Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، انتخابات فدراسیون فوتبال برای هیچ‌کدام از چهره‌های فوتبال ایران در اندازه‌ای که گرایش و رغبتی به ریاست فدراسیون نشان دهند، تحریک‌کننده نیست. در میان نامزدها حتی یک چهره با اهلیت ورزشی پیدا نمی‌کنید و از میان چهره‌های نامدار و بزرگ فوتبال ایران حتی یک جمله درباره اینکه نامزد ریاست فدراسیون یا نامزد عضویت در هیأت رئیسه شوند، نشنیده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط ثبت نام در انتخابات البته حتی به شاخص‌ترین چهره‌های تاریخ فوتبال ایران اجازه نمی‌دهد که در انتخابات شرکت کنند.

مثلاً علی دایی باید ۵ سال سابقه مدیریت ورزشی داشته باشد تا بتواند نامزد انتخابات شود. با این شرط او حتی نمی‌تواند به عنوان نامزد ریاست هیأت فوتبال اردبیل ثبت نام کند. تصور کنید که حبیب کاشانی و محمدحسین قریب با حضور بی‌پشتوانه در دو باشگاه پرسپولیس و استقلال حالا صاحب صلاحیت برای ریاست فدراسیون فوتبال هستند اما علی دایی چون سابقه مدیریت ندارد، حتی نمی‌تواند در این انتخابات ثبت نام کند.

در انتخابات هیأت‌های استانی نیز بسیاری از چهره‌های ورزشی محلی هنگام شرکت در انتخابات رد صلاحیت می‌شوند اما مدیرانی که هیچ ارتباطی با فوتبال ندارند، خیلی آسان می‌توانند سالیان سال رئیس هیأت فوتبال یک استان باشند.

محمدحسین قریب شاید از نگاه عده‌ای از اهالی فوتبال چهره منطقی‌تری برای ریاست فدراسیون باشد. اگر بپرسید چرا، احتمالاً پاسخ خواهید شنید که او در استقلال مدیر موفقی بود اما تنها ایده او در استقلال ایجاد فرصت همکاری بلندمدت برای امیر قلعه‌نویی بود و بس. این ایده دم‌دستی که با یک مربی پروژه ۳ ساله‌ای را پیش ببرید، ارزش این حرف‌ها را ندارد که به عنوان ویژگی یک مدیر، او را از دیگران متمایز کند اما فقر ایده و نظر و عملکرد آنچنان در مدیریت ورزشی ایران بیداد می‌کند که همین ایده ساده یک ویژگی بزرگ برای نامزد ریاست فدراسیون فوتبال محسوب می‌شود. مهدی تاج پیش از حضور در فدراسیون فوتبال و به رغم سال‌ها حضور در باشگاه سپاهان و ذوب‌آهن در نقش‌های رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل به شدت با فوتبال ناآشنا بود و با اطلاعاتی اندک و بدون ایده‌ای و نظری درباره مدیریت ورزش فرصت حضور در فدراسیون فوتبال را پیدا کرد. نه علی دایی، بلکه حتی بازیکنان قدیمی لیگ یک فوتبال ایران هم ایده‌هایی در سطح مدیران نامدار فوتبال ایران را احتمالاً از نوجوانی بلد بودند.

هیچ کدام از نامزدهای امروز ریاست فدراسیون فوتبال این خوشبینی را ایجاد نمی‌کنند که بتوانند ایده و اندیشه تازه‌ای را با خود به فوتبال بیاورند. فدراسیون فوتبال در همین یک سال اخیر با بحران جدی در زمینه تصمیم‌گیری مواجه بوده و بسیاری از تصمیمات همین یک سال اخیر فدراسیون آسیب‌های بزرگ برای فوتبال داشته‌اند. از خسارت بزرگی که قرارداد با مارک ویلموتس ایجاد کرد تا سپردن تیم امید به حمید استیلی و رفقا و رسیدن به گزینه دراگان اسکوچیچ در تیم ملی. اینها سطح کیفیت تصمیمات فدراسیون فوتبال را نشان می‌دهد، آن هم از مدیرانی که سال‌های سال تجربه مدیریت در همین فدراسیون را داشتند و چه بسا بیشتر از قریب و نبی و کاشانی و بهاروند و دیگران صاحب جایگاه در مدیریت ورزش شده‌اند. آخرین مواجهه حبیب کاشانی با همین فدراسیون فوتبال قراردادی با تیم امید ایران بود، کنترات برای مدیریت تیم امید که ناکامی بزرگی را در دوره پیشین راهیابی به المپیک به بار آورد و استیلی در دوره جدید مسیر المپیک روش کاشانی را تکرار کرد و یک ناکامی دیگر را نیز به ثبت رساند. سایر نامزدها حتی به اندازه کاشانی و قریب و نبی هم در فوتبال نقش بازی نکرده‌اند و این می‌تواند یک نگرانی بزرگ برای آینده فوتبال ایران باشد، یک نگرانی بزرگ که نمی‌دانیم چرا کسی درباره‌اش حرف نمی‌زند. این اما تمام سرمایه فوتبال ایران برای مدیریت فدراسیون فوتبال نیست و کاش فرصتی و انگیزه‌ای برای چهره‌های مؤثر فوتبال ایران مهیا می‌شد.

پس از پایان مهلت ثبت نام فقط باید امیدوار بود به اینکه برای یک بار رؤسای هیأت‌های استان‌ها در انتخابات بحران فوتبال ایران را درک کنند و فارغ از اینکه چه کسی آنها را بر صندلی‌های‌شان حفظ خواهد کرد، با بینش و نگاهی دقیق انتخاب کنند. یک امیدواری که شاید حتی در دل داشتنش خوش‌خیالی باشد.

گزارش: فرشاد کاس نژاد

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران ریاست فدراسیون فوتبال فوتبال ایران نامزد ریاست تیم امید علی دایی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!

طرفداری| هواداران فولاد خوزستان نگران اوضاع مدیریتی این باشگاه هستند، اما در استقلال خوزستان شرایط کاملا متفاوتی وجود دارد.

رقابت‌های بیست و سومین دوره لیگ برتر دنبال می‌شود و در فاصله 6 هفته مانده به پایان این بازی‌ها، تیم‌های خوزستانی هم جزو گزینه‌های سقوط قرار گرفته‌اند، ولی در این بین قرار گرفتن باشگاه فولاد با دو قهرمانی در تاریخ لیگ برتر عجیب بوده، نگرانی هواداران متعصب این تیم را به دنبال داشته و منجر به گلایه آنها از شکل مدیریتی بهرام رضاییان شده است.

فولاد خوزستان که همراه با هدایت خوان ایگناسیو مارتینز تا رده دهم جدول لیگ برتر بالا آمده و شرایط خود را به نسبت متعادل کرده بود، طبق تصمیم غیرمنتظره بهرام رضاییان و با تغییر سرمربی و حضور احمد آل‌نعمه و پس از آن هم عبدالله ویسی به سمتی پیش رفته که حالا دوران بحرانی را سپری می‌کند، فاصله دو امتیازی با منطقه سقوط دارد و با توجه به بازی‌های باقی مانده، بعید نیست این اتفاق بیفتد.

در شرایطی که بهرام رضاییان تاکید داشته یک مدیر فوتبالی است، اما اقداماتی انجام داده که نشان از مدیریت درست او ندارد و همین شرایط هم فولاد خوزستان را به شرایط بحرانی رسانده و نارضایتی مدیران و کارگران این شرکت و همچنین هواداران خوزستانی را به دنبال داشته، اما در سمت مقابل تیم همشهری آنها با مدیریت صحیح توانسته شرایط بهتر و روحیه بالاتری پیدا کند.

رضاییان با وجود حضور کوتاه مدت در فولاد خوزستان، سه سرمربی بالای سر تیمش داشته، اما در آن طرف شرایط متفاوتی در استقلال خوزستان وجود دارد و مدیریت صحیح علی نجفی در رأس باشگاه موجب شده تا این تیم از وضعیت بحرانی به روزهای کاملا امیدوار کننده برسد؛ در حدی که گل گهر را در مسابقه اخیرش در سیرجان متوقف کرده و فاصله خود را با فولاد کاهش داده است.

در تاریخ فوتبال ایران افرادی مثل امیر عابدینی فعالیت کردند که علیرغم اینکه در ابتدا چهره فوتبالی نبودند، اما آنقدر عملکرد خوبی داشتند که حالا نام‌شان به‌عنوان مدیر فوتبالی مطرح می‌شود و حالا هم به نظر می‌رسد علی نجفی به عنوان یک مدیر صنعتی  در استقلال خوزستان چنین مسیری را طی می‌کند. او توانسته برخلاف بهرام رضاییان که داعیه فوتبالی بودن دارد، تصمیمات فوتبالی بگیرد و حرفه‌ای عمل کند تا تیمش را به دوران امیدوار کننده‌ای برساند.

برخلاف رضاییان که در امور فنی وارد می‌شود و امروز هم عنوان کرده نسبت به تصمیم ایگناسیو مارتینز برای تعطیلی تیمش در نیم‌فصل دخالت کرده، علی نجفی در استقلال خوزستان کاملا متفاوت رفتار می‌کند و به جای اینکه در مسائل فنی دخالت کند، تمام فکر و تمرکزش را روی پشتیبانی صحیح از تیم و شاگردان سید سیروس پورموسوی گذاشته است.

رضاییان در نیم‌فصل برخی بازیکنان کلیدی مثل سعید واسعی را رد کرد و مهره‌های پا به سن گذاشته به خدمت گرفت، اما در استقلال خوزستان با حمایتی که امید علی نجفی انجام داد، این تیم توانست بازیکنان با کیفیت از جمله ساویو روبرتو، آسو رستم و عثمان اندونگ را به خدمت بگیرد. این تیم از رتبه آخر جدول فاصله گرفته و اکنون به یک امتیازی فولاد رسیده است. این مسئله در حالی پیرامون دوباشگاه خوزستانی رخ داده که فولاد با مدیریت رضاییان تا اینجای فصل 6 امتیاز بیشتر کسب نکرده است.

این شرایط در دو باشگاه محبوب فولاد و استقلال خوزستان کاری کرده تا هواداران دو تیم هم متوجه اتفاقات رخ داده در رأس مدیریت آنها شده و نسبت به عملکرد رضاییان انتقاد داشته، از نجفی حمایت کنند و به آینده این تیم امیدوار باشند.

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • عکس| ستاره سابق تیم ملی دبیرکل فدراسیون شد
  • نبی: انتخاب برترین‌ها از سوی رسانه ملی انگیزه ها را بالا برده است
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است