Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

علیم یارمحمدی عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس عملکرد مجلس دهم در حمایت از توسعه روستاها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه نمایندگان مجلس در سال 96 اقدام به تدوین، بررسی و تصویب قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی کرد که از این قانون به عنوان قانون شکوفایی روستاها نام می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس این قانون، صندوق توسعه ملی مجاز به ارائه تسهیلات از محل اعتبارات این صندوق تا سقف معادل ریالی یک‌میلیارد و ‌پانصد‌میلیون دلار به‌صورت قرض‌الحسنه به روستاییان است، نکته قابل توجه این است که این تسهیلات با حداقل سود بوده و کارآفرینان و روستاییان می توانند به راحتی از این اعتبارات استفاده کنند.

نگاه ویژه مجلس به اشتغال زایی در مناطق مرزی

وی ادامه داد: بر اساس قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی، تسهیلات برای ایجاد اشتغال با اولویت روستاها و شهرهای زیر ده هزار نفر به ویژه در مناطق مرزی و عشایری ارائه خواهد شد، نگاه ویژه مجلس در این قانون به مناطق مرزی نشان دهنده اهمیت گسترده این مناطق است.

یارمحمدی افزود: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که در سه سال اخیر قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی به خوبی اجرایی شده و تسهیلات به کارآفرینان و روستاییان متقاضی ارائه شده است که نتایج بخشی از این سرمایه گذاری ها در بازارهای خوداشتغالی و صنایع دستی مشهود است.

قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی باید مبتنی بر آمایش سرزمینی اجرایی شود

وی ادامه داد: البته برخی دغدغه ها در راستای اجرای قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی به ویژه در مناطق مرزی وجود دارد، به نظر من این قانون باید با توجه به پیوست های فرهنگی، اجتماعی و سرزمینی عملیاتی شود، از این رو مهم ترین مولفه برای اجرای قانون، توجه به آمایش سرزمینی است.

تسهیلات باید به سمت توسعه تولید مبتنی بر شرایط منطقه هدایت شود

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: به نظر من تسهیلات باید به سمت توسعه تولید مبتنی بر شرایط منطقه هدایت شود، از این رو نمی شود در مناطق مرزی، تسهیلات را برای ایجاد مشاغلی داد که هیچ ظرفیت و مزیت نسبی ندارند، بنابر این دولت باید سازوکار تخصصی و ویژه ای را برای این مسئله طراحی کند.

اجرای قانون حمایت از توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی موجب مهاجرت معکوس شده است/

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸۷ روستای استان ایلام از نعمت گاز برخوردارند

محمود کشاورز با بیان اینکه استان ایلام دارای ۶۳۷ روستا است، اظهار کرد: ۵۰ روستای این استان به دلیل شرایط خاص از جمله صعب‌العبور بودن، خالی از سکنه بودن، جمعیت ساکن کمتر از پنج خانوار و غیره، از لحاظ سرانه کشوری مصوب، برای گازرسانی فاقد توجیه و قابلیت گازرسانی هستند.

وی با اشاره به اینکه استان ایلام در ردیف استان‌های سبز کشور از لحاظ توسعه گازرسانی قرار گرفته است، گفت: گازرسانی به مناطق محروم از مؤلفه‌های اصلی توسعه پایدار روستایی است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: روند اجرایی پروژه‌های گازرسانی به مناطق کمتر توسعه‌یافته و سخت گذر استان در سال گذشته بسته شد.

کشاورز بیان کرد: تعداد مشترکان گاز استان از شروع گازرسانی به مناطق شهری و روستایی تاکنون ۲۱۵ هزار و ۹۹۸ مشترک است.

وی گفت: تاکنون پنج هزار و ۹۶۵ کیلومتر خطوط انتقال، تغذیه و شبکه توزیع گاز در اقصی‌نقاط استان اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام یادآور شد: تاکنون، بیش از ۱۲۶ هزارو ۷۴۵ انشعاب علمک در نقاط شهری و روستایی استان نصب شده‌است.

کشاورز بیان کرد: در حال حاضر۲۶ شهر و ۵۸۷ روستای استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به یک هزار و ۳۸۹ واحد تولیدی و صنعتی در استان نیز گازرسانی می‌شود، خاطرنشان کرد: گازرسانی به ۱۲ شهرک صنعتی و ۲۴ جایگاه CNG در استان نیز در استان انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • ۵۸۷ روستای استان ایلام از نعمت گاز برخوردارند