Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان اسدآباد از فعال شدن پروژه راکد کتابخانه استاندارد این شهرستان از سال آینده خبر داد.

مجید درویشی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح خبر اظهار کرد: کتابخانه استاندارد اسدآباد یکی از پروژه های راکد این شهرستان مربوط به اداره کل راه و شهرسازی بوده که به علت مشغله به آن توجهی نشده و با پیگیری های صورت گرفته این طرح مجدداً به اداره کل کتابخانه های استان واگذار شده و از سال آینده این طرح  سرانجام پس از سال ها انتظار در بحث عملیات اجرایی فعال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پروژه استانی کتابخانه استاندارد اسدآباد به عنوان تنها کتابخانه استاندارد استان به علت کمبود اعتبار طی ۹ سال اخیر تنها ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و چهار سال از تعطیلی پروژه می گذرد که با واگذار شدن طرح به اداره کل کتابخانه های استان عملیات اجرایی طرح از سال آینده دوباره فعال خواهد شد.

درویشی  در رابطه با پروژه کنارگذر اسدآباد نیز بیان کرد: در حال حاضر بخش راه کنارگذر دارای ۹۸ درصد پیشرفت و ابنیه طرح ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و یک لاین کنارگذر قابل استفاده و بهره برداری است که ورودی کنارگذر در بخش برگشت به سمت تهران تا سه ماه ابتدای سال آینده افتتاح می شود اما لاین برگشت به سمت غرب فعلاً قابل استفاده نیست و باید لاین فوق نیز برای افتتاح به مرحله تکمیل برسد.

وی در ادامه از انتخاب ۳۰ روستای اسدآباد به عنوان پایلوت در طرح اشتغالزایی بنیاد برکت خبر داد و یادآور شد: در حال حاضر طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در روستاهای هدف شهرستان در دست اجراست.

درویشی با اشاره به بنیاد برکت گفت: در حال حاضر بنیاد برکت زیرنظر مقام معظم رهبری در تعدادی از روستاهای دارای مشکل اسدآباد در رابطه با اشتغال دارای فعالیت بوده و در این روستاهای هدف خانوارهای ضعیف را تک به تک شناسایی و خانواده و افرادی را که می توانند اشتغال هایی سنتی چون دامداری و قالیبافی انجام دهند، به آنها تسهیلات لازم پرداخت کرده و تا زمانی که به استقلال مالی برسند در کنار آنان خواهد بود که به طور قطع این امر از نقش مؤثری در اشتغال پایدار خانواده های روستایی ضعیف برخوردار خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کتابخانه کتابخانه استاندارد اسدآباد سال آینده درصد پیشرفت حال حاضر اداره کل بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومین در حاشیه شهر مشهد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی گفت: ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومان در حاشیه شهر مشهد در حال ساخت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید خلیل منبتی در نشست مشترکی که با حضور شهرداران مناطق مشهد و مدیران بنیاد مسکن خراسان رضوی به مناسبت سالروز افتتاح حساب 100 امام (ره) و تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: نیروهای شهرداری مخلص و کاردان و کاربلد هستند، در بنیاد مسکن خراسان رضوی نیز شاهد فعالیت خوب همکاران هستیم و در هر گوشه‌ای از کشور و در هر شرایطی اعم از سرما و گرما همه پای کار نظام و خدمت رسانی به مردم هستند، در واقع هر کاری که بر زمین مانده، بنیاد مسکن بر دوش کشیده است.

وی به ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در تأمین پروژه‌های ‎مسکن از جمله نهضت ملی، مسکن محرومین و مسکن طلاب، پرداخت و افزود: هم اکنون در حاشیه شهر مشهد بیش از 1500 واحد مسکونی برای محرومین و افراد کم‎ درآمد مانند مددجویان کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی در حال ساخت است.

منبتی عنوان کرد: عملیات عمرانی 3500 واحد دیگر نیز در سراسر خراسان رضوی در دستور کار قرار دارد و در تلاش هستیم با حداقل آورده سرپرستان خانوار، خانه و سرپناهی برای آن‎ها فراهم کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن در بحث مشهد طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی بسیاری را در شهرستان‌های زیر 50 هزار نفر، روستاها، بخشداری‌ها و... در دست اجرا دارد.

وی یکی از ویژگی‌های بنیاد مسکن را درآمد هزینه ذکر کرد و افزود: بنیاد مسکن نیز همانند شهرداری هیچ بودجه‌ای از دولت دریافت نمی‌کند و این یک امتیاز محسوب می‌شود.

منبتی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم دست در دست هم و با مشارکت و همکاری سایر نهادها گره از کار مردم بگشاییم و بیشتر در خدمت مردم باشیم.

به گزارش تسنیم، در ادامه این نشست، شهرداران مناطق 12 گانه مشهد، به نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند؛ هماهنگی و همکاری در توسعه شهر، آمادگی برای انجام پروژه‌های مشترک بین شهرداری و بنیاد مسکن همچون ساخت وساز، افزایش همکاری بین شهرداری و بنیاد مسکن، بررسی معضلات حاشیه شهر مشهد و تلاش برای حل آن، ظرفیت مناسب منطقه ثامن برای همکاری و آمادگی برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌هایی در این منطقه و... بخشی از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • کنارگذر‌های رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند/ شهروندان از تردد در حاشیه کنارگدر‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد
  • ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان