Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ایران عقیده دارد رئیس آینده فوتبال باید از پیکره فوتبال باشد. امیر عابدینی گزینه‌هایی، چون نبی، بهاروند، ممبینی را بهتر از قریب و کاشانی می‌داند جون عقیده دارد قریب و کاشانی گزینه دولتی و وزارت ورزش هستند که با فوتبال غریب هستند و اگر هم در مقطعی در فوتبال بوده‌اند به خاطر همین دولتی بودن و اعمال فشار‌ها بوده است!

اخبار ورزشی- امیر عابدینی به رد صلاحیت علی دایی هم اشاره دارد و می‌گوید مگر فوتبال ی‌تر از دایی داریم که او را رد صلاحیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدینی می‌گوید به یحیی گل محمدی ایمان دارد و پرسپولیس با او موفق خواهد بود.

اسامی کاندیدا‌ها برای ریاست فدراسیون فوتبال مشخص شد نظر شما در مورد این افراد چیست؟
من بیشتر از اینکه بخواهم در مورد کاندیدا‌ها حرف بزنم ابتدا باید درباره کسانی که می‌خواند رأی بدهند حرف بزنم که مطمنا از بین خوب و خوب‌تر به کاندیدای خوب‌تر رأی خواهند داد و به عبارتی نقش آن‌ها خیلی پررنگ است. شما در انتخابات مجلس بین بد و بدتر به بد رأی می‌دهید، اما در فوتبال همان‌طور که گفتم بین خوب و خوب‌تر باید نفر بهتر را انتخاب کنید. اما در مورد کاندیدا‌ها باید بگویم هیچ‌کدام از آن‌ها پیشینه نبی را ندارند. نبی از جنس فوتبال است. او سرپرست پرسپولیس، بعد قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس، بعد دبر کل فدراسیون، سرپرست تیم ملی و .. پست‌های دیگر در فوتبال داشته که باعث می‌شود از بقیه یک‌قدم جلوتر باشد. اما بقیه کاندیدا‌ها مثل قریب و یا کاشانی بااینکه زمان کوتاهی در فوتبال بودند از جنس فوتبال نیستند و این حضور آن‌ها به خاطر وصل بودن به دولت بوده است. البته شاید بعضی‌ها بگویند قریب و کاشانی در همین زمان کم یک سری موفقیت‌ها داشته‌اند که البته خیلی کم بوده، ولی کار در باشگاه با فدراسیون فوتبال خیلی فرق دارد. من فکر نمی‌کنم این آدم‌ها در بین فوتبالی‌ها مقبولیت داشته باشند و بتوانند از هیات‌ها و مربیان و مدیران باشگاه‌ها رأی زیای را به خود اختصاص دهند، مگر اینکه بگویند به این آدم‌ها باید رأی بدهید!

به این نکته اشاره کردید که قریب و کاشانی به دولت وصل بوده‌اند والان هم می‌گویند این دو نفر گزینه وزارت ورزش هستند چطور می‌شود این دو نفر هم با دولت احدی نژاد بودند هم با دولت روحانی؟
بعضی آدم‌ها با همه کنار می‌آیند مثل حمید استیلی که با تمام مدیران عامل رفیق شده تا باشد! این مدل آدم‌ها برای خودشان خط و خطوط ندارند و به‌نوعی باری به هر جهت زندگی می‌کنند. زمان احمدی‌نژاد بودند، چون می‌خواستند باشند والان هم هستند تا باشند. در مورد وزارت هم باید بگویم آقای سلطانی فر دوست دارد همه رو داشته باشد تا بعد از دولت روحانی به‌نوعی در ورزش ماندگار باشد!

الآن نبی در باشگاه پرسپولیس مشغول به کار است و برای رئیس شدن باید استعفا دهد از سوی دیگر بحث کشو جادویی او مطرح است این شانس او را کم نمی‌کند؟
اول اینکه او باید استعفا دهد که بابت این مشکلی نیست. اما من باید یک‌چیز کلی را به شما گویم. همه ما مشکل‌داریم، ولی یک زیاد مشکل دارد و یک نفر کمتر؛ بنابراین هیچ آدم بی‌عیبی را شما پیدا نمی‌کنید. نبی از جنس فوتبال است و باید او را حمایت کرد. البته تنها نبی بلکه کسی مثل ممبینی هم را باید حمایت کرد، چون از جنس فوتبال است و درد فوتبال را می‌داند. بهاروند هم همین‌طور اگر مشکل بازنشستگی او حل شود باید حمایت شود، چون از بدنه فوتبال است. در آن‌سوی میدان وزارت دو نماینده خودش یعنی کاشانی و قریب را فرستاده است که هیچ‌کدام از پیکره فوتبال نیستند. امیدوارم هیات‌های فوتبال و نمایندگان باشگاه‌ها از افرادی مثل بهاروند، نبی و ممبینی‌ها حمایت کند.

شما یک سری در انتخابات فوتبال رأی را به نفع کفاشیان مقابل قریب برگرداندید و به‌نوعی باید گفت او ریاستش را مدیون شما بود؟
ببینید من آنجا کاری نکردم. کفاشیان می‌خواست خودش را از انتخابات کنار بکشد که من نگذاشتم و گفتم بمان تا از حق فوتبال دفاع کند. چون به او گفته بودند به نفع قریب که نماینده وزارت بودند کنار بکشد. به‌نوعی در انتخابات اعمال فشار شده بود. من هم یک آدم بودم که شعور داشتم و این اعمال فشار توهین به شعور من بود. من که فقط یک صندلی نبودم تا آنجا حضورداشته باشم. برای همین از حق فوتبال دفاع کردم. اگر کفاشیان کنار می‌رفت دیگر انتخاب نبود بلکه انتصاب بود.

از بحث فدراسیون خارج شویم. اسکوچیچ سرمربی تیم ملی شد نظر شما در مورد او چیست؟
من فکر می‌کنم این‌قدر که دلال‌ها در فوتبال رشد کرده‌اند، فوتبال ما رشد نکرده است! اسکوچیچ مربی خوبی است من کار او را تعقیب کرده‌ام و در سطح باشگاهی مربی ایده الی است، اما کار در باشگاه با تیم ملی خیلی فرق می‌کند. شما در هیچ کجای دنیای چنین چیزی نمی‌بینید که یک مربی خارجی که برای کار در باشگاه آمده و معمولی است به‌یک‌باره مربی تیم ملی شود.

علی دایی هم یکی از گزینه‌ها بود، ولی گفته می‌شود به دلیل عدم صلاحیت انتخاب‌نشده است؟
علی دایی مگر می‌خواست نماینده مجلس شود که صلاحیت او را رد کرده‌اند؟! شما به من بگویید از علی دایی مگر فوتبالی‌تر داریم که صلاحیت او را رد کرده‌اید؟ دایی آقای گل جهان و اسطوره فوتبال ایران است. من از دوستان می‌خواهم بگویند که چه چیزی علی دایی نداست که مربی خارجی دارد؟ چگونه مقایسه کردند؟ به ما هم بگویند و یاد بدهند. معیار سنجش آن‌ها چه بوده که دایی را رد صلاحیت کردند. دایی رک است و حرف حق می‌زند ونمی توانند جلوی چنین آدمی را گرفت. من اعتقاد راسخ دارم در فوتبال ایران شما فوتبالی‌تر از دایی پیدا نمی‌کنید. شما با دایی مشکل شخصی دارید چرا به تیم ملی ضربه می‌زنید؟ دایی آدم باهوشی است. او هم تاجر موفق و هم مهندس فوتبال است.

آزمون هم با انتشار یک استوری در فضای مجازی علیه اسکوچیچ موضع گرفته است؟
متأسفانه این عادت از زمان کی‌روش به ارث رسیده است. آقای تاج، کفاشیان و کی‌روش بازیکنان را تحریک می‌کردند که به نفع آن‌ها مصاحبه کنند. در هیچ کجای دنیا شما نمی‌بینید که بازیکن وارد معرکه مدیریتی شود، ولی متأسفانه در ایران بازیکنان در کار مدیریتی دخالت می‌کنند و مدیریت باشگاه‌ها و فدراسیون عنان کار از دستشان دررفته و می‌گذارند بازیکنان هر چیزی که می‌خواهند، بگویند که این اصلاً درست نیست. بازیکن باید به کار فنی‌اش بپردازد.

پرسپولیس یحیی را چطور می‌بینید؟ 
من به آقا یحیی ایمان‌دارم و کارش را دیده‌ام. گل‌محمدی علاوه بر اینکه کارنامه بسیار خوبی دارد، جنتملن و آقامنش است. امیدوارم مدیران باشگاه از او حمایت کنند، چون یحیی می‌تواند با پرسپولیس به موفقیت‌های زیادی در فوتبال ایران برسد. بازهم تأکید می‌کنم آدم‌هایی مثل آقا کریم باید مواظب یحیی و تیم باشند تا آدم‌های ناپاک به تیم ضربه نزنند. یحیی آدم بسیار پاک و ساده‌ای است و برای همین معتقدم که باید مراقبش باشند تا ضربه نخورد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: امیر عابدینی علی دایی فوتبال پرسپولیس سرمربی تیم ملی تیم ملی علی دایی فدراسیون فوتبال امیر عابدینی جنس فوتبال فدراسیون فوتبال کار در باشگاه فوتبال ایران علی دایی مگر کاندیدا ها فوتبالی تر مگر فوتبال اعمال فشار رد صلاحیت باشگاه ها او را رد تیم ملی آدم ها خوب تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های ورزشی و پیامدهای قانونی ناشی از تعلل

 به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا-داود حسنلو کارشناس ارشد حقوق جزا وجرم شناسی- قانون گذار با تصویب قانون مسئولیت مدنی، به ویژه در ماده یک مشخص می‌نماید که هرگاه خسارتی وارد آید و در نتیجه عمد یا بی احتیاطی باشد مرتکب باید خسارت را جبران نماید و اصولا هیچ ضرری نباید جبران نشده بماند.

این قاعده کلی در همه مواردی که ضرر و زیانی به وجود آمده قابل اعمال و تسری است و ورزش نیز از آن مستثنی نیست، بنابراین زمانی که در ورزش صدمه یا خسارتی به شخص یا اموال وارد آید باید با استناد به قانون مسئولیت مدنی مشخص شود این ضرر و زیان ناشی از اقدام چه شخصی یا اشخاصی بوده است؟ آیا اقدامی که منتج به ضرر و زیان شده خلاف قانون بوده یا به دستور قانون گذار انجام گردیده است؟

بالاخره در صورت خلاف قانون بودن باید ثابت شود که علت و سبب وقوع ضرر، اقدام مرتکب بوده است. این علت و سبب که گاهی عمدی و زمانی در نتیجه مسامحه است منجر به ورود خسارت شده و به اشکال گوناگون در ورزش تجلی پیدا می‌نماید؛ بنابراین لازم است راه‌های پیشگیری از نقض مقررات ورزشی به نحو مطلوب مورد بررسی قرار گیرد که از جمله مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از نقض مقررات ورزشی می‌توان به آموزش‌های ورزشی و پیامد‌های قانونی ناشی از تعلل اشاره نمود. به واقع پیشگیری در نظام حقوقی به عنوان یک مسئله مهم همواره مورد توجه بوده است و یکی از حوزه‌های کلیدی در جهت بهبود وضعیت حقوق پیشگیری، حوزه ورزش می‌باشد.

در حقیقت ورزش یکی از پرمخاطب‌ترین حوزه‌های بشری است که دارای مجموعه‌ای از افراد و گروه‌ها هستند که در چارچوب‌های مشخص شده به فعالیت می‌پردازند. از طرفی آموزش به عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان ورزش به خودی خود مد نظر قانون از لحاظ تعیین مسئولیت‌های قانونی نیست. اما هرگاه آموزش نامطلوب و غیراصولی به نحوی از انحاء موجب بروز حوادث ورزشی گردد؛ تردیدی در مسئولیت کسی که وظیفه خود را در حدود مقررات و عرف انجام نداده است، وجود نخواهد داشت.

به واقع فعالیت‌های ورزشی برای همه ورزشکاران اعم از مبتدی، حرفه ای، ماهر و آماتور، بالقوه متضمن خطرات بسیاری است. یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند مانع از قوه به فعل در آمدن بسیاری از این خطرات شود حضور و نظارت معلم ورزشی یا مربی در صحنه فعالیت‌های ورزشی است. به عبارتی آن چه موجبات مسئولیت قانونی مربیان را فراهم می‌آورد نتایج ناهنجار فعالیت‌های ورزشی نیست، بلکه عمد یا قصور آنها در انجام وظایف مربوطه است؛ بنابراین ضعف در آموزش در حالتی که همراه با سانحه نباشد، قابل طرح در محدوده قوانین جزایی و مدنی نخواهد بود مگر این که استثنائا مربی به تعهد خود در آموزش عمل نکرده باشد که قانون او را ملزم به اجرای تعهد و یا جبران خسارت خواهان خواهد نمود.

برای مثال، مربی شنا در مقابل دریافت مبلغی متعهد به تعلیم در مدت معین شود. اما بعد از دریافت اجرت به نحوی از انجام تعهد خود سرباز زند، اما اولین مطلب در موضوع آموزش که می‌تواند به دلیل تحقق ضرر موجب مسئولیت قانونی باشد فقدان صلاحیت مربی یا معلم می‌باشد. به کارگیری معلمان و یا مربیان فاقد صلاحیت بالقوه یک بی احتیاطی است. اعم از این که این گزینش به انگیزه پرداخت حق التعلیم کمتر، ارتباطات خصوصی و یا سهل انگاری دیگری باشد. شخص یا اشخاص حقیقی یا حقوقی اقدام کننده، مرتکب بی احتیاطی شده اند؛ بنابراین مدیریت‌ها باید در انتخاب مربی دارای صلاحیت دقت کافی مبذول دارند.

به کارگیری معلم ذخیره دبستان که با ورزش بیگانه است و یا اجبار مربی دومیدانی به آموزش شیرجه و... استفاده از یک فرد فاقد صلاحیت است و در صورت بروز حادثه که ناشی از این بی صلاحیتی باشد موجب تقصیر و مسئولیت خواهد بود. چنین معلمانی یا مربیانی که از فقدان صلاحیت خود مطلع هستند با قبول این وظیفه مسئول پیامد‌های قانونی آن خواهند بود مگر اضطرار خود را به اثبات رسانند. در خصوص آموزش که سبب حادثه گردیده چنین استدلال می‌شود که، چون آموزش غلط در انجام یک حرکت ورزشی با استفاده از یک وسیله ورزشی موجب حادثه گردیده و ورزشکار در انجام حرکت جز اجرای آموزش‌های مربی، اقدام دیگری که مبین بی احتیاطی وی باشد انجام نداده است و نتیجه اجرای چنین حرکتی باعث آسیب دیدن ورزشکار یا دیگران شده است.

بی احتیاطی مربی محرز و، چون سبب حادثه (وقوع ضرر) همین بی احتیاطی می‌باشد. آموزش دهنده مسئول جبران خسارت وارد خواهد بود؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که آموزش متناسب یکی از وظایف متعدد معلمان و مربیان است و معلمان تربیت بدنی موظف‌اند به منظور جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار با اتکاء به آگاهی‌های لازم در آموزش، اصول ایمنی را معمول دارند، قوانین و مقررات رشته‌های ورزشی فعال در مکان ورزشی را آموزش دهند.

همچنین در به کارگیری ورزشکاران به توانائی‌های جسمی و روحی آنها توجه کنند، حرکات و مهارت‌های ورزشی را به طور صحیح آموزش دهند، مهارت جلوگیری از وقوع آسیب دیدگی در زمان اجرای فنون ورزشی را یاد دهند، به تصور بالابردن توانایی روحی و جسمی ورزشکار او را به انجام فعالیت غیرعادی وادار ننمایند و بدون صلاحیت کافی مسئولیت آموزش گروهی را بر عهده نگیرند. به عبارت دیگر معلم و مربی باید صلاحیت فنی جهت آماده سازی ورزشکاران به خصوص در ورزش‌های پرخطر از قبیل کشتی، شنا و... را داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علی دایی شهریار باقی می ماند اگر به فوتبال برنگردد
  •  درست‌ترین تصمیم علی دایی!
  • مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!
  • آموزش‌های ورزشی و پیامدهای قانونی ناشی از تعلل
  • علی دایی؟ فکرش را هم نکنید!
  • بازسازی یک عکس‌ خاطره‌انگیز‌ فوتبالی توسط فوتسالی‌ها
  • سوژه‌‎های فوتبالی در قاب تصویر
  • آغاز مزایده رسمی استقلال و پرسپولیس
  • ال‌کلاسیکو ابرستاره فوتبال آمریکایی را فوتبالی کرد!‏
  • پایان دوران تن‌هاخ: اخراجم نمی‌کنید، استعفا می‌دهم!‏