Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@10:23:18 GMT

نشست سیره رضوی و مطالعات میان رشته‌ای در علوم اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۹۲۲۹

نشست سیره رضوی و مطالعات میان رشته‌ای در علوم اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، به همت انجمن مطالعات اجتماعی حوزه و نمایندگی قم بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، نشست اول علمی سیره رضوی و مطالعات میان رشته‌ای در علوم اجتماعی برگزار می‌شود.

این نشست با سخنرانی محمدرضا انواری عضو انجمن مطالعات اجتماعی حوزه دوشنبه ۲۸ بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ در شهر مقدس قم، ابتدای خیابان صفائیه، دفتر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، سالن شیخ طوسی برپا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس @qomislamic در سروش و یا شماره ۰۲۵۳۷۷۳۳۰۲۹ تماس بگیرند.

کد خبر 4853557

منبع: مهر

کلیدواژه: آستان قدس رضوی علوم اجتماعی مطالعات میان رشته ای گام دوم انقلاب انقلاب اسلامی ایران قاسم سلیمانی نشست علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی کنفرانس بین المللی تمدن نوین اسلامی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی دهه فجر مجمع عالی حکمت اسلامی سردار سلیمانی تمدن اسلامی معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف حمایت‌های بنیاد ملی علم به ۴ و نیم میلیارد تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علی محمد سلطانی حمایت از پژوهش های علمی و حمایت از ترویج علم را دو زمینه اصلی از قلمروهای فعالیت بنیاد علم دانست و اظهار کرد: ظرفیت‌سازی برای پیشبرد مرزهای دانش و مرجعیت علمی و سرآمدی کشور، ایجاد ظرفیت خلق راه حل‌های بدیع و به‌دنبال آن حل مسائل کلان، زمینه‌سازی برای ارتقاء ارزشمندی علم در جامعه با رویکرد ترویج علم از جمله اهداف اصلی بنیاد ملی علم ایران است.

به گفته او، بنیاد ملی علم ایران به دو صورت، ذیل عناوین حمایت‌های مستمر و فراخوان‌های ویژه از جامعه علمی کشور حمایت می‌کند.

سلطانی، طرح پژوهشی، رساله دکتری، پسادکتری، کرسی پژوهشی و گرنت پژوهشی را از جمله قالب‌های حمایت‌های مستمر برشمرد و گفت: پژوهشگران می‌توانند با ارسال پژوهش در طول سال از حمایت‌های مستمر بنیاد بهره‌مند شوند و فراخوان‌های ویژه نیز برنامه‌های هدفمند حمایت از پژوهش‌ها هستند که ذیل آن‌ها بنیاد علم به طرح موضوع و مسئله می‌پردازد و با اعلام مهلت شرکت در فراخوان از پژوهشگران علاقمند دعوت به ارسال پژوهش‌ می‌کند همچنین گفتنی است که هر فراخوان ضوابط خاص خود را دارد.

وی ضمن اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد چشمگیری در تعداد طرح‌های دریافتی و مصوب بنیاد علم در نسبت به سال ۱۴۰۱ بودیم؛ عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ از مجموع ۳،۲۸۵ طرح دریافتی ۱،۱۲۲ طرح مصوب و مشمول حمایت بنیاد ملی علم ایران شد. پذیرش طرح‌ها در بنیاد ملی علم بر اساس داوری علمی است و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۹۰۴ طرح نیز خاتمه یافته اعلام شد.

مهمترین رویکردها و تغییرات ایجاد شده در بنیاد در سال ۱۴۰۲

محمدعلی سلطانی ضمن بیان اینکه هدف‌گذاری حمایت‌های بنیاد بر اساس آفرینش و سرآمدی علمی، حل مسئله و نوآوری در آینده اقتصاد است، خاطرنشان کرد: افزایش سقف و تعریف سطح بندی شده حمایت‌ها از ۱۸۰ میلیون تومان تا چهار و نیم میلیارد تومان، تدوین و اجرای برنامه‌های هدفمند حمایت از پژوهش‌ها براساس اسناد بالادست و با همکاری سازمان‌های تخصصی، حمایت از مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها، حمایت از پژوهش‌های عمیق مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان (نسل بعدی محصولات هر شرکت) و ارجاع به دانشگاه‌ها، برنامه‌های ترویج علم برای افزایش مشارکت و اعتماد مردم به نهاد علم و عالمان، توسعه همکاری‌های پژوهشی داخلی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی برای مشارکت بیشتر دانشگاه‌های استان‌ها و شهرستان‌ها در جذب حمایت‌ها و بهبود فرایندها و افزایش دقت و سرعت تصویب حمایت‌ها از جمله تغییرات ایجاد شده بنیادعلم در سال ۱۴۰۲ است.

وی ادامه داد: بنیاد ملی علم ایران در راستای تدوین و اجرای برنامه‌های هدفمند به حمایت از پژوهش‌ها در قالب فراخوان‌های ویژه می‌پردازد.

به گفته رئیس بنیاد ملی علم ایران، در سالی که گذشت این برنامه‌ها شامل موضوعات حمایت ازپژوهش‌های مأموریت‌گرا، حمایت از فناوری‌های نوظهور و پیشرو، حمایت ازپژوهش‌های مأموریت‌گرا ،حمایت از آفرینش‌های علمی ، نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان، ترویج علم، توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی با هماهنگی مرکز تعاملات بین‌المللی، هماهنگی و حمایت‌های مشترک با سازمان‌ها و نهادها و حمایت از دانشگاه‌های دارای مأموریت‌ معین بود همچنین در سال ۱۴۰۲ فراخوان ۱۸ مورد حمایت از پژوهش‌های عمیق مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد.

سلطانی ضمن اشاره به «سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران» گفت: این سامانه با هدف تسهیل و تسریع دسترسی مخاطبین بنیاد ملی علم ایران به گزارش‌های عملکردی این نهاد و همسو با سند شفافیت که ارایه و دسترسی آزاد مخاطبان و کاربران به اطلاعات را در نظر دارد در نشانی https://data.insf.org/ راه‌اندازی شده است. منبع اطلاعاتی این سامانه، «سامانه مدیریت پژوهش کایپر» به نشانی https://rtms.insf.org/ است.

کد خبر 6079686 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و زیارت اهمیت زیادی دارد
  • آستانه امام مهربانی‌ها و مجال خدمتی به گستره ایران
  • طراحی قالب انسجام آفرین فعالان مردمی حوزه اجتماعی استان کرمانشاه
  • رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه انتخاب شد
  • تشکیل انجمن خیرین میراث فرهنگی در استان‌ها
  • درخواست دانشجویان از مجلس درباره اصلاح ایرادات یک طرح
  • سقف حمایت‌های بنیاد ملی علم به ۴ و نیم میلیارد تومان افزایش یافت