این مجموعه عظیم به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با پیگیری‌های بعمل‌آمده در استان، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری بصورت مستقیم پیگیری این موضوع را انجام داد و با مشارکت نهاد‌های مربوط از جمله اداره کل میراث فرهنگی، این بنای تاریخی در زمستان امسال تحویل یگان حفاظت میراث فرهنگی استان شد.

او ابزار امیدواری کرد تا با همکاری تمام نهاد‌های ذی‌ربط بتوان گام نخست را در راستای اجرای موزه منطقه‌ای اصفهان در این مجموعه عظیم تاریخی آغاز کرد.

،جموعه تاریخی کارخانه ریسباف از جمله آخرین بازمانده‌های کارخانه‌های ریسندگی پشم اصفهان است که در مساحتی در حدود ۷۴ هزار مترمربع با زیربنائی در حدود ۵۴ هزار مترمربع در محور تاریخی چهارباغ بالا اصفهان واقع شده است.

کارخانه ریسباف در شمار زیباترین و مهمترین بنا‌های صنعتی و تاریخی ایران قرار دارد که در دوران پهلوی اول، زمانی که ایران رو بسوی صنعتی شدن گذارده بود، ساخته شد.

این کارخانه در شمار ۹ کارخانه‌ای بود که در حوزه صنایع نساجی اصفهان تاسیس شد؛ در این میان «بافناز» برای همیشه از صفحه میراث صنعتی استان پاک شد، «صنایع پشم» (روبه‌روی کارخانه ریسباف) در یک مجتمع تجاری به یک سردر و کوشک میانی محدودیت یافت و «نختاب» حفظ، اما تغییر کاربری پیدا کرد و در این میان، حفظ ریسباف بدلیل باقی ماندن تمام قسمت‌هایش (اگرچه در برخی نقاط متزلزل) و اهمیت سبک معماری و قرارگیری آن در محور تاریخی فرهنگی چهارباغ، دوچندان بود.

این بنا که در سال ۸۱ به ثبت آثار ملی ایران رسید، در اختیار بانک ملی قرار داشت و از دوران دولت دهم به این سو تصمیم بر آن شد که مالکیت آن با رعایت قوانین برای ایجاد موزه منطقه‌ای اصفهان به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منتقل شود؛ اما این اتفاق بدلیل آنچه که تحت عنوان «تعلق سرمایه مالی کارخانه ریسباف به سهامداران بانک ملی» خوانده می‌شد، معطل ماند تا اینکه در آذر سال گذشته (۱۴۰۲) برای نجاتِ این کارخانه تاریخی، ریسباف بطور رسمی به اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تحویل داده شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • اختصاص جایزه ۴ میلیاردی به طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان
  • جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ اضافه می‌شود
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان