Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت فیسبوک، بزرگترین شبکه اجتماعی جهان مدعی است اجازه انتشار محتوای خشونت‌آمیز را نمی‌دهد اما نمونه‌هایی مانند حادثه تروریستی مساجد کرایست‌چرچ در نیوزیلند که سال گذشته اتفاق افتاد، ناکامی سیاست‌های این شبکه اجتماعی را نشان می‌دهد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از نیوزیلند هرالد، هنگامی که نمازگزاران مساجد در کرایست‌چرچ نیوزیلند در مارس سال گذشته طی یک عملیات تروریستی به شهادت رسیدند، مردم نیوزیلند از دیدن اینکه فیلم این حادثه به طور زنده از بزرگترین شبکه اجتماعی جهان پخش می‌شد، بهت‌زده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این ویدئو ساعت‌ها در فیسبوک باقی ماند و از طریق تبلیغات و پخش خودکار باز‌پخش می‌شد. این رویداد، خشم عمومی مردم در نیوزیلند را برانگیخت و آنها از خود می پرسیدند چگونه ممکن است اجازه داده شود چنین اتفاقی بیفتد.
«گای روزن» معاون شرکت فیسبوک چند روز پس از این حادثه تروریستی گفت: مردم به دنبال درک این موضوع هستند که چگونه از بسترهای آنلاین مانند فیسبوک برای پخش ویدئوهای خشونت‌بار استفاده می‌شود ... ما می‌خواستیم با بررسی‌های خود اطلاعات بیشتری به دست بیاوریم در مورد اینکه از خدمات ما چگونه استفاده می‌شود و چگونه می‌توانیم آن را بهبود ببخشیم.   روزن مدعی شد: در طول پخش مستقیم این حادثه تروریستی، ما حتی یک گزارش از سوی کاربران دریافت نکردیم.
 
دو هفته پس از آن حمله، فیسبوک سرانجام در نامه‌ای خطاب به مردم نیوزلند اعلام کرد این شرکت در حال بررسی گزینه‌هایی برای جلوگیری از تکرار اتفاقات مشابه است.
یکی از این گزینه‌ها سیاست غیرتهاجمی تازه فیسبوک است که در صورتی که یک کاربر قوانین فیسبوک را نقض کند، در آینده از امکان پخش زنده محروم می‌شود.
 
ناکامی این رویکرد فیسبوک روشن است. معمولاً تروریست‌هایی که جنایات خود را پخش زنده می‌کنند، دیگر پس از دستگیری یا کشته شدن از سوی پلیس،  فرصتی برای انجام دوباره این عمل پیدا نمی‌کنند.
 
هفته گذشته یک افسر ارتش سلطنتی تایلند در حین تیراندازی گسترده که منجر به کشته شدن 29 نفر و مجروح شدن 58 نفر دیگر شد، مرتباً به فیسبوک سرزد. از جمله در یک پخش زنده از بینندگان سؤال کرد که آیا باید تسلیم شود یا خیر. وی سرانجام از سوی کماندوهای تایلندی کشته شد.
فیسبوک سریعاً توضیح داد که در جریان پخش زنده بسیار کوتاه فیلم از سوی تیرانداز، هیچ گونه تصویر واقعی از خشونت دیده نمی‌شد و به همین دلیل به عنوان مطلب خشونت‌آمیز طبقه‌بندی نشده است.
 
وقتی پستی به فیسبوک گزارش می‌شود، تیمی متشکل از 15 هزار نفر داور محتوا را بررسی می‌کنند. این 15 هزار نفر، مطالب را در بیش از 50 زبان بررسی می‌کنند که این بدان معنی است که همه آنها قادر به بررسی محتوای همه مطالب گزارش شده نیستند چون به همه این زبان‌ها تسلط ندارند.
 
فیس بوک 2.4 میلیارد کاربر در سرتاسر جهان و برای هر 160 هزار نفر از آنها یک ناظر دارد. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: فیسبوک مسجد نیوزیلند کرایست چرچ خشونت تروریسم حادثه تروریستی شبکه اجتماعی خشونت آمیز هزار نفر پخش زنده کشته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است زیرا برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم .

فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با انتقاد از عملکرد دولت در زمینه صنعت خودرو اظهار داشت: رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است.

وی  با اشاره به مشکلات متعدد مردم در زمینه خرید خودرو گفت: مردم برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم و باید خودروی دیگری را انتخاب کنند.

توسلی اظهارداشت : در مقابل این بی‌نظمی، دولت هر چند وقت یکبار اعلام می‌کند که مثلاً باید ۲۰۰ میلیون تومان به حساب شرکت‌های خودروسازی واریز کنید تا خودرو تحویل بگیرید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه این رفتار‌ها قابل قبول نیست، بیان کرد: دولت باید برای دو خودروساز بزرگ کشور چاره‌ای اساسی بیندیشد.

 توسلی در ادامه به مشکلات واردات خودرو اشاره کرد و اظهارداشت : مجلس تصویب کرده بود که خودرو وارد شود، اما دولت در این زمینه کوتاهی کرد.

وی با بیان اینکه عدم واردات خودرو به نفع خودروسازان و به ضرر مردم بوده است، گفت: اگر خودرو‌های مورد نیاز مردم وارد شده بود، قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کرد و خودروسازان مجبور بودند که خودشان را اصلاح کنند.

توسلی در مورد برنامه مجلس برای پیگیری مشکلات صنعت خودرو اظهارداشت : مجلس یازدهم در آستانه پایان کار خود است، اما وظیفه نظارتی خود را در قبال این موضوع به طور کامل انجام خواهد داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مجلس دوازدهم نیز پیگیر حقوق تضییع شده مردم در صنعت خودرو خواهد بود، گفت: حدود یک ماه آینده، مجلس دوازدهم شروع به کار می‌کند؛ قطعاً این موضوع در دستور کار مجلس است، و باید مجلس وظیفه نظارتی خودش را از طریق تذکر، سوال و حتی استیضاح موضوع صنعت خودرو را پیگیری کند، چون حق و حقوق مردم هست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لشگرکشی گارد مسلح به دانشگاه ها؛ اعتراض‌ دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه به خشونت کشید | ببینید
  • تظاهرات اعتراض‌آمیز علیه سفر رئیس جمهور آلمان به ترکیه
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی/ پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی | پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • کره جنوبی نانوماهواره پرتاب کرد
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • هنوز فلسطینی‌ها حق ورود به مسجدالاقصی را ندارند + ویدئو | رفتار خشونت‌آمیز صهیونیستها با فلسطینی‌ها ببینید
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد