Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   تحقیقات نشان داده مراقبت بیش از اندازه هم خوب نیست و بعضی از عادت‌های ما و کار‌هایی در برنامه‌ی روزانه‌ی مراقب از پوست خود انجام می‌دهیم، بیشتر از هر عامل خارجی دیگری به منافذ پوست ما صدمه می‌زنند.

در ادامه به اشتباهات رایجی می‌پردازیم که باعث بزرگ‌تر شدن منافذ پوست می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- از پد‌های کنترل چربی پوست زیاد استفاده می‌کنید

پد‌های کنترل چربی پوست در روز‌های گرم سال که چربی و عرق پوست را می‌پوشانند، می‌توانند نجات بخش باشند. اما استفاده‌ی مکرر از آن‌ها بیشتر برای پوست تان ضرر خواهد داشت تا فایده. در واقع، وجود یک لایه‌ی نازک از چربی روی پوست ضروری است. با از بین بردن مکرر این لایه، پوست خود را مجبور می‌کنید چربی بیشتری تولید کند. این مسأله منجر به مسدود شدن منافذ پوست و بزرگ‌تر شدن آن‌ها می‌شوند.

۲- جوش‌های سرسیاه، سر سفید یا زیرپوستی خود را به زور تخلیه می‌کنید

بله ما هم موافقیم که ترکاندن جوش‌ها بسیار وسوسه انگیز است، اما این کار باید به شیوه‌ی درست انجام شود. روی پوست شما باکتری وجود دارد و وقتی جوش خود را می‌ترکانید، یک زخم را در معرض این باکتری‌ها قرار می‌دهید. اگر سعی کنید جوشی را که هنوز آماده‌ی تخلیه شدن نیست، به زور بترکانید، با این کار به باکتری‌ها اجازه می‌دهید وارد لایه‌های عمیق‌تر پوست تان شوند. این مسأله می‌تواند وضعیت را بدتر کند، چون پوست بیشتر تحریک می‌شود، در نتیجه منافذ پوست بزرگ‌تر می‌شوند و جای جوش روی صورت تان باقی می‌ماند.

۳- بیش از اندازه لایه برداری می‌کنید

لایه برداری کمک می‌کند آلودگی ها، سلول‌های مرده‌ی پوست و چربی‌های اضافه‌ای که می‌توانند باعث مسدود شدن منافذ پوست از بین بروند. همین کار ساده جان دوباره‌ای به پوست می‌دهد و می‌تواند کاری کند که منافذ پوست کوچک‌تر به نظر برسند. اما شما نباید بیشتر از یک تا دو بار در هفته پوست خود را لایه برداری کنید. لایه برداری بیش از اندازه می‌تواند منجر به خشکی پوست و بزرگ‌تر شدن منافذ آن شود. در این حالت، منافذ در غیاب لایه‌ی طبیعی چربی پوست، گرد و غبار و آلودگی‌های محیط اطراف را به خود جذب خواهند کرد. این مسأله باعث بزرگ‌تر شدن منافذ پوست می‌شود.

۴- اجازه می‌دهید پوست تان خشک شود

خشکی پوست باعث بروز چین و چروک می‌شود و شما را پیرتر از سن واقعی تان نشان می‌دهد. به علاوه، خشکی پوست باعث می‌شود منافذ پوست گسترده شوند و بزرگ‌تر به نظر برسند؛ بنابراین خشکی پوست نه تنها برای منافذ پوست مضر است، بلکه شما را پیرتر هم نشان می‌دهد. خوشبختانه پیشگیری از این مشکل بسیار ساده است. یک تونیک (تونر آبرسان) و مرطوب کننده متناسب با نوع پوست تان انتخاب کنید و استفاده از آن‌ها را در برنامه‌ی روزانه‌ی مراقبت از پوست خود بگنجانید.

۵- از محصولاتی استفاده می‌کنید که باعث مسدود شدن منافذ پوست می‌شوند

بسیاری از محصولات پرطرفداری که از آن‌ها برای مراقبت از پوست استفاده می‌شود اصلاً مناسب استفاده روی پوست نیستند. کره‌ی کاکائو، روغن نارگیل و کرم لانولین باعث مسدود شدن منافذ پوست می‌شوند. این محصولات شاید برای حفظ رطوبت پوست خوب باشند، اما می‌توانند باعث لک شدن پوست و باقی ماندن آلودگی‌ها در داخل منافذ آن شوند. جوش‌هایی که بر اثر آن به وجود می‌آیند می‌توانند باعث بزرگ‌تر شدن منافذ پوست شوند. بهتر است یک کرم صورت مناسب برای خود پیدا کنید و از این روغن‌ها فقط برای بدن استفاده کنید.

۶- در تجدید کردن آرایش تان زیاده روی می‌کنید

آرایش صورت در طول روز به طور طبیعی رفته رفته محو می‌شود. ضرری ندارد کمی تجدیدش کنید؛ اما نباید در این کار زیاده روی کنید. پوست شما از خود چربی تولید می‌کند و وقتی دائماً به پوست خود کرم پودر و پنکک بزنید، یک لایه چربی، آلودگی و مواد آرایشی روی پوست تان خواهید ساخت. این آرایش کردن‌های مداوم، جوش زدن پوست تان را تضمین خواهد کرد.

۷- مواد غذایی مضر مصرف می‌کنید

محصولات لبنی، الکل، و مواد غذایی‌ای که قند تصفیه شده‌ی زیادی در خود دارند، تند یا سرخ شده هستند، برای پوست مضرند. این مواد غذایی می‌توانند باعث بروز التهاب در بدن شود و پوست را مستعد جوش سازند. جوش‌ها باعث تضعیف غدد چربی پوست و دهانه‌ی فولیکول‌های مو می‌شوند، مسأله‌ای که موجب بزرگ‌تر شدن منافذ پوست می‌شود؛ بنابراین داشتن یک رژیم غذایی مناسب و سالم همیشه روش بسیار خوبی برای مراقبت از پوست محسوب می‌شود.

۸- از کرم ضد آفتاب استفاده نمی‌کنید

قرار گرفتن در معرض آفتاب از جهات مختلفی برای پوست مضر است. نور خورشید باعث ضخیم شدن پوست، از بین رفتن کلاژن، الاستین و رطوبت آن و در نهایت آب رفتن بافت پوست می‌شود. این مسأله باعث می‌شود لبه‌ی منافذ پوست منبسط شود و شل به نظر برسد؛ بنابراین استفاده از کرم ضد آفتاب جزء واجبات است.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منافذ پوست ی مراقبت از پوست توانند باعث بیش از اندازه لایه برداری پوست می شود مواد غذایی برای پوست چربی پوست خشکی پوست آلودگی ها بزرگ تر پوست خود پوست مضر روی پوست پوست تان ی پوست جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامت است، تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد.

هادی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه عضو کبد در بدن انسان وظایف متفاوتی را بر عهده دارد، اظهار کرد: مهم‌ترین عملکرد کبد سم زدایی بدن است، ذخایر انرژی، ذخایر منابع گلیکوژن در کبد، تولید پروتئین‌ها و آمینه اسیدهای ضروری بدن، تولید ویتامین‌ها و فاکتورهای پیش انعقادی از دیگر وظایف این عضو در بدن است.

وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب ارمغان زندگی شهرنشینی است، افزود: فعالیت بدنی کمتر و کم تحرکی در زندگی شهرنشینی امروز بیشتر است و نوع غذاها پرچرب و پرکالری بوده، بنابراین اضافه وزن و چاقی در بین افراد رواج زیادی دارد و این موارد باعث افزایش بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب می‌شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان تصریح کرد: کبد چرب بین بزرگسالان شیوع بیشتری داشت، اما در سال‌های اخیر سن شیوع این بیماری کاهش یافته و بین کودکان هم گسترش پیدا کرده است، به دلیل اینکه نوع بازی کودکان تغییر یافته و در تحرک لازم را ندارند و به سمت بازی‌های نشسته و رایانه‌ای گرایش بیشتری دارند.

وی بااشاره به پنهان بودن علائم خطر بروز این بیماری گفت: لازم است بدانیم تنها ۱۰ درصد چربی این عضو طبیعی است، داشتن چربی بیشتر و جایگزینی بافت طبیعی کبد با چربی می‌تواند علامت خطر باشد، بروز این بیماری در مراحل اولیه علامتی ندارد و بیمارانی که ریسک ابتلاء به این بیماری را دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلاء به این بیماری در برخی از افراد بیشتر است، بیماران مبتلا به دیابت از مهم‌ترین افراد پرخطر برای ابتلاء به بیماری کبد چرب هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد آنها مبتلا به این عارضه می‌شوند، کبد چرب بیماری شایعی است و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد عموم افراد جامعه به این عارضه مبتلا می‌شوند و این آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه در برخی افراد خطر ابتلاء به این بیماری بالاتر است، ادامه داد: طبق بررسی‌ها ابتلاء به بیماری کبد چرب در افرادی که دچار فشارخون، دیابت نوع دو، چاقی شکمی و چربی خون هستند، افزایش دارد و عوارض ناشی از بروز این بیماری بیشتر است، برای مثال در بیماران دیابت نوع دو اگر به سمت بیماری کبد چرب پیش بروند، انتظار بروز فیبروز کبدی نیز وجود دارد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: افراد لاغر هم می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند، کسانی که زمینه ژنتیکی دارند و افرادی که چربی شکمی و زندگی کم تحرکی دارند، نیز در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند و این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست.

سیروز کبدی، مرحله آخر درگیری با بیماری کبد چرب

وی در خصوص عوارض بیماری کبد چرب برای سلامتی بدن تصریح کرد: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامتی است و احتمال دارد مورد غفلت واقع شود و نگرانی از بروز این بیماری تنها ایجاد چربی کبد نیست و بیشترین نگرانی از بروز سکته و فیبروز کبدی در بیماران است و مرحله آخر درگیری با بیماری سیروز کبدی بوده و پیوند کبد تنها راه نجات این گروه از بیماران است.

عبداللهی ادامه داد: پیوند کبد درمان مؤثری برای سیروز کبد است و کشور بهترین قطب در این زمینه است، اما برای انجام این عمل باید منتظر گرفتن عضو از افراد مرگ مغزی بود و بعد از پیوند باید بیماران مراقبت‌های طولانی مدت داشته باشند و داروها را به طور مرتب مصرف کنند تا دچار عارضه نشوند.

وی درباره روند تشخیص بیماری کبد چرب عنوان کرد: برای تشخیص این بیماری در افراد پرخطر ابتدا با آزمایش خون و سونوگرافی آنزیم‌های کبد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این آزمایش‌ها می‌توان متوجه بروز این بیماری شد و در مراحل پیشرفته‌تر تشخیص مورد تأیید نهایی قرار می‌گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان با تاکید به شیوه‌های درمانی عارضه کبد چرب گفت: تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد، در حال حاضر دارو و درمان مؤثری برای این بیماری وجود ندارد و درمان بیماران در مسیر کاهش وزن، جلوگیری از بروز چاقی، انجام فعالیت‌های ورزشی هوازی، پرهیزهای غذایی و کم کردن مصرف کربوهیدرات‌ها، مواد قندی و شکرهای تصفیه شده است.

کد خبر 745059

دیگر خبرها

  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • فواید خوردن کره برای بدن
  • ترجمه «آموزه‌های استفان کاوی» منتشر شد
  • قرص جی سی بهتره یا گلوریا
  • تاپ شات؛ شادی جود بلینگام پس از زدن گل پیروزی‌بخش در ال‌کلاسیکو
  • افراد دارای تناسب اندامی که هیچ وقت باشگاه نمی روند این ۷ عادت را دارند
  • دو عادت منفی که فکرش را نمی‌کنید به بدنتان آسیب برساند
  • غذا‌هایی که ما را نابود می‌کنند