Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: انتخابات و مشارکت مردم در سرنوشت خود از برکات انقلاب اسلامی و یادگار امام و شهدا است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور با حضور در برنامه «نگاه یک» ضمن تبریک روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در رابطه با مقدمات لازم برای برگزاری انتخابات در کشور، اظهار داشت: موضوع انتخابات یکی از برکات انقلاب اسلامی، امام و شهدا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا قبل از مشروطیت چیزی به نام انقلاب وجود نداشت و مردم هیچ نقشی در اداره کشور نداشتند. بعدها قانون و قانون گذا ری ایجاد شد اما تا سال ۵۷ نتوانستیم مجلس قوی داشته باشیم. پس از انقلاب توانستیم ۳۶ انتخابات داشته باشیم و تمامی ارکان مستقیم و غیر مستقیم با انتخاب مردم انتخاب شوند.

وی عنوان کرد: برای انتخابات کشور در چند ماه اقدامات انجام می‌شود و اقدامات بسیار زیادی اعم از تعرفه‌ها، آموزش، اجرا، نظارت، امنیت و لجستیک مورد توجه قرار می‌گیرد. تا روز انتخابات حدود یک میلیون نفر درگیر هستند و در ۲۰۸ حوزه انتخاباتی حدود ۵۴ هزار و ۶۱۱ شعبه وجود دارد. در حوزه‌ها یک صندوق و دو صندوق داریم.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: کار بسیار عظیمی است و ما تا اقصی نقاط کشور صندوق داریم. همه اقدامات مقدماتی مانند تعرفه‌ها، ماشین‌های احراز هویت، آموزش و تدارکات را انجام دادیم. همه کسانی که در حوزه اجرایی با ما کار می‌کنند از ۷ ماه قبل آموزش‌ها را استان به استان آغاز کردیم. فرمانداران و بخشداران و عوامل اجرایی نیز آموزش می‌بینند در غیر این صورت این کار امکان پذیر نخواهد بود.

رحمانی فضلی با بیان اینکه این دوره بنا بر اتفاقی که دفعه قبل افتاد معمولاً مرسوم بوده که تا ساعت ۱۲ شعبه‌ها باز بود و از ساعت ۱۲ به بعد مردم داخل شعبه‌های در بسته رأی می‌دادند، گفت: قانون می‌گوید ۱۲ که بگذرد روز جمعه تمام می‌شود. دفعه قبل نظر شورای نگهبان این است که حتماً تا ساعت ۱۲ رأی گیری تمام شود.

وی ادامه داد: آن زمان مردم زیاد در شعبه‌ها بودند و خیلی از مردم هم نتوانستند رأی بدهند. سعی کردیم این دوره جبران کنیم و همه تا قبل از ساعت ۱۲ رأی بدهند. تعداد شعبات را افزایش داده ایم و به همه مردم خوب و عزیزمان عرض می‌کنم شعبه ۱۲ بسته می‌شوند و قبل از این ساعات رأی بدهند. ما تعداد شعبه‌ها را در مناطق پر جمعیت افزایش داده ایم.

وزیر کشور در رابطه با عدم برگزاری انتخابات تمام الکترونیک، تصریح کرد: ۲۵ فرآیند در انتخابات داریم؛ از مرحله ثبت نام اولیه هست تا اخذ و شمارش. ما ۲۴ فرآیند را کاملاً الکترونیک انجام می‌دهیم و فقط در یک مرحله یعنی در مرحله اخذ و شمارش رأی انتخابات الکترونیک نداریم.

وزیر کشور اضافه کرد: بیشترین و عمده ترین تخلفات در مرحله احراز هویت بود. برای مثال با یک شناسنامه چندین بار رأی می‌دادند یا با شناسنامه جعلی رأی می‌دادند و به موجب قانون با شورای نگهبان به توافق رسیدیم و در این دوره کامل‌تر کردیم و دستگاه‌هایی هم ساخت داخل و هم خارج که تمام این اقدامات در این دوره مانند دوره قبل توسط دستگاه و در کمتر از ۱ دقیقه انجام می‌شود. در ۳۰ ثانیه بررسی می‌شود که فرد در شعبه دیگر رأی داده است یا نه. این اقدام بیش از ۹۵ درصد تخلفات را می‌گیرد.

رحمانی فضلی تاکید کرد: در مرحله اخذ رأی هیچ تخلفی صورت نمی‌گیرد. مورد دیگری که احتمال تخلف داشت بحث شمارش بود که این دوره برای شمارش دو نفر را قرار دادیم که هر دو همزمان علامت می‌زنند که اگر لیست‌هایشان یکسان بود صحت سنجی و تأیید می‌شود و اگر نبود مجدد شمارش می‌شود. شورای نگهبان پای صندوق‌ها ناظر دارد؛ از احزاب نیز بهره مند خواهیم شد. نماینده نامزدها هم می‌توانند حضور داشته باشند و تلاش خواهیم کرد که از رأی مردم صیانت شود که حتی یک رأی هم جابجا نشود.

نقش صدا و سیما را در افزایش مشارکت مردم بسیار مهم است

رحمانی فضلی در خصوص اقدامات وزارت کشور برای برگزار شدن باشکوه‌تر انتخابات، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون مردم رکن اساسی انقلاب بودند که دشمنان ما و در خارج کشور به دنبال کاهش این حضور هستند، مشارکت در کشور تا بالاست و شاید در هیچ کشور دیگری این چنین نباشد و با مشارکت حدود ۲۰ درصدی انتخابات برگزار می‌شود اما در کشور ما با وجود اینکه تحریم و تحت فشار هستیم، عنصر مشارکت مردم همیشه مد نظر است.

وی افزود: آمریکا، کشورهای مرتجع منطقه و رژیم صهیونیستی به دنبال آن هستند که با شیوه‌های مختلف مانند جنگ روانی و با فشارهای مختلف در موضوعات مختلف، مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف انقلاب را کم جلوه دهند و شما می‌بینید که حضورهای مختلف مردم را پوشش نداده و مثلاً حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی را نشان نمی‌دهند.

وزیر کشور با بیان اینکه مردم با کمبودها و مسائل متعددی که وجود دارد با علم و آگاهی همراهی می‌کنند و این استقامت و همراهی مردم بسیار ارزشمند است، تصریح کرد: حضور مردم در صحنه و رأی دادن هم می‌تواند تحلیل‌های غلط دشمن را اصلاح کرده و هم پشتوانه قوی از مسئولین دولت و نظام باشد؛ همچنین این حضور می‌تواند با تشکیل یک مجلس که بسیار مهم است، در سرنوشت مردم تأثیرگذار باشد. ما در وزارت کشور به صورت مستقیم در افزایش مشارکت تأثیر نداریم، اما امنیت داخلی بر عهده ماست و ما تلاش می‌کنیم در کنار سایر سازمان‌ها مشارکت را افزایش دهیم.

رحمانی فضلی نقش صدا و سیما را در افزایش مشارکت مردم بسیار مهم دانست و ادامه داد: این نقش بر اساس همه نظرسنجی‌ها تاکنون بسیار مهم است و امروز نیز به خوبی دارد نقش خود را برگزار می‌کند و امیدواریم بتوانیم هرچه باشکوه‌تر این انتخابات را برگزار کنیم.

وی افزود: انتخابات جدا از همه اختلافات، نگرانی‌ها و همه مسائلی که هست، قهر کردن با صندوق راه حل مشکلات نیست؛ مشارکت و حضور مردم در عرصه انتخابات در قیاس با کشورهایی که بیش از ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال سابقه انتخابات را دارند، راه درازی برای طی کردن داریم.

وزیر کشور واجدین شرایط رأی را ۵۷ میلیون و ۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار نفر رأی اولی هستند؛ حدود ۲۹ میلیون نفر بانوان و حدود ۲۹ میلیون نفر آقایان؛ ما آمادگی برای برگزاری انتخابات در دور دوم را داریم و هماهنگی‌های لازم را با شورای نگهبان انجام دادیم؛ اگر مردم با شکوه در انتخابات شرکت کنند حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شوند، کم است. به عنوان مثال در دوره پیش در تهران دور اول همه ۳۰ کاندیدها انتخاب شدند و انتخابات به دور دوم نرفت این دوره هم اگر مشارکت افزایش یابد انتخابات به دور دوم نمی‌رود.

رحمانی فضلی افزود: هزینه برگزاری انتخابات هزینه بسیار بالایی است پس بهتر است که مردم در صحنه بیایند و در همین دوره اول انتخابات به خوبی انجام شود. تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، قم و فارس مراکزی هستند که انتخابات مجلس خبرگان نیز در آن‌ها برگزار می‌شوند. ما در همین روز انتخابات را برگزار خواهیم کرد و تمهیدات ویژه پیش‌بینی شده است؟

با قاطعیت با خرید و فروش رأی برخورد می‌شود

وی در خصوص آمادگی وزارت کشور برای جلوگیری از تخلفات تبلیغات انتخاباتی، گفت: ما مجری برگزارکننده انتخابات هستیم و اجرای صحیح انتخابات بر عهده ماست و نظارت بر حسن اجرای آن نیز بر عهده ما است اما همه مسائل منطبق با قانون صورت می‌گیرد؛ در هزینه‌ها و پوسترها و مسائل این چنینی رسیدگی می‌شود و خرید و فروش رأی به عنوان تخلف محسوب می‌شود که با آن با قاطعیت برخورد می‌شود. دستگاه‌های نظارتی بر روند انتخابات و تبلیغات نظارت کامل دارند و در دوره‌های گذشته نیز که ما مسئول برگزاری آن بودیم تخلف خاصی وجود نداشته است شورای نگهبان در آنجا هست تا تخلفی صورت نگیرد و اگر اتفاقی رخ دهد با آن برخورد خواهد شد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه اخیراً چهاردهم بهمن ماه قانونی در مورد شفاف‌سازی مسائل مالی به ما ابلاغ شده است، البته این موضوع در بسیاری از کشورها ابلاغ می‌شود که نامزدها همه منابع درآمدی مشخص و هزینه مشخص داشته باشند، افزود: این حق مردم است تا افرادی نیایند و پول‌های فراوانی برای انتخاب شدن هزینه کنند. همه باید بدانید طرفداران و حامیان که بخواهند پول‌های زیادی برای انتخاب یک نماینده هزینه کنند توقع دارند. افرادی که کاندید هستند باید هزینه کردشان مشخص باشد. ما تلاش داریم و به نامزدها نیز ابلاغ کردیم که درآمد و هزینه کرد آنها برای انتخابات مشخص شود؛ البته نمی‌توان سقف برای آن مشخص کرد. در تهران و شهرستانها میزان هزینه‌ها با هم متفاوت است.

وی گفت: مردم خودشان به افرادی رأی می‌دهند که صلاحیت دارند و می دانند کسانی که پول‌های نامتعارف هزینه می‌کنند افرادی نمی‌توانند باشند که بخواهند به آنها خدمت کنند.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه تبلیغات یک مدت یک هفتگی دارد و باید در این فرصت تبلیغات صورت بگیرد، گفت: البته کنترل خاصی در فضای مجازی وجود ندارد. بهترین کنترل کننده خود نامزدها و طرفداران آنها هستند؛ آنها هستند که وقتی می‌بینند یک تخلف از سوی کاندید در حال صورت گرفتن است شکایتی را برای وزارت کشور ارسال می‌کنند و دستگاه‌های مرتبط به این موضوع پرداخته و یک کنترلی صورت می‌گیرد. البته ما باید روی فرهنگ استفاده از فضای مجازی بسیار کار کنیم و نباید آبروی مردم در این عرصه مورد هتک حرمت قرار بگیرد.

وزیر کشور افزود: البته از سوی مردم درخواست برای خصوص عدم کنترل و نظارت دقیق بر فضای موجود مجازی وجود دارد و در این خصوص مطرح است؛ ما معتقدیم که فضای مجازی باید کنترل و مراقبت شود تا این فضا تبدیل به یک فضای امن شود.

نظم انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است

وی افزود: توصیه من به همگان این است که تحریم‌های اخلاقی و امنیتی و آبروی مردم را حفظ کنیم؛ زیرا این به نفع همه است. مدیریت فضای مجازی مسئله‌ای است که نباید به راحتی از کنار آن بگذریم.

رحمانی فضلی در خصوص تمهیدات وزارت کشور برای حفظ امنیت انتخابات، گفت: ما دو حوزه داریم؛ یکی حوزه نظم و دیگری امنیت. نظم انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است که نیروی انتظامی می‌تواند از دیگر نیروهای مسلح مانند ارتش و سپاه نیز استفاده کند.

وی ادامه داد: بحث دیگر امنیت انتخابات است که دشمنان ما با استفاده از رسانه‌ها تلاش می‌کنند که امنیت انتخابات را زیر سوال ببرند تا مشارکت مردم کاهش پیدا کند؛ من در فضای مجازی دیدم که یکی از شبکه‌های تلویزیون بیگانه اعلام می‌کرد که مردم روز جمعه پای صندوق‌های رأی نروید، خودکار و تعرفه‌های رأی به ویروس کرونا آلوده است، انصافاً دولتی که مردم خودش را دعوت به انتخابات کرده آیا چنین کاری می‌کند؟ این تبلیغات سو کار دشمنان انقلاب و تلاش‌هایی برای کاهش مشارکت مردم است.

وزیر کشور با بیان اینکه ماه عسل امنیتی برای تمام شهرها داریم و در آنجا و اولویت بندی شده است و تدابیر ویژه‌ای اتخاذ شده، گفت: هشدارهای لازم داده شده است و عواملی که موجب به خطر افتادن امنیت نیز هستند، به آنها اخطار داده شده است. مسئله قومیت‌ها برای ما تحریک امنیتی نبود اما مسائلی مانند شایعات یا تحریک هواداران برای حمله به ستاد انتخاباتی رقیب مسائلی است که ما بر آنها نظارت می‌کنیم و آمادگی کامل برای مقابله با این گونه مسائل وجود دارد و پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده ایم.

وی تصریح کرد: در ایام انتخابات حساسیت‌ها بسیار بالا می‌رود و برخی نمایندگان در تبلیغات مسائلی را مطرح می‌کنند که اصلاً توان و در اختیار قانونی یک نماینده نیست اما این مطالب می‌تواند در منطقه حساسیت ایجاد کند. مثلاً می‌گویند که تقسیمات کشوری را تغییر می‌دهیم اما همه می‌دانند که بخش تعیین کردن یک سری فرایندها دارد. ما خطوط قرمز را به نمایندگان اعلام کرده ایم. به عنوان مثال در یک حوزه مسئله آب مسئله حساسی است که ما به نامزدها و کاندیداها اعلام کرده‌ایم که وارد این عرصه نشوند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: الحمدالله فضای کشور یک فضای انتخاباتی است و همه جناح‌ها لیست انتخاباتی خود را ارائه دادند؛ از احزاب و گروه‌های سیاسی می‌خواهم که در این ایام که فعالیت احزاب سیاسی است و می‌خواهند مجلس را در اختیار بگیرند، تمام تلاش خود را بکنند تا حضور و مشارکت مردم افزایش یابد. برای افزایش مشارکت کردند، از این به بعد نیز این روند را ادامه دهند. مردم ما در این ۱۰ دوره انتخابات، اصلاح‌طلب و اصولگرا را و مجلسی که با حداکثریت این گروه‌ها باشد را تجربه کرده‌اند و می‌دانند که نباید با صندوق قهر کرد و مردم را با شبهه روبرو ساخت؛ حضور بسیار مهم است و مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بارها بر این موضوع تاکید داشتند.

اصلاح قیمت سوخت آثاری در صرفه‌جویی و منابع درآمدی داشته است

وی در خصوص اینکه آیا در ایام نوروز سهمیه سوخت جداگانه‌ای وجود دارد، گفت: ایمنی موضوعی است که دولت تصمیم گرفت و تاکنون مطرح نشد؛ این موضوع تشخیص رئیس جمهور و دولت است و اگر آنها به این جمع‌بندی برسند آن را ابلاغ می‌کنند، تاکنون این مسئله هیچگاه مطرح نشده است.

وزیر کشور در خصوص افزایش قیمت بنزین و آثار آن، گفت: سهمیه بندی و اصلاح قیمت سوخت آثاری در صرفه‌جویی و منابع درآمدی داشته است.

وی در خصوص مشکلات در برخی استان‌ها بعد از بارش برف، گفت: ما به عنوان مسئول این کار هستیم. برف یک نعمت است اما در دو سه سال در استان گیلان کمبود برف و بارندگی داشتیم و کشاورزی با مشکل روبرو بود؛ امروز الحمدالله و بسیار سنگین باریده است که البته هزینه‌هایی برای مردم داشته و خسارت جانی کمی داشتیم. روز اول ستاد بحران در استان تهران تشکیل شد و تمام دستگاه‌ها وارد منطقه و استان شدند. ما از دو روز قبل مرتب اعلام کرده بودیم که برف سنگینی خواهد بارید و مسافرت به این استان‌ها نداشته باشید البته عده‌ای به این مسائل گوش ندادند و مسائل را رعایت نکردند.

رحمانی فضلی مسائل و مشکلات برف را بسیار بیشتر از سیل عنوان کرد و افزود: خدمات رسانی در برف بسیار مشکل تر از سیل است؛ اما همه نیروها توان خود را در این چند روز پای کار گذاشتند تا کسی آسیب جانی نبیند و توفیقات خوبی در زمین داشتیم. مسائل دیگر در جاده نماندن افراد است که با سختی‌های بسیار زیاد خدمات‌رسانی ها صورت گرفته است. ما می‌توانیم بگوییم که مشکلات در حوزه برق و آب نداریم و قطعی گاز در هیچ نقطه‌ای نداشتیم. جاده‌ها همه باز شده است و خدا را به خاطر این نعمت بسیار بزرگ شکر می‌کنیم.

ادامه دارد…

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: رحمانی فضلی برکات انقلاب اسلامی برگزاری انتخابات افزایش مشارکت انتخابات بر عهده وزارت کشور امنیت انتخابات مشارکت مردم نیروی انتظامی مشارکت مردم بسیار مهم منابع درآمدی شورای نگهبان رأی می دادند وزیر کشور برای انتخاب برای برگزار میلیون نفر اعلام کرده فضای مجازی مردم بسیار بر عهده ما دور دوم رأی بدهند دستگاه ها داده ایم تعرفه ها هزینه ها شعبه ها ساعت ۱۲ اما همه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد علیرضا بیگی در صحن علنی مجلس و در قالب نطق میان دستور، گفت: سالروز تشکیل سپاه پاسداران قدرتمندترین سازمان ضد تروریستی جهان را تبریک عرض می‌گویم و برای این نهاد اصیل برخواسته از آرمان‌های انقلاب اسلامی در توسعه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران توفیق آرزو دارم.

آنگونه که ایلنا روایت می‌کند، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تقریبا در سه سال گذشته که اسامی نهایی پذیرفته شدگان برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد در خصوص نادیده گرفته شدن برخی از اصول جمهوریت هشدار داده‌ام، پر واضح است احترام به بلوغ سیاسی و خرد جمعی به عنوان پیش فرض قطعی و لازم الاجرا نظام جمهوریت با نظارت عالیه اصول و قوانین اسلام منجر به نتیجه قابل قبول از صندوق‌های رای می‌گردد، که بدیهی‌ترین خروجی آن انتخاب افراد با کفایت و کارآمد برای اداره کشور خواهد بود؛ متاسفانه در انتخابات سال ۱۴۰۰ این مهم حاصل نشد و آنگونه که پیش بینی می‌کردم، بی توجهی به اراده مردم موجب نابسامانی کشور ناتوانی در اداره صحیح سیاست خارجی، گزاف گویی اجانب به واسطه ضعف پشتوانه مردمی گردید.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها اظهار داشت: از سوی دیگر هنگامی که ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی بیانیه‌ای خواستار شرکت نامزدی خاص در انتخابات ریاست جمهوری شدند به روشنی قابل پیش بینی بود که شان نظارتی مجلس بر عملکرد قوه مجریه کارآیی خود را از دست خواهد داد، متاسفانه ضعف پشتوانه مردمی و ضعف مجلس در اعمال نظارت بر دولت آثار خود را در قالب تورم سرسام آور، اخلال در امور معیشتی، کاهش ارزش پول ملی اکنون خود را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: بدیهی است انتقام سخت و قدرت نمایی در مقابل دشمن صهیونیست مستلزم بهره مندی از پشتوانه قوی ملی است، همان پشتوانه پر قدرتی که دفاع مقدس ۸ ساله را به حماسه عظیم برای پرهیز دادن دشمنان ایران از هرگونه چشم داشت و تعرض به میهن اسلامی بدل نمود. البته ترویج فساد در بخش‌های مختلف کشور که تاثیر بسزایی در ناامید ساختن مردم داشته است و تقریبا به صورت مستمر اخبار چپاول و دست اندازی به بیت المال روح و جان مردم را آزرده می‌کند که این آسیب نیز معلول انتخاب مدیران ناتوان از مقابله با فساد است که نتیجه آن یغما رفتن ۳ میلیارد و هفتصد میلیون دلار از ثروت ملت که در جریان پرونده چای دبش و تناقضات که طی ان بروز کرد و تاکنون شبکه‌ای که این فساد بزرگ سامان داده بود تسلیم دستگاه قضا نشده است و اگر شده است ما بی اطلاع هستیم.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: از یک سو دولت می‌گوید خودم کشف کردم و به دستگاه قضا ارجاع می‌دهم و از سوی دیگر دستگاه قضا می‌گوید فرد یا افرادی از مدیران در این خصوص به دستگاه قضا معرفی نشده است، البته به فرض صحت نمی‌تواند واقع مسئولیت و محدودیت کننده اختیارات دستگاه قضایی باشد.

وی در ادامه افزود: فارغ از چپاول درشت پرونده چای دبش، سرقت ۱۰۸ میلیارد تومانی اخیر که یک مسئول امور مالی در یک شهرستان از یک استان و فرار او و خانواده‌اش مردم نتیجه می‌گیرند که گویی اموال آنان مال بلا صاحب بوده و دولت صرفاً متولی مطلع نمودن وقوع جرایم است، استمرار روند مذکور سبب شد در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی نیز فقط ۴۰ درصد از واجدان شرایط شرکت نمایند و با احتساب آراء باطله عدم رضایت قاطبه مردم مشهود است و انتظار می‌رود تغییر در روندها به صورت جدی در اداره کشور و مدیریت منابع در جهت رضایت مردم صورت گیرد، چرا که اصل راضی نگه داشتن شهروندان از طریق شاخص‌های اقتصادی در همه شیوه‌های حکومتی پذیرفته شده، وجهه همت حاکمان می‌باشد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: این در حالیست که اظهار نظر نیروی وقت شورای نگهبان در خصوص عدم تاثیر مشارکت مردم در مشروعیت انتخابات آنان را بیش از پیش دردمند ساخت که به نظر می‌رسد استمرار روند ناصواب ذکر شده حاکی از همین باور می‌باشد، بنابراین خروجی انتخابات مجلس دوازدهم مستثنی از آنچه که بیان شد، نمی‌تواند باشد و گره گشایی موثر در اداره امور کشور برای مجلس آینده نیز قابل تصور نخواهد بود، عقل اقتضا می‌کند در شرایط رویارویی مستقیم با دشمن صهیونیستی از همه ظرفیت‌ها برای ایجاد همدلی، ثبات داخلی، افزایش اعتماد ملی به ساختار سیاسی و ایجاد روحیه وحدت ملی برای رویارویی با تهدیدات خارجی استفاده شود.

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در شرایطی که ایران امروز در کشاکش بحران‌هایی همچون سرمایه اجتماعی، تورم و فشار معیشتی قرار دارد لازم است که سیاست‌های تنش زا که محل حساسیت مردم است، تعطیل شود، نهادهای مدنی، گروه‌های مرجع، صدا و سیما، تریبون‌های نماز جمعه و رسانه‌ها در مسیر تقویت وحدت ملی حرکت کنند و از گروهی سازی به طور جد پرهیز شود در این شرایط ویژه التیام بخشی روابط دولت و ملت ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: به استحضار ملت شریف و به طور خاص به مردم در حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر اسکو که افتخار دو دوره نمایندگی را بر عهده داشتم می‌رسانم که در ایفای وظیفه نمایندگی خود برای پاسداری از حقوق ملت از هیچ کوششی فروگذار نکردم که آخرین مورد آن افشای موضوع شاسی بلندهای مجلس شورای اسلامی بود و متاسفانه علی رغم صراحت اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی توسط مدیریت مجلس تحمل نشد و نتیجه مورد انتظار مردم برای واکنش مناسب در قبال این مفسده اجرا نگردید و اکنون قریب ۱۱ ماه است که منتظر تعیین تکلیف رای دادگاه بعدی که بنده را به یک سال حبس محکوم کرده است هستم.

بیگی در پایان خاطرنشان کرد: علت بازداشته شدن اینجانب در انتخابات اخیر صرفاً اظهار نظر و اعتراض به عمل آمده نسبت به بی‌کفایتی قوه مجریه بود که منجر به حوادث ۱۴۰۱ در کشور شد و زیان‌های سنگینی را متوجه کشور کرد که مجموع اظهار نظرهای بنده به زعم شورای نگهبان به عنوان عدم التزام به جمهوری اسلامی و عدم اظهار وفاداری به قانون تعبیر و در جلسه حضوری به بنده ابلاغ شد، تکرار می‌کنم که تنها اظهار نظر نماینده ملت ایران در خصوص حوادث سال ۱۴۰۱ موجب رد صلاحیت وی شده است، لذا عرض می‌نمایم تمام سختی‌ها و ناملایمات با ایمان به ملت رشید پذیرا هستم و اعلام می‌کنم هیچگاه طمع پست و مقام نداشتم و تا اصلاح امور کشور بر اساس اراده مردم به لطف یزدان و عنایت حضرت ولیعصر در مقابل گردنکشان و بدخواهان ملت ایران خواهم ایستاد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898292

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • ببینید | کنایه رئیس قوه قضائیه به مشارکت پایین مردم در انتخابات
  • علیپور: مردم برای تشکیل مجلسی مقتدر و قوی مشارکت گسترده‌ای در مرحله دوم انتخابات داشته باشند
  • جوهرۀ مردم‌سالاری دینی چیست؟
  • «مشارکت مردم» جوهرۀ مردم‌سالاری دینی
  • همکاری دانشجویان در برگزاری انتخابات نمادی از مشارکت اجتماعی فعال نسل جوان