Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی ریاست جمهوری گفت: بیش از 97 درصد داروی کشور از نظر حجمی در داخل کشور تولید می‌شود و با توجه به شرایط و فشار تحریم صنعت دارو یک صنعت پایدار و مقاوم است.

مهدی الیاسی معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره صنعت دارو کشور، گفت: می‌توان از صنعت دارو در کشور به عنوان یک صنعت پایدار نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریباً بیش از ۹۷ درصد داروی کشور از نظر حجمی در داخل تولید می‌شود که این موضوع از نظر ریالی کمی متفاوت است. 

* صنعت دارو یک الگو برای صنایع حساس

وی با بیا اینکه با توجه به شرایط فشار و تحریم، صنعت دارو یک صنعت  پایدار و مقاوم است که می‌تواند یک الگو برای صنایع حساس باشد، گفت:  با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت توجه ویژه‌ای روی داروهای پیشرفته و خاص ۳ درصدی با قیمت و ارزش افزوده بالا داشته‌ایم.

معاون سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی ریاست جمهوری ادامه داد: بخش دوم این است که ۹۷ درصد مواد اولیه پیشرفته‌ بعضاً وارداتی است و ممکن است جمع ارزش افزوده ما از ۹۷ درصد حول ‌و هوش ۶۰ درصد باشد. درواقع مقاوم‌سازی و نوآوری صنعت دارو  را با حمایت و مدیریت وزارت بهداشت جلو می‌بریم و امیدواریم سال آینده در این دو بخش پیشرفت بهتری داشته باشیم که این اتفاق در ۳-۲ سال اخیر افتاده است.  

صنعت دام انسانی جلوتر از صنعت دام و داروی طیور است

الیاسی افزود: در مواد اولیه دارویی که صنعت پیشرفته‌ای است و هم در داروهای با ارزش ا فزوده بالا ۴-۳ سال اخیر اتفاقات خوبی رخ داده است و در حال حاضر بخشی از برنامه‌ها افتتاح شده و سال آینده هم افتتاح خوبی در حوزه دارو خواهیم داشت که این موضوع در بخش غیرانسانی مثل دام و طیور است. صنعت دام انسانی جلوتر از صنعت دام و داروی طیور است. 

وی یادآور شد: برنامه‌های جدیدی در بحث واکسن و مواد مکمل غذایی شروع شده که این صنعت بتواند در مجموع سطح فناوری بالاتری داشته باشد به طوری که میزان ارزش افزوده و ارز بری را هدف قرار گرفته‌ایم تا بتوانیم ارزش افزوده داخلی را بالا ببریم و هم ارز بری را به شدت کاهش دهیم که امسال نیز نتایج قابل توجهی به ثمر نشسته و سال بعد تکمیل می‌شود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی الیاسی علوم انسانی صنعت صنعت دارو یک ارزش افزوده ۹۷ درصد یک صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل