Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@16:52:05 GMT

افول نهادهای دولتی در تربیت حافظان قرآن

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۶۶۶۴

افول نهادهای دولتی در تربیت حافظان قرآن

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه عطش و رغبت دستگاه‌های دولتی نسبت به سال‌های اولیه طرح تربیت حافظان قرآن کریم کمرنگ‌تر شده است، نسبت به از سرگیری فعالیت‌های اثرگذار در راستای تحقق تربیت حافظان قرآنی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام حسین نمازی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: در خراسان رضوی 400 تشکل فعال قرآنی شامل موسسات قرآن و خانه‌های قرآنی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: وجود بیش از 3500 جلسه قرآن شناسنامه دار در سطح استان نیز یک ظرفیت قرآنی بی‌بدیل است، لذا با توجه به تدبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، طرح تربیت حافظان قرآن از سال 91 در دستور کار همه نهادهای فرهنگی قرار گرفت که در راستای تحقق این منویات گام‌های موثری تاکنون برداشته شده و اداره‌کل تبلیغات اسلامی هم مانند سایر دستگاه ها اقداماتی در این خصوص انجام داده است، لذا با توجه به ظرفیت قرآنی استان نیز نهضت حفظ قرآن کریم باید خانه به خانه در تمام محلات دنبال شود.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ابراز کرد: تاکنون اقدامات دستگاه‌های دولتی در خصوص این نهضت خوشبینانه نبوده و حتی به نیمی از آن اهداف دست پیدا نکرده‌اند، یعنی نتوانسته‌اند پنج میلیون حافظ را در سطح کشور تربیت کنند، البته به اسم گفته می‌شود اما در جایی که فرد آزمون داده باشد و رصد شده باشد که حافظ هست یا خیر، چنین چیزی وجود ندارد، چرا که از نظر ما تنها حسن حفظ ملاک نیست، بلکه فهم آیات و رعایت نکات تجویدی در زمینه حفظ ضرورت دارد.

وی تصریح کرد: از آماری که مدنظر رهبری است، بسیار فاصله داریم در این راستا نیز اداره‌کل تبلیغات اسلامی هم همگام با سایر دستگاه‌های دولتی عزم خود را جزم کرده و شتاب بیشتری به کار خود داده‌اند و به نظر می‌رسد که عطش و رغبتی که در سال‌های گذشته در راستای تحقق این هدف بوده کمرنگ تر شده و نیاز به بازنگری مجددی در این خصوص دارد، لذا امیدواریم در بحث حفظ جدیت بیشتری صورت گیرد، کما اینکه در سال جاری تلاش کردیم و در اداره‌کل تبلیغات اسلامی نیز مجدد این کار آغاز شده است.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: برای راه‌اندازی و تداوم این نهضت، همایش‌هایی برای حافظان و مربیان قرآن کریم در شهرستان‌ها برگزار شده و در آن بر تقویت کمی و کیفی حفظ قرآن کریم ، تشکیل جلسات حفظ قرآن و همچنین تعهد و الزام به آموزش و حفظ قرآن کریم به دیگران تاکید شده است.

نمازی بیان کرد: همچنین به تازگی تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل آموزش و پروش خراسان رضوی به امضاء رسیده است تا حافظان و مربیان قرآن کریم برای آموزش جزء سی‌ام قرآن کریم و به منظور ارائه آموزش صحیح تجوید و قرائت به دانش‌آموزان به مدارس مقطع ابتدایی سراسر استان اعزام شوند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: برای ترویج و ترغیب مردم به حفظ قرآن کریم ، باید الگوهایی به مردم معرفی شوند و در این مسیر برنامه‌هایی در دست اقدام داریم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: حافظ قرآن نمازی تبلیغات اسلامی تربیت حافظان قرآن دستگاه های دولتی راستای تحقق حفظ قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب گفت: باید شعار امسال با تلاش روحانیون و دست اندرکاران ذیربط به گفتمان غالب در جامعه تبدیل شود.

وی ادامه داد: روحانیون باید در سخنرانی‌ها و برنامه‌های مختلف اهمیت جلب مشارکت مردم در رونق و جهش تولید را تبیین و آنان را برای فعالیت در این عرصه تشویق کنند تا احساس مسوولیت عمومی جامعه بدین منظور افزایش یابد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به تشکیل اتاق فکر و اندیشه ورز برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در این اداره کل تصریح کرد: در این مکان اندیشه ورز راهکار‌های تحقق این مهم با حضور روحانیون و مسوولان و صاحبنظران مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

برگزاری دوره‌های سواد رسانه برای کاهش آسیب‌های فضای مجازی

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: برای کاهش آسیب‌های فضای مجازی و آشناسازی نوجوانان و جوانان نسبت به این آسیبها، دوره‌های سواد رسانه و طرح «منیر» توسط این اداره کل با همکاری آموزش و پرورش در شهرستان‌های مختلف در دست اجرا است.

وی تصریح کرد: در کنار این مساله در قالب مرکز رسانه ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها از ظرفیت‌های بومی برای آشنایی نوجوانان و جوانان و دانش آموزان و دانشجویان نسبت به آسیب‌های فضای مجازی بهره گرفته می‌شود و سطح آگاهی‌های عمومی افزایش می‌یابد.

صاحبقرانی محتوا سازی برای فعالان فضای مجازی در عرصه مقابله با ترفند‌های فرهنگی دشمنان و آسیب‌های این بخش را دیگر رویکرد‌های اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ذکر کرد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • برگزاری نوزدهمین آزمون تخصصی حافظان قرآن در خراسان رضوی
  • اجرای طرح ارزیابی حافظان قرآن کریم در خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است