Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای حدود ۱۳ هزار و ‭‭‭‭‭‭۸۰۰‬‬‬‬‬‬ فرهنگی احکام رتبه‌بندی صادر شده است، گفت: مشکلات طرح رتبه‌بندی معلمان به زودی برطرف می‌شود.

فرحناز قائدامینی ۲۷ بهمن‌ماه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه شناسایی ‭‭۹۰۱‬‬ کودک بازمانده از تحصیل از مصوبات جلسه قبل این شورا بود، اظهار کرد: این کودکان با همکاری دستگاه‌هایی از جمله بهزیستی، کمیته امداد، علوم پزشکی و آموزش و پرورش شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای حدود ۱۳ هزار و ‭‭‭‭‭‭۸۰۰‬‬‬‬‬‬ فرهنگی احکام رتبه‌بندی صادر شده است، افزود: مشکلات و گلایه‌های معلمان در راستای اجرای طرح رتبه‌بندی احصا و به مرکز ارسال شد، یکسری از مشکلات مرتفع شده است و مابقی مشکلات نیز در آینده‌ای نزدیک برطرف می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ساماندهی نیروهای انسانی در حوزه فرهنگی و پرورشی در دستور کار قرار دارد، توضیح داد: در حال حاضر ‭‭۴۹۴‬‬ نیروی پرورشی با رشته امور تربیتی و ‭‭۲۶۳‬‬ نیروی آموزشی در حوزه پرورشی در مدارس فعالیت می‌کنند، همچنین توانمندسازی این نیروها در دستور کار قرار دارد.

قائدامینی با اشاره به اینکه ‭‭۹۰۰‬‬ میلیارد ریال از دیون فرهنگیان در سال‌جاری پرداخت شده است، عنوان کرد: همچنین ۲۷ میلیارد ریال تسهیلات نیز به معلمان پرداخت شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در سال‌جاری ۱۸ وسیله نقلیه برای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها از محل درآمدهای اختصاصی و خودروهای مستهلک خریداری شده است.

چهارمحال و بختیاری هفتمین استان کم‌تحرک در کشور است

در ادامه خدایار قاسم‌پور با انتقاد از بی‌توجهی برخی مدارس به فعالیت‌های ورزشی و تربیت‌بدنی در مدارس، اظهار کرد: تربیت‌بدنی در مدارس کمرنگ است، همانطور که ما به سواد خواندن و نوشتن در مدارس اهمیت می‌دهیم باید به سواد حرکتی نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

معاون تربیت‌بدنی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۵۹ درصد مردم ایران دچار چاقی، ۳۷ درصد دچار فشارخون، ۵۶ درصد مردم دچار کم‌تحرکی و ۴۶ درصد دچار کلسترول بالا هستند.

وی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری هفتمین استان کم‌تحرک در کشور است، یادآور شد: سبک زندگی غیرفعال موجب ایجاد بیماری‌های متعدد در بین کودکان و نوجوانان در بزرگسالی می‌شود، ما با بحران کم‌تحرکی در استان مواجه هستیم.

قاسم‌پور با بیان اینکه  ۹.۵ درصد کودکان در کشور دچار اضافه وزن هستند، خاطرنشان کرد: سبک زندگی ماشینی، عادات غذایی نامناسب، بی‌توجهی به قانون اجباری شدن ورزش در مدارس، جو کنکور زده مدارس، استفاده از تکنولوژی، فضای مجازی و ... از علل ایجاد چاقی در کودکان و نوجوانان است.

معاون تربیت‌بدنی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: سالن‌های ورزشی جوابگوی نیاز تمامی دانش‌آموزان برای ورزش نیست، اما اتاق‌های ورزش مدارس به گونه‌ای طراحی شده است که همزمان ۴۰ دانش‌آموز به طور همزمان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری رتبه بندي مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تربیت بدنی رتبه بندی ۱۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۳۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد

 رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی گفت: طبق این آیین‌نامه تکلیف رتبه‌بندی مدارس، شهریه دریافتی، ساعات تدریس معلمان، پوشش بیمه‌ای و همچنین نحوه برخورد با مدارسی که شهریه اضافی دریافت می‌کنند مشخص شده است.

به گزارش ایرنا، احمد محمودزاده با اشاره به نرخ مصوب شهریه در سامانه مدارس غیردولتی و هیات امنایی افزود: رقم بالاترین شهریه‌ها با احتساب فوق برنامه ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با ابلاغ آیین نامه جدید مدارس غیردولتی، تکلیف مدارس متخلف که شهریه بالاتر دریافت می‌کنند مشخص شده است.

وی ادامه داد: مدارسی که بیشتر از شهریه اعلامی دریافت کنند، با توجه به اجازه‌ای که داده شده، شهریه از حساب آن مدرسه برداشت و در اختیار خانواده‌هایی که از آن‌ها شهریه اضافی دریافت شده، قرار می‌گیرد.

در حالیکه معلمان مدارس غیردولتی همواره از بالا بودن ساعت کاری، پایین بودن حقوق و دستمزد، تاخیر در پرداخت حقوق و بیمه گلایه‌مند هستند محمودزاده با استناد به آیین نامه جدید از کاهش ساعت کاری این معلمان و افزایش حقوق آن‌ها خبر داد و اظهار کرد: قرار شده معلمان مدارس غیردولتی مقطع ابتدایی با ۲۵ ساعت تدریس به صورت تمام وقت در نظر گرفته و بیمه هم شوند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، «حقوق این دسته از معلمان تقریبا نزدیک “نصف” نسبت به وضعیت موجود افزایش می‌یابد».

محمودزاده در ادامه با بیان اینکه در آیین‌نامه مذکور بحث رتبه‌بندی مدارس برای ثبت‌نام و تعیین شهریه مشخص شده است گفت: مدارس غیردولتی بین رتبه‌های یک تا پنج متناسب با امکانات، فضا، تجهیرات، نیروی انسانی و کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی دسته‌بندی می‌شوند که خانواده‌ها می‌توانند رتبه‌ها را در سامانه مشاهده کنند؛ البته مدارس در تابلو‌های خود نیز رتبه‌شان را نصب خواهند کرد.

به گفته محمودزاده، رتبه هر مدرسه در تعیین شهریه آن مدرسه اثرگذار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌وبختیاری
  • شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد