Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – سارا محسنی؛ علیرضا هرندیان، رییس هیات مدیره شرکت سازه آفرینان در گفتگو با اقتصادآنلاین گفت: درحال حاضر ما قادر به برنامه ریزی برای آینده نیستیم و در زمان کنونی هم نمی توانیم فعالیتی انجام دهیم.

وی افزود: فشار بر روی شرکت ها زیاد است و تامین اجتماعی، دارایی و وزراتخانه درحال ایجاد موانع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط اقتصادی مناسب نیست و بنده گمان نمیکنم تحت فشار قرار دادن شرکت ها در این شرایط، کار درستی محسوب شود.

هرندیان در پاسخ به مهم ترین مشکل صنعت ساخت و ساز و مسکن تصریح کرد: در شرایط کنونی، عدم ثبات سیاسی و برنامه ریزی مناسب برای تعیین خط مشی اقتصادی مهم ترین مشکل این صنعت است و نمیتوان پیش بینی مناسبی درخصوص آینده صنعت بزرگی مانند ساختمان انجام داد و دلیل این امر تغییر لحظه به لحظه نرخ ها است.

رییس هیات مدیره شرکت سازه آفرینان افزود: بسیاری از شرکت های ساختمانی درحال نابود شدن هستند. شرکت های ساختمانی جزء معدود مشاغلی هستند که قبل از دریافت پول از دولت، مالیات و بیمه خود را پرداخت می کنند اما مابقی صنف ها و به خصوص دلال ها نه تنها بیمه و مالیاتی پرداخت نمی کنند بلکه فشاری نیز بر آن ها اعمال نمی شود.

 هرندیان یادآور شد: درحال حاضر شرکت هم فعالیت های خصوصی و هم دولتی را انجام می دهد اما به طور کلی تجارت در کشور رو به زوال است و این موضوع باعث شده است که سرمایه گذاری در حوزه تجارت به حداقل خود برسد.

وی اضافه کرد: افرادی که درحال حاضر مشغول به فعالیت هستند هم درحال خروج از این حوزه هستند و این امر به عدم سیاست گذاری دقیق باز می گردد که موجب نابودی تجربه، تخصص و شکوفایی اقتصادی است.

رییس هیات مدیره شرکت سازه آفرینان گفت: اکنون که ما درحال کار کردن با دولت هستیم، اوراق سال 1401 را دریافت کرده ایم اما زمانی که به دارایی مراجعه می کنیم باید پرداخت نقدی صورت گیرد و اوراقی را که خود به ما داده اند، قبول نمی کنند.

وی اضافه کرد: بیمه و تامین اجتماعی نیز سیستم مشابه ای دارند و زمانی که در پرداخت ها تاخیر صورت گیرد باوجود این موضوع که از علت تاخیرها اطلاع دارند اما بازهم شرکت ها را تحت فشار قرار می دهند و تسهیلات را ارائه نمی دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز مسکن صنعت ساختمان ساخت مسکن درحال حاضر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی

با توجه به شعار سال مبنی بر رشد تولید با مشارکت های مردمی یکی از  اقداماتی که نقش موثری در بهبود روند تولید مسکن در کشور دارد پرداخت تسهیلات است تسهیلاتی که بسیار ی از متقاضیان و سازندگان مسکن در کشور چشم انتظار دریافت آن هستندو در این بین برخی از بانک ها همکاری لازم را برای پرداخت تسهیلات مسکن انجام نمی دهند.

به گفته بسیار ی از کارشناسان و مسئولان در حال حاضر پرداخت تسهیلات ساخت از سوی بانک ها باید تقویت شود.با وجود تاکیدات بسیار زیاد رئیس جمهور مبنی بر پرداخت تسهیلات همچنان آمارها نشان می دهد که پرداخت تسهیلات از سوی بانک ها چندان پیشرفت و رشدی نداشته و همین امر حاکی از آن است که روند تولید و اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن با کندی روبرو شد.

اما در جدیدترین آمارهایی که از سوی عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن اعلام  شده از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، مجموعاً قرارداد تسهیلاتی نزدیک به ۴۵٠ هزار واحد مسکونی با مبلغی بیش از یک میلیون و ٨٠۶ هزار و ٢٢٨ میلیارد ریال توسط بانک مسکن منعقد شده است.

وی افزود: در سال گذشته سقف تسهیلات ساخت مسکن بانک برای هر واحد در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت ٧۵٠ میلیون تومان، سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۵٠ میلیون تومان و سایر شهرها ۶٠٠ میلیون تومان بوده است.

وی  سیاست‌های اعتباری بانک را در حمایت از به‌کارگیری فناوری‌های نوین ساخت‌وساز و حمایت از سازندگان حرفه‌ای برای ساخت مسکن باکیفیت و استاندارد با تاکید بر معماری اصیل ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: سقف تسهیلات در سال جاری به سازندگانی که از روش‌های نوین ساخت و فناوری استفاده می‌کنند در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت، مراکز استان‌ها و سایر شهرها به ترتیب یک میلیارد تومان، ٩٠٠ و ٨٠٠ میلیون تومان تعیین شده است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود.

حسینی ادامه داد: تجربه کشورهای موفق در حوزه تولید انبوه مسکن، باکیفیت و استاندارد و مقاوم در برابر زلزله و حوادث غیرمترقبه توسط دانش‌بنیان‌ها نشان می‌دهد که شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان گروه‌های دارای فعالیت اقتصادی بر اساس معیارهای علمی و فناوری روز دنیا می‌توانند نقش فعال بخش خصوصی در هر نظام اقتصادی را به شدت برجسته و گسترده کنند و ازاین‌رو ریسک سرمایه‌گذاری در اقتصادهای مقاوم دانش‌بنیان به شدت پایین است.

در همین رابطه هم مالکی معاون وزیر راه وشهرسازی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به آنکه امسال شعار سال مبنی بر رشد تولید با مشارکت های مردمی اعلام شده است تنها راه برای ورود بخش خصوصی و مردم به حوزه مسکن پرداخت تسهیلات ساخت و عرضه زمین است که در این زمینه امیدوار هستیم که همکاری دستگاه ها برای اجرایی شدن آن  افزایش پیدا کند.

وی افزود: تا به امروز بررسی ها نشان داده  است که پرداخت تسهیلات می تواند علاوه بر ورود مردم زمینه را برای تسریع در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • افت تورم سالانه بخش صنعت به کانال ۲۰درصد
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی
  • ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی سبزوار پرداخت شد
  • تحول صنعت رباتیک انعطاف پذیر با جوهر پلیمری نرم اما محکم
  • بلاتکلیفی بیست ساله برای ساخت و ساز
  • صرفه‌جویی ۱۵۲ میلیون دلاری در پرداخت یارانه سوخت با اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز
  • پرداخت ۵۶ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصادی در آذربایجان‌غربی
  • بدشانسی گریبان یک تراکتوری را گرفت (ویدیو)