Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا پناه روز دوشنبه در سیزدهمین جشنواره تقدیر از کارآفرینان برتر استان بوشهر گفت: امروز بحث کارآفرینی از موارد مهم و کلیدی جامعه است و شواهد نشان می‌دهد جوامعی که تفکر خاصی نسبت به اشتغال و کارآفرینی دارند رشد خوبی است.

وی بیان کرد: کارآفرینی به معنی نگاه نوآور، خلاقیت و ابتکار است و جامعه‌ای موفق است که این نوع نگاه درآن فرهنگ‌ سازی شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناه اضافه کرد: در گذشته اقتصاد بر اساس نگاه سخت افزاری هدایت می‌شد اما امروز نوع نگاه به سمت ابتکار، خلاقیت، نوآوری و توجه به نگاه نرم افزاری تغییر مسیر داده‌است.

وی یادآور شد: تجربه ثابت کرده‌است جامعه‌ای که به سمت کارآفرینی حرکت کند، موفق است و در عصر دانایی و دانش محور نگاه اقتصادی براساس دانش و نوآوری است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر  با بیان اینکه حرکت دانشگاه‌ها به سمت کارآفرینی است گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی باید از دبستان آغاز شود و جوانان ما از کودکی با فرهنگ کار و کارآفرینی آشنایی داشته باشند.

پناه یادآور شد: راه‌حل مشکلات امروز جامعه و برطرف کردن مشکل بیکاری تنها با نگاه کارآفرینی محقق می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر اضافه کرد: مسیر تحول درجامعه از طریق کارآفرینی رقم می‌خورد و امروز در این استان گام‌های خوبی برداشته شده‌است.

وی تاکید کرد: نگاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز به سمت کارآفرینی است و برگزاری سیزدهمین جشنواره کارآفرینی نمونه‌ای از این رویکرد است.

پناه اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ کارآفرینی و ترغیب و تشویق آنان برای حضور هرچه بهتر در عرصه کار و کارآفرینی، شناسایی کارآفرینان موفق و استفاده از تجربه آنها و بیان این تجربه‌ها برای استفاده جوانان است.

وی یادآورشد: در زمان حاضر 14دفتر مشاوره کارآفرینی در استان بوشهر شکل گرفته است و کارهایی مهم انجام داده‌اند.

پناه گفت: در جشنواره سیزدهم درگام نخست از میان شرکت کنندگان 41 نفر مورد تائید قرار گرفتند و بعد از بررسی از سوی وزارتخانه 16 کارآفرین برای داوری انتخاب شدند که از این میان هفت نفر مورد تائید و در گام نهایی از میان آنها نیز چهار نفر به عنوان کارآفرین برتر استان بوشهر در سال جاری انتخاب شدند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: مبنای کارآفرینی خلاقیت، نوآوری و داشتن تفکر بالا است و معرفی و شناسایی این افراد به جامعه ضروری است.

سعید زرین فر اضافه کرد: رویکرد مسئولان استان بوشهر حمایت از کارآفرینان و فراهم کردن زمینه لازم برای فعالیت هرچه بهتر این گروه در جامعه است در همین ارتباط درسال‌جاری تاکنون 87 جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده‌است.

وی تاکید کرد: مسئولان استان بوشهر نسبت به مسائل و مشکلات کارآفرینانی که تمام سرمایه خود را برای رونق اشتغال در جامعه به کار گرفته‌اند بی تفاوت نیستند و برای حمایت از آنان تمام تلاش خود را برای بهبود روند کار در استان انجام می‌دهند.

در این آئین از کارآفرینان برتر استان بوشهر تجلیل شد.

برچسب‌ها بوشهر وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی کارآفرینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی کارآفرینی بوشهر وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی کارآفرینی کار و رفاه اجتماعی سمت کارآفرینی برتر استان بوشهر فرهنگ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علما نقش‌آفرینان کلیدی در تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت اجتماعی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین علی جنتی پژوهشگر مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع) در سی اُمین پیش نشست ملی پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیه السلام در مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع) اظهارکرد: ایران اسلامی مدعی تمدن نوین اسلامی است و بی شک این تمدن بدون عقلانیت، مطالبه جمعی، مسئولیت اجتماعی و عدالت اجتماعی امکان‌پذیر نخواهد بود. در این میان، علما به عنوان وارثان انبیاء و مفسران دین، نقشی محوری در ترویج این ارزش‌ها و زمینه‌سازی برای ساخت جامعه‌ای نوین بر پایه آموزه‌های اسلامی دارند.

وی افزود: امام رضا (ع) در بیان مسئولیت خطیر علما می‌فرمایند: "فقها باید مردم را از شر دشمنان نجات دهند، با مظاهر ناعدالتی و تبعیض مبارزه کنند و بر ظلم‌ستیزی و عدالت‌خواهی پایبندی به حقوق اخلاقی و انسانی ایرانی و اجتماعی تاکید کنند."
جنتی با اشاره به اینکه مسئولیت اجتماعی علما ابعاد مختلفی دارد، بیان کرد: ترویج علم و دانش، روشنگری افکار عمومی  و ارتقای سطح معرفت دینی مردم از طریق برگزاری کلاس‌ها، سخنرانی‌ها، تالیف کتب و مقالات و استفاده از ابزارهای نوین رسانه‌ای. ترویج آموزه‌های اخلاقی دین مانند صداقت، امانت‌داری، انصاف، و کمک به نیازمندان برای اصلاح اخلاقی جامعه و مبارزه با مفاسد اجتماعی، نقد ظلم و ستم، ترویج عدالت و انصاف، حمایت از اقشار ضعیف جامعه برای ایجاد جامعه‌ای متعادل و برخوردار از رفاه عمومی لازم و ضروری است.

پژوهشگر مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع) تأکید کرد: ترویج فرهنگ انفاق و وقف و ارائه راهکارهای مناسب برای توزیع عادلانه ثروت و منابع در جامعه برای کاهش نابرابری‌ها و فقر اقتصادی دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه علما با ایفای این نقش‌ها می‌توانند در تحقق عدالت اجتماعی و تمدن نوین اسلامی یاریگر مردم باشند، افزود: علما روشنگری افکار عمومی و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان برای دفاع از کیان دین و مملکت و حفظ استقلال و امنیت کشور می توانند نقش موثری داشته باشند.

وی ادامه داد: نمونه‌هایی از نقش‌آفرینی علما در تاریخ اسلام  را می توان معرفی کرد، امام علی (ع) الگوی عدالت و انصاف، در دوران خلافت خود، اهتمام ویژه‌ای به رفع تبعیض و توزیع عادلانه ثروت و منابع در جامعه داشتند.شیخ صدوق فقیه برجسته شیعه، با تاسیس دارالعلم و پرورش شاگردان برجسته، نقش مهمی در ترویج علم و دانش و حفظ معارف دین ایفا کرد وعلامه طباطبایی مفسر قرآن کریم، با تفسیر قرآن به روشی نوین و با استفاده از عقل و برهان، به فهم عمیق‌تر آیات الهی و ارتقای سطح معرفت دینی مردم کمک کرد.

جنتی در خاتمه تأکید کرد: امام خمینی (ره) با رهبری انقلاب اسلامی، جامعه‌ای ایمانی و الهی را بر پایه آموزه‌های دین اسلام بنا نهاد و نظامی بر اساس عدالت اجتماعی و رفاه عمومی مردم ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها به ویژه راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد
  • علما نقش‌آفرینان کلیدی در تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت اجتماعی
  • نگاه مثبت تشکلات کارگری و کارفرمایی به اقدامات دولت سیزدهم