Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پیش از این حسن روحانی در تاریخ ۲۲ مهر سال جاری آخرین نشست خبری خود با حضور رسانه‌های بین‌المللی و ملی را برگزار کرده بود.

در این نشست قرار است رئیس‌جمهوری در آستانه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پاسخگوی سوالات خبرنگاران داخلی و خارجی درباره مسائل جاری کشور و مواضع ایران نسبت به رویدادهای جهانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ابتدای نشست خبری خود با رسانه‌های داخلی و خارجی با تبریک ایام میلاد دختر پیامبر اسلام و قدردانی از حضور مردم در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: سالی که گذشت، مثل سال قبل سال پرماجرایی برای ایران بود. از آغاز سال با سیل در ۲۵ استان کشور مواجه بودیم که حادثه‌ای بی سابقه در تاریخ ایران بود و بعد هم حوادث طبیعی غیرمترقبه دیگری رخ داد. شهادت سردار سلیمانی که برای همه مردم ما یک واقعه بسیار سخت بود و در عین‌حال حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع ایشان نشان داد که مسیری که انتخاب کردند ادامه خواهند داد. همچنین حادثه هواپیمای اوکراینی که موجب تاثر همه مردم شد و حادثه کرمان که برخی از هموطنان جان خود را از دست دادند.

وی افزود: برخلاف همه این‌ها مردم ایستادگی بی نظیری در برابر فشار‌های خارجی از خود نشان دادند و در حالی که دشمن می‌خواست شرایط ما بسیار سخت باشد، اما همه شاخصه‌های ما از لحاظ اقتصادی اجتماعی و امنیتی نشان می‌دهد که همه فشار‌های آمریکایی‌ها را پشت سر گذاشتیم و نسبت به سال گذشته اوضاع بهتری داریم هرچند فشار‌ها افزایش یافته است.

روحانی با بیان اینکه این تحریم‌ها ثمری برای دشمنان ما نخواهد داشت، اظهار کرد: آنان می‌خواهند با فشار حداکثری به ما شرایطی را ایجاد کنند که دولت با ضعف به میز مذاکره برود، اما این نشدنی است. ما هیچگاه با ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم.

رییس جمهوری گفت: وقتی آمار‌ها را با سال‌های قبل از این دولت مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم علی رغم تحریم و فشار داریم اقتصاد بدون نفت را برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی تجربه می‌کنیم و دیدیم که کشور بدون نفت قابل اداره است. البته ممکن است پیشرفت ما کند شده باشد، اما وقتی آمار‌ها را در بخش انرژی کشاورزی گردشگری و صنایع نگاه می‌کنیم می‌بینیم که نه تنها شرایط ما مناسب است، بلکه آمار‌ها می‌گوید که اولا ملت ما چقدر فداکارانه در این دو سال در صحنه بودند و چقدر خادمان ملت در سراسر کشور تلاش‌های خود را برای کشور انجام داده‌اند.

دشمن پای میز مذاکره باز می‌گردد

وی ادامه داد: ضمن تشکر از همه مردم اعلام می‌کنم که ما سال آینده هم همین روند را با قدرت ادامه می‌دهیم و بالاخره این دشمن خواهد بود که پای میز مذاکره باز می‌گردد و در شرایط عادلانه به میز مذاکره باز می‌گردند کما اینکه در گذشته هم آن‌ها بودند که به میز مذاکره برگشتند، البته الان هم از ما می‌خواهند مذاکره کنیم، ولی شرایط عادلانه باید حاکم باشد.

روحانی تاکید کرد: سال آینده سال خوبی خواهد بود و پیشرفت اقتصادی خواهیم داشت و روند خود را ادامه می‌دهیم و در برابر این مشکلات تحریمی دشمن ایستادگی خواهیم کرد.   روحانی در پاسخ به سئوال خبرنگار شبکه خبر مبنی بر طرح پیشنهادی ایران به سازمان ملل در رابطه با طرح صلح هرمز، گفت: برای همه جهانیان روشن است که در این منطقه صلح و ثبات بدون مشارکت و حضور ایران امکان ناپذیر است.

وی ادامه داد: ما همواره دنبال امنیت در این منطقه بودیم. شهید سلیمانی ما جزو سردارانی بود که دنبال ثبات و امنیت در خاورمیانه و خلیج فارس بود. آخرین تلاشش هم در مسیر گفتگو با نخست وزیر عراق بود که ناجوانمردانه به شهادتش رساندند.

رئیس جمهور تصریح کرد: این طرح به همه کشور‌های عضو سازمان ملل و دبیر کل ارسال شد. به طور رسمی برای همه سران کشور‌های منطقه ارسال کردم. برخی کشور‌های منطقه به خوبی استقبال کردند و برخی پاسخ صریحی ندادند. ما همگان معتقد هستیم که کشور‌های منطقه باید به صلح در منطقه استقرار ببخشند و همه کشور‌های منطقه باید از صلح در منطقه برخوردار باشند. اگر بخواهیم برخی کشور‌ها از صلح برخوردار باشند و برخی نه، به صلح پایدار نخواهیم رسید.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: ایسنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rCP خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 نشست خبری رئیس جمهور حسن روحانی میز مذاکره باز کشور های منطقه میز مذاکره همه مردم برای همه فشار ها آمار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۰۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، اخیراً مصوبه‌ای را امضا و تبدیل به قانون کرد که فعالیت تیک‌تاک در این کشور را در صورت عدم واگذاری آن از سوی شرکت بایت‌دنس، ممنوع می‌کند.

قانون جدید به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، ۲۷۰ روز مهلت می‌دهد تا مالکیت و دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند. شو زی چو، مدیرعامل این پلتفرم اجتماعی در واکنش به این قانون گفت: «مطمئن باشید که ما جایی نمی‌رویم. حقایق و قانون اساسی به نفع ما هستند و انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.»

قانون امضا شده از سوی بایدن تا روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، یک روز پیش از پایان دوره او، به این شرکت فرصت می‌دهد که برای فروش تیک‌تاک اقدام کند؛ اما اگر تشخیص داده شود که بایت‌دنس در حال طی فرایند اجرای این قانون است، مهلت مذکور می‌تواند تا سه ماه تمدید گردد.

این در حالی است که دادگاه ایالات متحده پیش‌تر و در سال ۲۰۲۰، تصمیم ترامپ برای ممنوعیت تیک‌تاک و وی چت را رد و ملغی کرد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «ما نمی‌خواهیم شاهد ممنوعیت این پلتفرم باشیم. مسئله مالکیت دولت چین است.»

چو با تأکید بر اینکه تیک‌تاک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و محدودیت‌ها را به چالش می‌کشد، گفت: «اشتباه نکنید این یک ممنوعیت برای تیک‌تاک است.»

اکنون بسیاری از کارشناسان این پرسش را مطرح می‌کنند که در صورت تلاش بایت‌دنس برای واگذاری تیک‌تاک، آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید این پلتفرم را دارد و آیا چین و سازمان‌های دولتی ایالات متحده فروش آن را تأیید می‌کنند؟

بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، تیک‌تاک قصد دارد، این مصوبه را با استناد به متمم اول قانون اساسی آمریکا به چالش بکشد و انتظار می‌رود که کاربران این برنامه نیز مجدداً اقدامات قانونی را علیه تصمیم دولت به کار گیرند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد: «ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلتفرم‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.»

دلیل این اقدام قانون‌گذاران ایالات متحده نگرانی گسترده از دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها و نظارت بر آن اعلام شده است. نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک جبهه مهمی در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن محسوب می‌شود. از سوی دیگر، هفته گذشته نیز اپل اعلام کرد که چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی خواستار حذف واتس‌اپ و پلتفرم‌های متا از اپ استور این شرکت در چین شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • حجاب هیچگاه مسئله امنیتی نیست
  • سردار رادان: حجاب هیچگاه مسئله امنیتی نیست
  • حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان