Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدجواد حسینی درباره ارائه خدمات توانبخشی به دانش‌آموزان استثنایی گفت: حدود ۴ میلیارد تومان بودجه در قالب بسته حمایتی برای این دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: خدمات توانبخشی به طور کلی به دو بخش تقسیم می‌شود که بخشی از آن در قالب خدمات شنوایی‌سنجی و گفتاردرمانی است که خدمات ارائه شده توسط سازمان در این حوزه ۶ برابر افزایش یافته و بخش دیگر خدمات توانبخشی در قالب بسته‌های حمایتی به دانش‌آموزان مانند تأمین کمک هزینه واکر، ویلچر، عینک و اندام مصنوعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: پرداخت هزینه عینک با سقف ۳۰۰ هزار تومان، ذره‌بین با سقف ۲۰۰ هزار تومان، وسایل کمک‌بینایی با سقف ۸۰۰ هزار تومان و عصای سفید و واکر تا سقف ۲۰۰ هزار تومان برای دانش‌آموزان انجام می‌شود.

حسینی گفت: همچنین کمک‌هزینه اندام مصنوعی تا سقف ۱۰ میلیون، ویلچر تا سقف یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، قطعات کاشت حلزون تا سقف ۲.۵ میلیون، کاشت حلزون تا سقف ۶ میلیون و خدمات دندانپزشکی با سقف یک میلیون و ۲۰۰ به دانش‌آموزان استثنایی پرداخت می‌شود.

وی افزود: همچنین برای تهیه پروتز مورد نیاز دانش‌آموزان استثنایی تا سقف ۷۰۰ هزار تومان، کفش طبی تا سقف ۳۰۰ هزار تومان و سمعک تا سقف ۸۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه ارائه خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: البته کمک هزینه خدمات بیمارستانی، پاراکلینیکی و داروهای مستمر دانش‌آموزان استثنایی بدون سقف و محدودیت ارائه می‌شود.

حسینی گفت: در حوزه توانبخشی ۸۶۴ نیرو را جهت انجام گفتاردرمانی و شنوایی‌سنجی استخدام کرده‌ایم و ۱۶ مورد ویژه جهت حمایت از دانش‌آموزان استثنایی پیش‌بینی شده که در قالب بسته‌های حمایتی، کمک هزینه‌های مورد نیاز دانش‌آموزان تأمین می‌شود.

کد خبر 4854986

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش کودکان استثنایی شهرداری تهران شورای شهر تهران 22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی سازمان تامین اجتماعی آتش نشانی قوه قضائیه انقلاب اسلامی ایران پلیس راهور کمیته امداد امام خمینی دانش آموزان استثنایی خدمات توانبخشی ۲۰۰ هزار تومان آموزش و پرورش قالب بسته کمک هزینه تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۹۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس آموزش و پرورش منطقه زیویه اظهار کرد: معلمی یک توفیق الهی و فرصتی بی نظیر برای هر انسانی است که در تربیت انسان‌های دیگر دخیل است و البته می‌تواند در آینده یک نسل تأثیرگذار باشد.

وی افزود: حاصلخیزی آینده کشور وابسته به بذری است که اکنون در آموزش و پرورش کاشته می‌شود.

توان خواستار اجرای مناسب طرح‌های شهید همت برای توانمندسازی معلمان دوره ابتدایی و طرح شهید محمودوند در حوزه جذب بازماندگان از تحصیل شد.

فرماندار سقز همچنین بر برگزاری کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان پشت کنکور، توجه به مهارت آموزی در مدارس، دوری نمودن دانش آموزان و معلمان از حافظه محوری، کمک والدین و شوراهای آموزش و پرورش به مدارس، توجه به تحقق شعار سال در حوزه آموزش و پرورش تاکید کرد.

وی یادآور شد: از وظایف وزارت کشور و به تبع آن فرمانداری، حمایت، پشتیبانی، هدایت و نظارت است که خروجی آن خدمت به مردم است که امیدواریم با تلاش مجموعه بزرگ آموزش و پرورش، والدین و سعی دانش آموزان شاهد تربیت شهروند مطلوب و کسب رتبه‌های مناسب در کنکور توسط آینده سازان باشیم.

فرماندار سقز بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه داوطلبان کنکور تاکید کرد و بیان داشت: برگزاری کلاس‌های آموزشی در سطح روستاها برای آماده ساختن دانش آموزان جهت کنکور یکی از اولویت‌هاست که در قالب مسئولیت اجتماعی معادن، حمایت خواهیم نمود.

افشین خوشگوار، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان هم با بیان اینکه ۲۰ برنامه راهبردی برای اجرا ابلاغ شده است افزود: همگرایی و انسجام درون سازمانی و تعامل بیرونی از جمله این برنامه‌ها باید به جد رصد شود.

‌گفتنی است؛ در این آئین از ۱۳ سال و دو ماه تلاش‌های خالد علیپور رئیس قبلی آموزش و پرورش منطقه زیویه تقدیر و سید سلمان حسینی به عنوان سرپرست این اداره معرفی شد.

کد خبر 6063992

دیگر خبرها

  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • اعلام نتایج «پویش مهر» از اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • ساده‌زیستی در میان دانش‌آموزان استان قزوین ترویج شود
  • اجرای پویش ملی در پناه خدا ویژه دانش آموزان در ایام نوروز و ماه رمضان
  • تمرین‌های تمرکزی باید جایگزین تمرین‌های عادی شود
  • راه اندازی هشت پایگاه اعتکاف علمی ویژه دانش آموزان در شهرستان سبزوار