Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر -گروه استان‌ها: چهار سال از وعده‌های پرزرق نامزدهای دوره دهم که اکنون نماینده مردم مازندران هستند گذشت، نرخ بیکاری کم نشد، غرب مازندران همچنان در رؤیای استان خزری مانده است و مازندران به منطقه آزاد دست نیافت.

نامزدها و نمایندگان کنونی مازندران در حالی به وعده‌های جدید روی آورده اند که وعده‌های قبلی آنان به مرحله اجرا و تحقق نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه صادرات از جمله وعده‌های نمایندگان مازندران بوده است که در سال‌های اخیر نه تنها رشد عملی نداشته بلکه هر سال کمتر شده است.

صادرات بیشتر که نشد، کم شد

حسن اصغری یک فعال اقتصادی مازندران می‌گوید: هنوز صادرات مازندران لنگ تحقق زیرساخت‌های اولیه مانند خودروهای حمل و نقل کانتینری و کاهش تعرفه‌ها مانده است و صادرکنندگان مجبورند کالاهایشان را از دیگر مبادی صادر کنند.

وی می‌گوید: مازندران توانمندی بالایی در حوزه صادراتی دارد و بسیاری از وعده‌های صادراتی نمایندگان مانند تسهیل قوانین برای حمایت از صادرکنندگان روی میز مانده است.

پای حرف‌های مردم که می‌نشینی، دلشان از وعده‌های توخالی برخی نمایندگی فعلی مجلس پر است، راننده تاکسی در ساری می‌گوید: دو فرزند تحصلیکرده ام بیکار هستند و در حالی که یک کارخانه بزرگ و مناسب در مرکز استان نداریم، به بهانه خصوصی سازی، برخی کارخانه ها واگذار یا تعطیل شده اند.

ایجاد منطقه آزاد از دیگر وعده‌های نمایندگان مازندران در ادوار قبلی به ویژه دوره دهم است که همچنان این وعده بین مجلس و دولت پاسکاری می‌شود

ایجاد منطقه آزاد از دیگر وعده‌های نمایندگان مازندران در ادوار قبلی به ویژه دوره دهم است که همچنان این وعده بین مجلس و دولت پاسکاری می‌شود. زمانی نمایندگان بر سر اینکه کدام حوزه، منطقه آزاد شود با یکدیگر اختلاف نظر داشتند و اکنون نیز منطقه آزاد را به سه لکه تقسیم کرده اند و این طرح نیز منتظر تصویب مجلس است.

اقبال موسوی یک شهروند قائمشهری می‌گوید: تا جایی که به خاطر می آورم ایجاد اشتغال و تبدیل مازندران به منطقه آزاد یکی از شعارهای نمایندگان دوره‌های مختلف بوده است اما هنوز به نتیجه نرسیده است و تبدیل منطقه آزاد به محل واردات کالاهای لوکس و مصرفی دردی از استان دوا نمی‌کند.

در حوزه غرب مازندران، وعده ایجاد استان جدید در کنار اشتغال، توسعه زیرساخت‌های گردشگری، کشاورزی و رفع بیکاری هم در دوره قبلی و هم در دوره یازدهم پررنگ است.

احمدی یک شهروند رامسری است که هرازگاهی برای انجام کارهای اداری مجبور است مسیر ۲۵۰ کیلومتری رامسر تا ساری را طی کند و می‌گوید: به جای وعده ایجاد استان جدید باید به دستگاه‌های اداری در شهرستان‌ها، تفویض اختیار بیشتری شود تا یک شهروند برای انجام کار اداری مسیر طولانی تا مرکز استان را طی نکند.

کلید واژه بیکاری بین نامزدهای دوره دهم و نمایندگان فعلی مجلس پررنگ بود اما اکنون حدود ۱۰ درصد در آمارها بیان می‌شود اما نگاهی به حاشیه میدان‌های مرکزی در شهرهای استان نشان می‌دهد که اشتغال رؤیای خانوارهای زیادی است که تأمین معاش دغدغه اصلی آنها شده است.

حل معضل زباله، بهبود وضع معیشتی مردم و توسعه بخش کشاورزی، رفع مشکل کمبود آب در مناطق مختلف مازندران نیز در بین شعارهای نمایندگان فعلی مجلس پررونق است اما اکنون زباله در آمل تبدیل به کوه عمارت شده است و زباله محمودآباد در ساحل دفن می‌شود و نیروگاه‌های زباله سوز استان تاکنون تکمیل نشده است.

اکنون زباله در آمل تبدیل به کوه عمارت شده است و زباله محمودآباد در ساحل دفن می‌شود و نیروگاه‌های زباله سوز استان تاکنون تکمیل نشده است

براساس آمارهای ارائه شده روزانه بیش از سه میلیون تن زباله در مازندران تولید می‌شود و وعده‌های زیادی برای حل این بحران داده شده است اما به اذعان مسئولان و حتی نمایندگان، زباله مازندران از خط قرمز گذشته و به فاجعه تبدیل شده است.

حسین حسن نژاد رئیس ستاد انتخابات مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر از نامزدهای انتخابات خواست تا از دادن وعده‌های بی عمل خوداری کنند و افزود: رفتار و عملکرد نامزدها رصد و پایش می‌شود و با تخلفات برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

وی مطالبه گری را حق مردم دانست و گفت: قطعاً مردم از نامزدها انتظار دارند تا به وعده‌هایی که می‌دهند پایبند باشند و نامزدها نیز نباید وعده‌هایی دهند که تحقق آن ممکن نباشد.

شایسته سالاری، پرهیز ار تبارگرایی، ایجاد هماهنگی منطقی بین مدیران، توسعه فضای کسب و کار، ایجاد فرودگاه‌های جدید، توسعه حمل و نقل ریلی از جمله وعده‌هایی است که در دوره مختلف از جمله دوره یازدهم در تبلیغات نامزدها دیده می‌شود.

۱۷۱ داوطلب برای کسب ۱۲ کرسی مجلس در مازندران رقابت می‌کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا بیکاری تبلیغات حمل و نقل زباله کسب و کار انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی منطقه آزاد یک شهروند وعده هایی فعلی مجلس دوره دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه ها برگزار خواهد شد.

کد خبر 6086713

دیگر خبرها

  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • محمودآباد میزبان تور بین‌المللی دوچرخه سواری خزر شد
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • تور بین المللی دوچرخه سواری خزر به میزبانی محمودآباد
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود