Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در این مراسم با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر اظهار داشت: مشخصه اصلی جشنواره ریگا خودجوش و دانشجویی بودن آن است که از سایر مراسم های دانشگاه متمایز شده است.

تیمور جوادی با تقدیر از عوامل و دانشجویان برگزار کننده جشنواره افزود: ۲ دوره اجرای موفقیت آمیز جشنواره، دانشگاه را بر این داشت که امسال به صورت منطقه ای و با مشارکت استان های همجوار آن را برگزار کند که این مساله حاکی از اهمیت و کیفیت جشنواره است که باید با حمایت از دانشجویان، زمینه توسعه چنین جشنواره‌هایی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان تاکید کرد: با توجه به تمرکز دشمن بر بر روی نفوذ فرهنگی، لازم است تا با هنر و سینما به بیان مشکلات و چگونگی حل آن به مقابله با جنگ رسانه‌ای و فرهنگی دشمن برویم ضمن اینکه جوانان می توانند با انتشار آثار هنری خود در قالب سینما و فیلم کوتاه بسیار تاثیر گذار باشند.

جوادی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص کردستان یادآور شد: با عنایت به فرمایش رهبر معظم انقلاب، کردستان استانی فرهنگی است و با توجه به ظرفیت دانشجویان استان انتظار می‌رود با انرژی تمام به سمت برگزار جشنواره در سطح ملی حرکت کنند چرا که قابلیت آن در استان وجود دارد.

وی اضافه کرد: برگزاری این جشنواره ها می تواند محلی برای نمایش و انتشار هنر و ایده های سینمایی جوانان باشند تا بتوانند در آینده به عنوان فیلم ساز مطرح در جشنواره های بین المللی همچون گذشته خوش بدرخشند.

در این مراسم تندیس سومین دوره جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه ریگا رونمایی و فیلم‌های کوتاه بخش استان ها نیز اکران شد.

۲۰ فیلم دانشجویی، با هدف شناسایی و حمایت از پتانسیل‌های جدید فیلمسازی و ایجاد انگیزه ورقابت برای دانشجویان رشته سینما در این جشنوراه اکران می شود،  فیلمسازانی از ۶ استان همدان، زنجان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، ایلام، لرستان، کردستان در این جشنواره حضور دارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا آذربایجان غربی استان همدان انرژی حضرت فاطمه رهبر معظم انقلاب انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اخلاق مداری دانشجویان

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهش‌ها می‌توانند وضعیت یک جامعه را به دقیق‌ترین حالت ممکن بازنمایی کنند. اگر این مطالعات کمی و کیفی هر ساله در موضوعات مختلف از جمله موضوعات اجتماعی انجام شوند،از طریق نتایج به دست آمده از آن‌ها می‌توان به روشنی نسبت به وضعیت جوامع تحلیل درست و منطقی داشت.

بررسی و تحلیل وضعیت اخلاقی جوانان کشور و دانشجویان از جمله موضوعاتی است که می‌تواند نمودی از تغییرات نسلی و فرهنگی در دوره‌های مختلف باشد.

طی سال‌های گذشته از سوی نهاد‌های مختلف از جمله معاونت فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری؛ نمایندگی نهاد رهبری و بسیج دانشجویی تلاش‌های زیادی صورت گرفته تا فضای فرهنگی دانشگاه و به ویژه میزان پایبندی اخلاقی دانشجویان تقویت شود.

از اخلاق مداری هر تعریفی که در نظر باشد، آن تعریف به هر حال احترام به ارزش‌ها و اصولی که در یک جامعه پسندیده شمرده می‌شود و رعایت عملی و رفتاری آن را در بر می‌گیرد.

فاطمه جواهری (دانشیار جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «اخلاق مداری دانشجویان» این موضوع را مورد مطالعه و بررسی قرار داده است.

* التزام دانشجویان به اخلاقیات جامعه

جواهری در چکیده این پژوهش با اشاره به این موضوع که دانشجویان از نظر کمی و کیفی بخش قابل ملاحظه‌ای از جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند، می‌نویسد: توجه به این امر که التزام دانشجویان به اخلاقیات جامعه چگونه است، بسیار حائز اهمیت است. به این منظور لازم است از شواهد و اطلاعات پژوهشی‌ای که گرایش‌ها و جهت یابی‌های آنان را منعکس می‌سازد، مددگرفت.

از نظر این پژوهشگر یافته‌های برگرفته از طرح «سنجش نگرش‌ها، و رفتار دانشجویان» که در دو مقطع سال‌های ۱۳۸۲ و ۱۳۹۴ از طریق نمونه‌ای منتخب از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم به دست آمده در این خصوص اطلاعات جالبی را فراهم آورده است.

جواهری در ادامه می‌نویسد: با مقایسه اطلاعات سال ۱۳۹۴ با اطلاعات سال پایه حاکی از آن است که در حالیکه براساس مقیاس تحقیق، میان دینداری دانشجویان طی دو مقطع کاهش معناداری پیدا نکرده است، اما میزان افتخار به مسلمان بودن کمتر شده، و وقوع رفتار‌هایی مانند بی‌حرمتی نسبت به استاد، تقلب در امتحان و تکالیف درسی، تماشای فیلم‌های مستهجن، مراجعه به سایت‌های غیرمجاز، ارتباط با جنس مخالف خارج از چارچوب ازدواج و بدون نظارت خانواده و مصرف برخی انواع مواد مخدر دربین آنان افزایش‌یافته است.

*پاره‌ای معیار‌های اخلاقی در حال تنزل است

از نظر این دانشیار جامعه شناسی، واقعیات یادشده حاکی از آن است که گرایش دانشجویان به پاره‌ای معیار‌های اخلاقی جامعه در حال تنزل است. البته شاید میزان این کاهش چندان بزرگ یا بحران زا نباشد، اما به دلیل اهمیت موضوع و پیامد‌های آن، شایسته است از سوی اهل نظر مورد تأمل قرار گیرد.

این پژوهشگر در ادامه بر این نکته تاکید می‌کند که مواجهه با چنین شرایطی نباید مدیران و مسئولان کشور را به سرزنش و نکوهش دانشجویان سوق دهد و یا به اتخاذ رویکرد‌های سخت گیرانه و اقدامات انضباطی شدید منجر شود در عوض باید آنها را به اندیشه در مورد پرسش‌های زیر متوجه نماید:
- جامعه ایران حامل چه نوع زمینه‌ها، شرایط و اقتضائاتی است که به جای اخلاق مداری، تنزل اخلاق به بار می‌آورد؟ 
- مناسبات حاکم برنهاد علم و به ویژه دانشگاه‌ها (از جمله مدرک گرایی، کمی گرایی و تجاری‌سازی) تا چه اندازه در تضعیف پایبندی دانشجویان به اصول اخلاقی تأثیر داشته است؟ 
- چرا به رغم اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های فرهنگی متعدد در دانشگاه‌ها هنوز شواهدی دال بر افت معیار‌های اخلاقی مشاهده می‌شود؟

در نهایت اینکه این پژوهش با مدد از اطلاعات تجربی موجود به تشریح وتحلیل پرسش‌های یادشده می‌پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امروز، آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • امروز آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • تاسیس دانشکده داروسازی در کردستان به زودی
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کوثر یاسوج در روستای درغک دیشموک
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کوثر یاسوج در روستای درغک
  • درخشش هنرمندان سیرجانی در سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی
  • «آخرین شیهه ...» از ایتالیا جایزه گرفت
  • «آخرین شیهه...» یک جایزه ویژه زنان گرفت
  • وضعیت اخلاق مداری دانشجویان