Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جشنواره خوارزمی سال‌ها است که فرصت مناسبی را برای دانشمندان ایرانی به منظور پژوهش‌های علمی را مهیا کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی در سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که پیش از ظهر امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به این که برگزاری سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی باعث افتخار است، گفت: این جشنواره سال‌های طولانی خدمات علمی و نوآوری دانشمندان و پژوهشگران کشور را بررسی و ارزش‌گذاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هماهنگی و همکاری میان دانشمندان ایرانی و کشورهای دیگر و میان دانشمندان از نهادها، پژوهشگاه‌ها و دانشگاه های مختلف باعث تولید علم می شود. دانشمندان کاربست علوم و تبدیل آن به فناوری را برای تامین صلح و آسایش در کشور و جهان انجام می‌دهند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در مجامع علمی جهان در راستای مرزهای دانش و ارائه یافته‌های علمی به جهان، نشان از موفقیت دانشمندان و پژوهشگران ایرانی و برنامه ریزی مسئولان کشوری در حوزه علم و فناوری می‌دهد.

غلامی با اشاره به اهمیت همکاری‌های علمی میان دانشمندان ایرانی و خارجی بیان کرد: در همین راستا دانشمندان ایرانی با پژوهشگران و دانشمندان کشورهای مختلف دنیا در زمینه انجام پروژه‌های علمی و پژوهشی داشته اند که حاصل انتشار مقالات علمی در مجله‌های معتبر دنیا و تقویت نیروی جوان فناور شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کرد: در کنار هم قرار گرفتن دانشمندان کشورهای مختلف زمینه‌ساز صلح و دوستی در مجامع مختلف جهان است. برنامه توسعه علمی در جمهور اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای دارد. جمعیت جوان کشور ظرفیت بالایی در کاربست علمی دارند. در سال‌های اخیر پیشرفت‌های عظیمی در حوزه علم و فناوری داشته‌ایم که علاوه بر تامین نیازهای صنعتی داخل منجر به توسعه کشور شده است. همچنین این پیشرفت ذخیره‌های علمی و دانش را افزایش داده است.

وی افزود: در این دوره از جشنواره خوارزمی بین المللی باید به توسعه همکاری‌های علمی میان دانشمندان ایرانی و کشورهای دیگر توجه ویژه‌ای داشته باشیم. جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای مهم در توسعه علم و فناوری است و امیدواریم این پیشرفت‌ها در فضای صلح و دوستی به جهان ارائه داده شود.

انتهای پیام/۴۰۲۱/

منبع: آنا

کلیدواژه: جشنواره خوارزمی دانشمند ایرانی مجامع علمی میان دانشمندان ایرانی جمهوری اسلامی ایران تحقیقات و فناوری بین المللی توسعه علم وزیر علوم حوزه علم سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۸۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله «سید ابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در مراسم افتتاح پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» را که شاهکار مهندسان ایرانی در دل سریلانکاست، اظهار کرد: اجابت دعوت رییس جمهور محترم سریلانکا و حضور در این کشور برای بهره برداری از نماد دوستی دو کشور برای من افتخار آمیز است.

وی افزود: آنچه از طرح بزرگ و چند منظوره سریلانکا مهم‌تر است تحقق اراده دو کشور و دو ملت است، که می‌خواهند رفاه و آسایش و بهتر زیستن را برای خود رقم بزنند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه تأمین مالی پروژه از سوی کشور سریلانکا و نیروی فنی و مهندسی از سوی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، اظهار کرد: پیگیری این پروژه از سوی کشور دوست سریلانکا بود و انتقال علم و دانش ایرانی به سرزمین سریلانکا صورت گرفت.

وی ادامه داد: سد و طرح بزرگ اومااویا گرچه امروز به عنوان ابر پروژه بهره‌برداری می‌شود ولی آنچه مهم‌تر است همبستگی همدلی و همراهی دو کشور و ملت در آسیاست.

رییس‌جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی با توانمندی فنی و مهندسی که از آن برخوردار است در بیش از ۲۰ کشور جهان طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ برق و آبی را اجرایی می‌کند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: مغرب زمین می‌خواست القا کند که فقط دانش و تکنولوژی در اختیار آنهاست اما دستان توانای متخصصین و دانشمندان ایرانی امروز نه فقط در ایران بلکه در سراسر قاره آسیا و در کشورهای منطقه کارهای بزرگی را رقم زده و در حال رقم زدن است.

وی با بیان اینکه ما با کشورهای آسیایی و همسایه مستقل بنای توسعه مناسبات را داریم، اظهار کرد: ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشور آسیا و کشور همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ما اراده کرد که پیشرفت کنیم؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق پیدا کرد و دشمن ناکام ماند.

وی خطاب به رییس‌جمهور سریلانکا گفت: جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت کشور سریلانکا شریک شود و همه تجربیات خویش که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت مردان و زنان ایرانی است را با شما به اشتراک بگذارد. ما آمادگی داریم در پروژه‌های بزرگ سریلانکا با صدور خدمات فنی و مهندسی ایران در پیشرفت کشور سریلانکا شرکت کنیم.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: با کشورهای آسیایی و کشورهای همسایه و کشورهای مستقل بنای توسعه مناسبات داریم و ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشورهای آسیایی همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند.

وی ادامه داد: من به صاحبان ادیان مختلف که در جلسه حضور دارند، مسلمانان، هندوها و همه صاحبان ادیان و جوانان سریلانکایی می‌گویم شما می‌توانید با اتکای به خداوند و با اعتماد به نفس و داشته‌هایی که خداوند مرحمت کرده راه پیشرفت را طی کنید.

رییس‌جمهورتصریح کرد: آنچه نظام سلطه به ملت‌ها القا می‌کنند این است که شما بدون حضور، دانش و مشارکت ما نمی‌توانید، این حرف القای استعماری - استکباری است و نظام سلطه از نظر ما مردود است. بدون تردید رفاه حال مردم سریلانکا رفاه حال مردم ما است زنده باد ایران، زنده باد سریلانکا.

کد خبر 6087531 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می کنیم
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان