Web Analytics Made Easy - Statcounter

در برنامه‌های مختلف توسعه ذکر شده است که دولت باید سالانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی احداث کند، اما این مهم تاکنون به طور کامل محقق نشده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی برنامه «پایش»، هادی سلیمی زاده، کارشناس اقتصادی، دیشب در این برنامه که با موضوع « اثرات صنعت پیشران مسکن بر روی تولید و اشتغال کشور» روی آنتن رفت، با اشاره به تاثیر بالای بخش مسکن بر پیشرفت اقتصاد کشور، گفت: مسکن روستایی بخشی است که باید به آن پرداخته شود، در حدود 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون مسکن روستایی در کشور وجود دارد که بیش از 3.5 میلون نفر آنها فرسوده است، ضمن اینکه در این خانه ها در حدود 6 میلیون خانوار زندگی می کنند.
وی با اشاره به اصول قانون اساسی مبنی بر تاکید به حق مسکن مردم، بیان کرد: در برنامه های مختلف توسعه ذکر شده است که دولت باید سالانه 200 هزار مسکن روستایی احداث کند، اما این مهم تاکنون به طور کامل محقق نشده است.
سلیمی زاده گفت: در سال های 76 تا 84، تنها دو درصد نوسازی و بهسازی مسکن روستایی انجام شد که نشان دهنده بی توجهی به این بخش است، در سال های 84 تا 92، توجه ویژه ای به مسکن روستایی گردید و سهم آن به 31 درصد رسید.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه در 5 سال اخیر تنها 7 درصد مسکن روستایی نوسازی شده، افزود: این بخش اگر فعال شود، رفاه مردم را در پی دارد، سالانه باید 200 هزار مسکن روستایی ساخته شود که کلا به 8 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.
وی ادامه داد: این منابع مالی می تواند از طریق تسهیلات 40 میلیون تومانی تامین گردد، منبع تامین 4 هزار میلیارد تومان از تسهیلات نیز می تواند از منابع حاصل از بازگشت تسهیلات مسکن مهر تامین گردد و بانک تنها باید 4 هزار میلیارد تومان مابقی را فراهم کنند.
سلیمی زاده با تاکید بر اینکه 4 هزار میلیارد تومان معادل 1.5 درصد منابع قرض الحسنه بانکی است، گفت: ساخت مسکن روستایی بار مالی به دولت تحمیل نمی کند، حاصل این کار این است که در مواقع سیل، زلزله و بحران خسارات چندانی به روستاییان وارد نمی شود.
کارشناس اقتصادی برنامه پایش گفت: از طرفی ساخت 200 هزار مسکن روستایی خود باعث ایجاد 400 هزار اشتغال می شود و 135 صنعت کشور را فعال می کند و ویژگی این اشتغالزایی نیز پهنه جغرافیایی آن است.
سلیمی زاده ادامه داد: مسکن 20 درصد تولید ناخالص داخلی کشور است و در سال های 91 و 92 این بخش باعث شد که رشد کشور منفی نشود و جای نفت را در تولید ناخالص داخلی پر کرد.
سلیمی زاده بیان کرد: 40 درصد سرمایه گذاری ها می تواند در حوزه مسکن باشد و با توجه به اینکه 5 درصد تورم کشور حاصل از بخش مسکن است، کنترل آن می تواند به کاهش تورم نیز کمک نماید.
کارشناس اقتصادی کشور گفت: نکته مهم توجه به بخش مسکن این است که تحریم پذیر نیست و همه ملزومات آن در داخل تامین می شود، همچنین تقاضای مسکن نیز همیشه وجود دارد که خود نشان دهنده بازار فعال آن است.
وی افزود: بر اساس برآوردها، در ایران سالانه یک میلیون مسکن نیاز است ساخته شود و می توان با برنامه ریزی انبوه سازی های کشور را فعال نمود که خود به افزایش اشتغال نیز کمک می کند.
سلیمی زاده با تاکید بر مولد بودن بخش مسکن در اقتصاد کشور، گفت: در بسیاری از کشورها دولت در بخش مسکن ورود می کند، و در ایران نیز دولت باید توجه ویزه ای به بخش ساخت مسکن نماید.





منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه پایش مسکن روستایی ایجاد اشتغال هزار میلیارد تومان هزار مسکن روستایی کارشناس اقتصادی سلیمی زاده بخش مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مهدی اسلام خواه در نشست خبری افزود: ۲۴ نفر از کارگران استان به‌طور همزمان با کارگران سایر استان‌ها به دیدار مقام معظم رهبری مشرف شدند و از نزدیک از بیانات ایشان بهره‌مند می‌شوند.
وی با اشاره به برپایی جشنواره امتنان در استان، افزود: در قالب برپایی آیین اختتامیه این جشنواره از ۲۶ کارگر نمونه و برگزیدگان این جشنواره با حضور مسئولان استانی و کشوری تقدیر می‌شود.
اسلام خواه با بیان اینکه نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۲ در استان ۷،۴ درصد بود، افزود: تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان برای امسال هشت هزار و ۴۳۳ نفر است که ۴۰ درصد از این تعداد مربوط به دانش آموختگان دانشگاهی است.
مدیرکل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان گفت: تعهد ایجاد اشتغال در سال گذشته، ایجاد ۱۳ هزار و ۵۱۵ شغل بود که در این مدت ۱۶ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شد که بر این اساس ۱۲۰ درصد از برنامه محقق شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • نهضت ملی مسکن، تحولی در حوزه روستایی ایجاد خواهد کرد
  • تعهد ۱۵۹۹ نفری اشتغال در کبودراهنگ
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • سلیمی نمین : ۹۹ درصد زنان با هر نوع الزام در حجاب حساسیت ویژه دارند/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم