Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@11:02:20 GMT

ورود دستگاه پیشرفته رادیوتراپی به قم

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۶۹۶۱

ورود دستگاه پیشرفته رادیوتراپی به قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یک دستگاه رادیوتراپی که از دستگاه‌های به روز جهان در درمان سرطان است، طی هفته آینده وارد قم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمد رضا قدیر ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قم در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری با اشاره به شیوع ویروس کرونا در دنیا اظهار کرد: هیچ مورد مثبتی از این ویروس در کشور و در استان مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی قم دو هزار و 245 تخت بیمارستان با 6 مرکز آموزش درمانی دارد، 59 خانه بهداشت با 69 بهیار، 9 مرکز بهداشتی روستایی، 28 مرکز بهداشت شهری و 5 مرکز بهداشتی شبانه روزی در استان قم مشغول به ارائه خدمت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: 42 پایگاه اورژانس از جمله 20 پایگاه اورژانس جاده ای و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان داریم.

قدیر تعداد نیروهای بخش بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی قم را 6 هزار نفر دانست و تصریح کرد: دو هزار و 308 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، 380 نفر نیرو در بخش آموزش عالی این دانشگاه فعالیت دارند و ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه 830 نفر است.

وی ادامه داد: پیگیر تامین اعتبارات برای احداث یک دانشکده دیگر در دانشگاه علوم پزشکی قم با عنوان دانشکده پزشکی هستیم، این دانشکده اکنون در مکان دانشکده پیراپزشکی مستقر است و نیاز به احداث خوابگاه پسران هم در دانشگاه علوم پزشکی قم داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: اخذ مجوز و راه اندازی مرکز درمانی دندان پزشکی در محل دانشکده دانپزشکی، اخذ مجوز و راه اندازی واحد آی سی یو در بیمارستان‌های فرقانی و شهدا و توسعه بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی از جمله برنامه‌های آتی دانشگاه علوم پزشکی قم است.

قدیر سرانه تخت‌های بیمارستانی در استان قم را 1.5 تخت به ازای هر هزار نفر دانست و تصریح کرد: با افتتاح بیمارستان‌های در دست احداث استان به ازای هر هزار نفر 2.5 تخت بیمارستانی در استان در سال 1400 خواهیم داشت و پس از آن دیگر نیاز به احداث تخت جدید بیمارستانی در قم نداریم و باید به سمت نوسازی تخت‌های بیمارستانی موجود در قم برویم.

وی ادامه داد: یک دستگاه رادیوتراپی که از دستگاه‌های به روز جهان است، طی هفته آینده وارد قم می‌شود و برای درمان سرطان‌ها نیاز به این دستگاه وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: بخش‌های توریسم درمانی در بیمارستان‌های استان از جمله شهید بهشتی و فرقانی داریم و به دنبال مشارکت با شرکت‌های تسهیل گر برای جذب بیمار به این بخش‌ها هستیم.

قدیر با اشاره به بیمارستان شهدا در قم اظهار کرد: احداث این بیمارستان به پایان رسیده و بیمارستان در حال بهره برداری است، ولی بابت مواردی همچون انشعابات این بیمارستان و هزینه حفاری، بدهی‌هایی را به دستگاه‌های اجرایی داریم.

وی ادامه داد: هزینه انشعابات  و هزینه بالای عوارض شهرداری از جمله مشکلات پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قم است. در قالب پروژه‌های بازآفرینی شهری، سه مرکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم که فرسوده بودند، تخریب شدند و باید در احداث این پروژه‌ها تسریع صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بودجه بهداشت و درمان این دانشگاه را 202 میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: اعتبارات عمومی و اختصاصی این دانشگاه رو به افزایش است، اما با این وجود دانشگاه در زمینه پرداخت حقوق پرسنل خود کسری بودجه دارد و دانشگاه علوم پزشکی قم دارای بدهی‌های روی هم انباشته است.

انتهای پیام/78004*40

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر قم دانشگاه علوم پزشکی قم بیمارستان کورنا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم دانست و تصریح پایگاه اورژانس مرکز بهداشتی مرکز بهداشت هزار نفر پروژه ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان