Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج ، خالد جعفری در جلسه کارگروه توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی کردستان اظهار داشت: بیش از ۶۸۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال جاری به بخش کشاورزی استان از محل منابع مختلف اعم از بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۸، اشتغال پایدار روستایی، رونق تولید پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: همکاری و همدلی موجود بین کارکنان سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی و دیگر مجموعه‌های مرتبط موجب شده در این شرایط سخت تامین منابع موفق به دریافت این میزان تسهیلات در بخش کشاورزی شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه هر چقدر از منابع ملی سهم تسهیلات بیشتری دریافت کنیم، به نفع استان است، افزود: بانک کشاورزی  کردستان در پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ ملی عملکرد رضایت بخشی داشته و امیدواریم دیگر بانک های استان هم از این بانک الگو بگیرند.
جعفری با بیان اینکه طی دو سال اخیر در بخش امور دام سرمایه‌گذاری و جذب تسهیلات در استان رشد قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است، تاکید کرد: سطح زیرکشت گلخانه در استان ۱۸ هکتار است که ۱۷ هکتار گلخانه هم تسهیلات لازم را دریافت کرده و در حال احداث هستند.
وی یادآور شد: تسهیلاتی که از صندوق توسعه ملی و توسعه پایدار روستایی و تبصره ۱۸ اختصاص پیدا کرد منجر به تحول خوبی در بخش های مختلف صنایع تبدیلی استان شده البته سرمایه‌گذاری در رشد و توسعه کشاورزی نقش تاثیرگذاری دارد لذا باید به نحو احسن از فرصت اختصاص سهمیه تسهیلات ملی استفاده کنیم.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان هم در این جلسه گفت: تا هفتم بهمن امسال بیش از ۳۳ هزار و ۹۴۳ فقره تسهیلات پرداختی کل شبعه‌های بانک کشاورزی به مبلغ ۱۱ هزار و ۵۶۶ میلیارد ریال بوده است.
اسعد فهیمی اضافه کرد: برنامه پرداختی بانک کشاورزی استان تا پایان سال جاری ۱۰ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۱۳۱ درصد تحقق برنامه را داشته ایم.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد تسهیلات هم به بخش کشاورزی اختصاص پیدا کرده است، افزود: پرداخت هزینه‌های تسهیلات سرمایه‌ای از سرمایه در گردش بیشتر بود و این نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری اتفاق افتاده است.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان میزان وصولی این بانک را ۹ هزار و ۹۹ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: ۱۰۵ درصد برنامه وصول تسهیلات در این بانک امسال تحقق پیدا کرده است.
فهیمی با اشاره به اینکه تنها راه توسعه کردستان پرداخت تسهیلات هدفمند و با نظارت است، تصریح کرد: فرق بین کشورهای توسعه یافته و توسعه نیافته میزان دسترسی آنها به منابع است بنابراین هر کشوری که دسترسی آن به منابع راحت‌تر و آسان‌تر باشد، توسعه پیدا می‌کند.
وی با بیان اینکه سیستم بانکی استان ۲۰، ۳۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ استانی را جذب کرده است، اضافه کرد: بانک کشاورزی استان  ۱۰۰ درصد تسهیلات این محل را جذب کرده و اگر بانک های دیگر نتوانستند در بخش صنعت این تسهیلات را جذب کنند بانک کشاورزی آمادگی دارد آن را جذب و پرداخت کند.
فهمیی با اشاره به اینکه بخش صنعت از کشاورزی جدا نیست، خاطرنشان کرد: تاکنون از محل اشتغال پایدار روستایی  ۴۲ فقره تسهیلات در بخش صنعت به مبلغ ۳۶۰ میلیارد ریال پرداخت کردیم.

46

کد خبر 1353153

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان کشاورزی کردستان پایدار روستایی بخش کشاورزی کشاورزی استان پیدا کرده سرمایه گذاری میلیارد ریال درصد تسهیلات بانک کشاورزی بخش صنعت تبصره ۱۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات

استاندار همدان، گفت: وضعیت پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان ضعیف است و برای همین از عملکرد بانک‌ها در این بخش راضی نیستم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد شامگاه سه‌شنبه در نخستین جلسه ارزیابی عملکردی بانک‌های استان همدان، اظهار‌ داشت: استان در پرداخت تسهیلات از محل سفر ریاست جمهوری به متقاضیان وضعیت خوبی ندارد که از بانک‌ها انتظار داریم در پرداخت این تسهیلات تسهیل و تسریع ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه مدیران بانکی استان نباید خساست کنند و تولیدکننده‌ها را دچار مشکل کنند، بیان کرد: پرداخت تسهیلات تولیدی برای واحدی که قرار است احیا شود نیز باید در اسرع وقت انجام شود.

استاندار همدان با اعلام اینکه مصوبات استان برای جهش تولید برای مدیران دستگاه‌ها و بانک‌ها لازم‌الاجرا است، عنوان کرد: مدیران بانکی ما باید با هم‌افزایی و تعامل بیشتر این مصوبات را اجرایی کنند تا بتوانیم به هدف موردنظر در بخش جهش تولید استان دست پیدا کنیم.

قاسمی‌فرزاد تحقق 19.6 درصدی پرداخت تسهیلات از محل سفر ریاست جمهوری را ضعیف قلمداد کرد و گفت: ماموریت ما برای کشورمان که خواسته مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، جهش تولید با مشارکت مردم است، لذا باید سیستم اداری، بانک‌ها و بخش خصوصی با تعامل بتوانند از اشتغال موجود صیانت کنند، اشتغال جدید ایجاد و اقتصاد استان را توسعه دهند.

وی در خصوص نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان، نیز عنوان کرد: طبق گزارش ارائه شده در این نشست، با توجه به نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان می‌طلبد کمیسیون هماهنگی بانک‌ها برای عملکرد بانک‌هایی که نسبت مصارف به منابع شان کمتر از میانگین مطلوب مورد نظر استان است برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند.

استاندار همدان با اخطار به بانک‌های خصوصی که عملکرد غیرقابل قبولی در نسبت مصارف به منابع دارند، تاکید کرد: بانک‌های خصوصی اساسا تشکیل شدند که برخی ناکار‌آمدی‌های ساختاری بانک‌های دولتی را بپوشانند نه اینکه در عمل خود تبدیل به بانکی ناکار‌آمد شوند.

قاسمی‌فرزاد تاکید کرد: افرادی که متقاضی دریافت تسهیلات تولیدی از همدان هستند باید حساب‌های مالی و منابع آن‌ها نیز در استان باشد.

وی در مورد طرح‌های تسهیلات خرد، نیز گفت: در پرداخت این تسهیلات در استان وحدت رویه ایجاد شود همچنین تاییدیه دستگاه اجرایی پشتیبان، برای پرداخت این گونه تسهیلات کفایت می‌کند در این مورد در پرداخت این تسهیلات مساعدت لازم انجام شود.

تسهیلات سفر ریاست جمهوری فرصتی ویژه برای جهش تولید، اقتصاد و اشتغال

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز در ادامه این جلسه گفت: تسهیلات سفر ریاست جمهوری یک فرصت ویژه و ممتاز برای جهش تولید، اقتصاد و اشتغال استان است که باید بانک‌ها نسبت به پرداخت آن اهتمام جدی داشته باشند.

سید مجتبی حسینی با بیان اینکه انتظار دارم جلسه بعدی گزارش بانک‌ها در پرداخت تسهیلات سفر تغییر محسوسی کرده باشد گفت: بانک ها متعهد به پرداخت تسهیلات به طرح های معرفی شده بر اساس سهمیه اعتباری مصوب در کمترین زمان ممکن هستند.

وی تاکید کرد: نحوه پرداخت تسهیلات سفر از سوی نهاد ریاست جمهوری به شکل منظم رصد می‌شود و هر بانکی که‌ در پرداخت این تسهیلات اجتناب و یا اهمال کند باید به شکل مکتوب دلایل آن را عنوان کرد تا تصمیم لازم در مورد نحوه برخورد با موضوع گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، بیان کرد: برخی طرح‌های معرفی شده از دریافت تسهیلات انصراف داده اند که سریعا طرح‌های جایگزین به بانک های عامل معرفی خواهد شد.

حسینی خطاب به رئیس شعب بانک ملی در استان همدان نیز بیان کرد: از بانک ملی باتوجه به در اختیار داشتن تعداد شعب، منابع مالی و نیروی انسانی که نسبت به سایر بانک‌های عامل استان بیشتر است انتظار داریم در پرداخت تسهیلات تکلیفی و غیر تکلیفی تعامل بیشتری داشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: از مدیران بانک‌های عامل درخواست دارم مشکلات خود در خصوص پرداخت تسهیلات به ویژه تسهیلات محل سفر ریاست جمهوری را به دفتر معاونت اقتصادی اعلام کنند و شخصا برای پیگیری از بانک مرکزی و یا بانک عامل کشور ورود پیدا خواهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • پرداخت تسهیلات کم بهره، راهکار توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات خودمالکی در خوزستان پرداخت شد
  • پرداخت ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه
  • پرداخت بیش از ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه
  • پرداخت بیش از ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت بیش از ۱۹ همت ‌تسهیلات‌ مسکن ملی خودمالکی در خوزستان
  • بانک توسعه تعاون بیش از سهمیه تعیین شده تسهیلات ازدواج پرداخت کرد