Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر آفریقای جنوبی در تهران، با تشریح وضعیت کنونی زنان در آفریقای جنوبی، گفت: علی‌رغم پیشرفت‌هایی که در این حوزه صورت گرفته اما همچنان زنان با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستند که مانع مشارکت فعال تر آنها در اقتصاد آفریقای جنوبی می‌شود.

به گزارش ایسنا، صبح امروز «ویکا مازوی کومولو» در نشست همایش "نقش زنان در اقتصاد تعاون " که با همکاری مشترک اتاق تعاون ایران و سفارت آفریقای جنوبی در تهران به مناسبت روز زن در ایران برگزار شده بود، اظهار کرد: وقتی که رژیم  آپارتاید در افریقای جنوبی برچیده شد و یک دولت دموکراتیک مسئولیت امور را برعهده گرفت، نلسون ماندلا رییس جمهور آفریقای جنوبی بر موضوع برابری زنان و مردان و بهتر شدن وضعیت زنان در آفریقای جنوبی تاکید کرد و گفت" زمانی جامعه ما پیشرفت می‌کند که وضعیت زنان در جامعه بهبود پیدا کند".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات ارشد آفریقای جنوبی در تهران در ادامه‌ی صحبت‌های خود با بیان این‌که علی‌رغم پیشرفت‌هایی که زنان در حوزه‌های مختلف در این کشور داشته اند ، ولی همچنان با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستند که این محدودیت‌ها مانع مشارکت جدی‌تر آنها در اقتصاد آفریقای جنوبی می‌شود، گفت:  ما باید تلاش کنیم که این محدودیت‌ها از بین برود که در این ارتباط قانون‌گذاری موثر می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

سفیر آفریقای جنوبی در تهران همچنین بر لزوم حمایت دولت برای بهبود وضعیت زنان تاکید کرد و افزود: برخی از محدودیت‌ها که زنان با آن روبه‌رو بودند شامل نگرش‌هایی است که در زمینه‌های مختلف نسبت به زنان وجود دارد.

وی با تاکید بر این‌که ما باید به زنان اجازه دهیم که به صورت موثرتری در اقتصاد مشارکت کنند، ادامه داد: در افریقای جنوبی نیز زنان در تعاونی‌ها حضور دارند و برخی از موفقیت‌های تعاونی‌ها را زنان به وجود آورده‌اند.

کومالو همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقش زنان  در جامعه ایران اشاره کرد و گفت: زنان نقش موثری در گسترش رفاه خانواده و جامعه خود دارند. ما امروز از وضعیت زنان در ایران و آفریقای جنوبی صحبت می‌کنیم اما باید بدانیم که در حال حاضر و همچنین طی سال‌های گذشته زنان زیادی برای ایجاد وضعیت بهتر مبارزه کرده‌اند و اکنون نیز هزاران  زن هستند بدون سروصدا زندگی خود را وقت توانمند کردن هرچه بهتر جامعه و به ویژه زنان کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و آفریقای جنوبی سفیر آفریقای جنوبی در تهران آفریقای جنوبی در تهران سفیر آفریقای جنوبی وضعیت زنان محدودیت ها روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده در مراسم روز علوم آزمایشگاهی که در سالن همایش رازی برگزار شد، نسبت به مسائل و چالش‌های جدی جامعه پزشکی کشورهشدار داد و خطاب به مسئولین کشور یادآور شد: چنانچه فرصت حل چالش‌ها و مسائل مرتبط با وضعیت جامعه پزشکی کشور را از دست بدهیم، نظام سلامت کشور در بسیاری از حوزه‌های پزشکی و سلامت دچار بحران خواهد شد و در چنین شرایطی حل این بحران‌ها به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.

وی درادامه آمار ورودی دستیاری برخی رشته‌های تخصصی مانند (اطفال، بیهوشی و طب اورژانس) را بسیار نگران کننده توصیف کرد وگفت: مفهوم هر کدام از این آمار‌ها این است که ما در آینده دچار چالش خواهیم شد و باید هر چه سریع‌تر چاره اندیشی کنیم.

رئیس زاده در ادامه صحبت هایش افزایش ظرفیت‌های پزشکی را ساده‌ترین و کم اثر‌ترین روش چاره جویی در حوزه کمیت و کیفیت مسائل جامعه پزشکی عنوان کرد و گفت: همه مسئولین و عزیزان بدانند چاره مشکلات جامعه پزشکی فقط در افزایش ظرفیت‌ها نیست بنابراین به همه مسئولین عزیز کشور و به بزرگان جامعه پزشکی عرض می‌کنم؛ پیش از آنکه این کلان چالش‌ها به بحران لاینحل تبدیل شود چاره‌ای بیاندیشند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه طرح چنین مباحثی از سوی جامعه پزشکی از منظر حفظ سلامت مردم است، اظهار داشت: مسئولین مسائل و چالش‌های جامعه پزشکی را واکاوی کنند و مشکلات حوزه‌های مختلف از جمله دارو، علوم آزمایشگاه، پزشکی، ندانپزشکی، داروسازی و همه رشته‌های علوم پزشکی را در یابند ما هم در این مسیر مساعدت شان می‌کنیم چرا که وظیفه ما بازگویی و هشدار به موقع مسائل و چالش‌ها است.

رئیس زاده در ادامه جامعه علوم آزمایشگاهی را چشم‌های بینا و تیزبین جامعه پزشکی در تشخیص انواع بیماری‌ها دانست و به انجمن‌های فعال وهیات مدیره‌های انجمن‌ها در این حوزه یادآور شد که از رصد تحولات آینده در حوزه علوم آزمایشگاهی غافل نشوند. در واقع از نقش بیگ دیتاها، بیومارکرها، پرسیژن مدیسن، پرسنولایز، مدیسن هوش مصنوعی و نقشه ژنتیک هر فردی که به تشخیص زودرس بیماری‌ها کمک می‌کند، غافل نشویم.

وی که در مراسم روز علوم آزمایشگاهی در سالن همایش‌های رازی سخن می‌گفت، با بیان اینکه مجموعه این مباحث علوم آزمایشگاهی دنیا را دچار تغییرات جدی و بنیادین خواهد کرد، گفت: اگر ما از رصد این تحولات غافل بمانیم جاگیاه خوبی را در آینده علوم آزمایشگاهی نخواهیم داشت؛ بنابراین استدعا دارم متناسب با نیاز کشور در این حوزه‌ها آینده نگاری شود و در داشنگاه‌ها بحث کنند و نسبت به بحث و پیگیری این تغییر و تحولات در کنگره‌ها و کنفرانس‌ها مبادرت لازم به عمل آورید.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به جایگاه حکیم اسماعیل جرجانی به عنوان یکی از مفاخر بزرگ کشور در بخشی از صحبت هایش در این مراسم حفظ و زنده نگه داشتن یاد مفاخر کشور را بسیار ارزشمند خواند و گفت: جامعه علوم آزمایشگاهی از اینکه خودشان را منتسب به طبیب همه اعصار وقرون می‌دانند باید بدان افتخار کنند و ادامه دهنده مسیر این مشاهیر بزرگ باشند؛ بنابراین اعضای علوم آزمایشگاهی به میمنت این نامگذاری و شکرانه این رخداد بزرگ زندگی نامه این حکیم بزرگ ایرانی را که از افتخارات ما است، مطالعه کنند.

وی گفت: حکیم جرجانی اولین پزشک در دوران اسلام است که کتاب عظیم و مرجع "ذخیرهٔ خوارزمشاهی" را به عنوان جامع‌ترین متن پزشکی به زبان فارسی کتابت کرد. ایشان حق بزرگی به کردن ما ایرانیان و فارسی زبانان در سراسر دنیا دارد، این کتاب بعد از "الحاوی" و "قانون ابن سینا" جامع‌ترین کتاب دوره خودش بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی
  • بازگشت به روایت اقتصاد و جامعه
  • خطر خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • نگرانی رئیس نظام پزشکی از عدم تمایل پزشکان به ۳ رشته‌ تخصصی
  • خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ صندلی های خالی دستیاری
  • برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ توصیه به مسئولین کشور
  • بحران خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی