Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدرس حوزه و دانشگاه گفت: «پیامبراکرم (ص)»، حضرت «فاطمه زهرا (س)» را حلقه واسطه بین امامت و نبوت میدانست لذا ایشان را «سیدة النسا العالمین» می‌خواندند. تاریخ انتشار: 07:00 - 26 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۵۹۸۹ حسن خرمی آرانی مدرس حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری میزان پیرامون نزول سوره کوثر در مورد حضرت «فاطمه زهرا (س)» گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» بزرگترین بانوی جهان و «سیدة النساء العالمین» است، این لقبی بود که «پیامبراکرم (ص)» به دختر بزرگوارشان داده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شان این بانوی بزرگ سوره‌ای با عنوان سوره «کوثر» نیز نازل شده است. 

وی در مورد علل و شان نزول سوره کوثر بیان کرد: هنگامی که خداوند سوره کوثر را نازل کرد به «پیامبراکرم (ص)» نوید عطیه‌ای الهی را داد که همان ولادت حضرت «فاطمه زهرا (س)» بود و وی را از وجود نسلی ارزشمند آگاه ساخت و دشمنش را افرادی ابتر اعلام کرد.
بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب مربوط به ایام فاطمیه اینجا کلیک کنید
خرمی آرانی دستور خداوند به «پیامبراکرم (ص)» مبنی بر قربانی کردن شتر اشاره و تاکید کرد: با نزول سوره کوثر به «پیامبراکرم (ص)» خداوند به ایشان دستور داد تا شتر قربانی کنند و حضرت «فاطمه زهرا (س)» را به ایشان هدیه داد. نسل طیبه «پیامبر اکرم (ص)» اکنون با حضور حضرت «مهدی (عج)» ادامه یافته و این وعده الهی همچنان وجود دارد و ایشان عدل گستر زمین خواهد بود. 

وی حضرت «فاطمه زهرا (س)» را معدن تمام سجایای اخلاقی دانست و بیان کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» دست پرورده پیامبری بودند که خداوند ایشان به واسطه اخلاق نیکویش ستوده بود و بار‌ها در قرآن کریم از ایشان یاد کرده است. در سوره مبارکه القلم و در آیه ۴ پروردگار می‌فرمایند: «وَإِنَّکَ لَعَلىٰ خُلُقٍ عَظیمٍو تو اخلاق عظیم و برجسته‌ای داری» لذا این صفات ارزشمند در حضرت «صدیقه کبری (س)» نیز دیده می‌شود. 

وی جایگاه حضرت «فاطمه زهرا (س)» را دربین تمام زنان برتر عالم یاد آور شد و ابراز کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» برترین زنان عالم شناخته می‌شود، این بانوی بزرگ جایگاهش از مریم عذرا، حوا زن آدم، آسیه زن فرعون نیز برتر و این برتری به واسطه سیره بزرگ اخلاقی ایشان است. 

وی به لقب «ام‌ابیها» که از سوی «پیامبراکرم (ص)» به حضرت «فاطمه زهرا (س)» داده شده بود اشاره و اظهار کرد: «پیامبراکرم (ص)» ایشان را «ام ابیها» لقب دادند، زیرا ایشان بانوی برجسته ارزشمند و داری اخلاقی نیکو همانند پدر بزرگوارشان بودند. «پیامبراکرم (ص)» بار‌ها حضرت «فاطمه زهرا (س)» را مورد تکریم قرار می‌داد و به ایشان می‌فرمودند: «ابو‌ها فداها؛ پدر به فدای شما»، «پیامبراکرم (ص)» بیان می‌کردند که‌ ای زهرای مرضیه تو مادر همه فضایل در عالم ملک و ملکوت هستی زیرا این بانوی ارزشمند دارای تمام سجایای اخلاق بودند.

وی حضرت «فاطمه زهرا (س)» نمونه‌ای از یک همسر ارزشمند برای شوهرش نام برد و تصریح کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» حتی بهترین زن و همسر عالم بود و «امیرالمومنین (ع)» از ایشان راضی بودند، ایشان در ساعات پایان عمر مبارکشان به امیرالمومنین فرمودند: من هرگز از شما چیزی نخواستم که از توان شما خارج باشد. حضرت «فاطمه زهرا (س)» را باید الگویی ارزشمند برای همه بانوان بشمار آورد.

وی تاثیر احترام «پیامبراکرم (ص)» و دلیل این احترام را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: «پیامبراکرم (ص)» فضایل و سجایای همچنین علم حضرت «فاطمه زهرا (س)» را می‌دید لذا ایشان را مورد احترام قرار می‌دادند. این رویکرد «پیامبراکرم (ص)» علاوه بر مشخص کردن جایگاه حضرت «صدیقه کبری (س)» تاثیر شگرفی در نگاه مردم آن زمان نسبت به جایگاه زن ایجاد کرد. 
وی دلیل لقب دادن «سیدة النسا العالمین» به حضرت «فاطمه زهرا (س)» از سوی «پیامبراکرم (ص)» را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: «پیامبراکرم (ص)»، حضرت «فاطمه زهرا (س)» را حلقه واسطه بین امامت و نبوت می‌دانستند، لذا ایشان را «سیدة النسا العالمین» می‌خواندند. حضرت «صدیقه کبری (س)» سیدة اولین و آخرین در دنیا دانسته می‌شوند. 

وی حضرت «فاطمه زهرا (س)» را فراتر از زمان و مکان دانست و بصیرت را گوهری ارزشمند در وجود این بانوی ارزشمند خواند و افزود: وجود مقدس حضرت «فاطمه زهرا (س)» با برخورداری از علم و عصمت الهی در عالم، انجام فرایض دینی و دوری از معاصی الهی نهایت ارزش انسانی را به نمایش می‌گذارند و به حق الگوی تمام عیاری برای زنان مسلمان به شمار می‌روند. 

وی الگو قرار دادن حضرت «فاطمه زهرا (س)» را نیاز جامعه و نوجوانان امروز جامعه دانست و خاطر نشان کرد: جامعه امروز ما نیازمند الگو و اسوه‌ای همانند حضرت «فاطمه زهرا (س)» است، ما جوانان خوبی داریم و آنان نیازمند کسب اطلاعات و آگاهی از جنبه‌های مختلف اخلاقی و عملی حضرت «صدیقه کبری (س)» هستند آگاهی از سیره این بانوی نمونه عالم می‌تواند راه درست زندگی را به جامعه بیاموزد. 

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا ولادت حضرت زهرا ائمه معصومین صدیقه کبری فاطمه زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶۰ هزار افطاری ساده و گرم در حرم حضرت معصومه (س) توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد مشرف شامگاه یکشنبه در مراسم شکرانه خدمت خادمان حرم بانوی کرامت در ایام ماه مبارک رمضان گفت: خادمان در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان خدمات ویژه ای را به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت علیهم السلام ارایه کردند.

معاون فرهنگی حرم بانوی کرامت گفت: سفره های افطاری در صحن های مختلف حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برپا بوده و آمارها نسبت به سال قبل افزایش داشت.

وی ادامه داد: ۳۹۰ هزار افطاری ساده و ۱۷۰ هزار افطاری گرم در ایام ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها توزیع شد.

وی ادامه داد: در چاپخانه های حضرتی و موکب های اطراف حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها نیز به زائران در ماه مبارک رمضان خدمات ارائه می شد.

وی ادامه داد: اسکان زائران، گل آرایی صحن ها، فضاسازی حرم مطهر در مناسبت های مختلف و اهدای گل به زائران از جمله برنامه ها حرم مطهر در این ایام بود که ۱۱ هزار شاخه گل به زایران و مسافران اهدا شد.

معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: ۱۶ هزار قرص نان در صحن جواد الائمه علیه السلام توسط سه نانوایی پخت می شد و در بین زائران توزیع شد.

وی اضافه کرد: برگزاری ۴ محفل بزرگ ترتیل خوانی ویژه خواهران، عمومی، نوجوانان و خانوادگی از برنامه های فرهنگی حرم در ایام ماه مبارک رمضان بود که این برنامه ها از شبکه های مختلف رسانه ملی پخش شد.

حجت الاسلام مشرف گفت: رهبر معظم انقلاب در سال ۹۸ فرمود، برنامه ارزشمند ترتیل خوانی از قم شروع شد و به سایر نقاط مختلف کشور و دنیا انتقال یافت.

معاون فرهنگی حرم بانوی کرامت ادامه داد: ۴ محفل مناجات شبانه در شب های ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در صحن های مختلف به صورت باشکوه برپا شد.

وی بیان کرد: اجرای ۱۸ هزار دقیقه برنامه تلویزیونی در قالب های مختلف در ایام ماه مبارک رمضان از حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها پخش شد.

حجت الاسلام مشرف اضافه کرد: در سحرهای ماه مبارک رمضان از شبکه قرآن برنامه سحر از حرم بانوی کرامت پخش می شد و این برنامه از پربیننده ترین برنامه های سحرگاهی بود.

وی بیان کرد: برنامه روزه اولی ها برای دختران و پسران در حرم مطهر کریمه اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

معاون فرهنگی حرم بانوی کرامت اضافه کرد: ۱۲ هزار خادم آقا و خانم در یک ماه مبارک رمضان حضور و مشارکت فعال داشتند که از تلاش های آنان سپاسگزاری می کنیم.

کد خبر 6084851

دیگر خبرها

  • بانوی پاراتکواندوکار قمی در راه رقابت‌های قهرمانی آسیا
  • بانوی پاراتکواندوکار قمی مسافر رقابت‌های قهرمانی آسیا شد.
  • قدردانی خانواده مرحوم آیت الله امامی کاشانی از مردم و مسئولان
  • دعوت از پاراتکواندو کار بانوی قمی به تیم ملی
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه‌ معصومه(س) برگزار می‌شود
  • ۵۶۰ هزار افطاری ساده و گرم در حرم حضرت معصومه (س) توزیع شد
  • راهیابی بانوی قایقران ارومیه‌ای به المپیک پاریس
  • اینتر میامی ۳-۱ نشویل؛ این لئوی تمام‌نشدنی
  • مرد تمام‌نشدنی والیبال ایران در یک تیم جدید