Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت‌های شرکت آب و فاضلاب رستمکلا تحت نظر یک مدیر جوان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از بهشهر؛ امید اخوان رئیس شرکت آب و فاضلاب شهر رستمکلا در رشته دانشگاهی عمران (مهندسی مدیریت ساخت) تحصیل و هم اکنون به عنوان یکی از مدیران جوان این شهر به شمار می‌رود. وی سمت‌های مدیریتی و اجرایی زیادی را از جمله مسئول شبکه و انشعابات شهرستان بهشهر، مسئول مساحی و ارزیابی شهر تنکابن، معاون اجرای پروژه مهندسی نیروگاه سیکل ترکیبی نکا و مسئول اجرای ابنیه و تونل سدگلورد را در کارنامه خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهم فعالیت های شرکت آب و فاضلاب رستمکلا

242 فقره تعویض کنتورهای خراب

41 فقره نصب مجدد انشعابات

12 دستگاه مرئی‌سازی شیر قطع و وصل شبکه توزیع؛ 3 دستگاه مرئی سازی شیر فلکه خط انتقال

5 عدد ساخت منهول کنتور اولتراسونیک با هزینه بالغ بر 19 میلیون تومان؛ 5 عدد ساخت منهول شیرفلکه خط انتقال با هزینه ای بالغ بر 10 میلیون تومان

اصلاح شبکه به صورت مشارکتی تا طول 1160 متر، توسعه شبکه 3750 متر به صورت مشارکتی، 2700 متر، حذف شبکه قدیم و فرسوده، نصب 3 عدد دستگاه فلومتر التراسونیک به ارزش حدود 18 میلیون تومان، نصب 1 دستگاه کلرسنج برخط به ارزش بیش از 50 میلیون تومان، نصب یک دستگاه سطح‌سنج به ارزش 4 میلیون تومان، 7582 تعداد مشترکین، 8190 تعداد آحاد، 118 فقره تعداد فروش انشعاب آب، 118 فقره تعداد نصب انشعاب آب، بازسازی و بهسازی ساختمان اداری و تجهیز آن با هزینه ای بالغ بر یک صد میلیون تومان

اهم فعالیت ها در بخش تاسیسات

ساخت و افتتاح ایستگاه پمپاژ و مخزن 200 متر مکعبی شهید ابراهیمی با هزینه ای بالغ بر 800 میلیون تومان؛ حفر یک حلقه چاه جدید در بستر سخت به عمق بیش از یک صد متر که عملیات حفاری همچنان ادامه دارد؛ بهسازی و بازسازی چاه شماره دو به ارزش بیش از 100 میلیون تومان و افزایش دبی آب از 15 لیتر بر ثانیه به 26 لیتر بر ثانیه، بهسازی و تعویض منصوبات چاه شماره چهار رستمکلا به ارزش 30 میلیون تومان و افزایش 40٪‌ دبی استحصالی از 20 لیتر به ثانیه به 28 لیتر بر ثانیه

چشم‌انداز فعالیت‌های اجرائی

بهسازی و بازسازی دو حلقه چاه آب در راستای ارتقای کیفی آب و افزایش دبی استحصالی، ایجاد فضای سبز و ایجاد پارک کوچک در فضای اداری جهت استفاده عمومی شهروندان در ساعات اداری، اصلاح شبکه‌های فرسوده با توجه به تامین اعتبار مورد نیاز بعد از اخذ مجوز حفاری بعد از 15 فروردین 99، اجرای عملیات نشت یابی فوق پیشرفته و حرفه‌ای جهت شناسایی نشت‌های زیرمینی و نامرئی برای نخستین بار در سطح شرق استان که عملیات شناسائی آن در حال اجرا بوده و عملیات ترمیم آن بعد از تعطیلات نوروزی اجرا می‌گردد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب هزینه ای بالغ لیتر بر ثانیه میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ‌گونه اپیدمی در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان رخ نداده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر امور آب و فاضلاب چابهار گفت: برای بهبود کیفیت آب مناطق سیل‌زده، علاوه‌بر سایت‌های کلرزنی موجود، پنج دستگاه کلرزن نصب و راه‌اندازی شد.

علی‌اکبر آقایی امروز چهارشنبه در جریان برگزاری سلسله جلسات تخصصی بررسی مسائل مربوط به سیلاب منطقه دشتیاری و چابهار بیان کرد: همکاری مرکز بهداشت و آب و فاضلاب در کنترل کیفیت آب مناطق سیلزده نتایج مطلوبی را به همراه داشته و بهبود کیفیت آب و جلوگیری از شیوع بیماری‌های مرتبط با آن را می‌توان از مهمترین نتایج این اقدامات برشمرد.

وی ادامه داد: در همین راستا برای حفظ سلامت ساکنان مناطق سیلزده علاوه‌بر سایت‌های کلرزنی موجود، پنج دستگاه کلرزن مایع در نقاط حساس نصب و راه‌اندازی شد.

مدیر امور آب و فاضلاب چابهار افزود: بیش از چهار هزار و ۶۰۰ عدد قرص کلر یک درصد نیز برای توزیع در مناطق آسیب دیده از سیل در اختیار دانشکده علوم پزشکی این شهرستان قرار گرفت.

وی اظهار کرد: طبق گزارش معاونت بهداشتی دانشگده، تاکنون هیچ‌گونه اپیدمی در منطقه اتفاق نیافتاده و به منظور حفظ سلامت مردم، ادامه فعالیت و بازدیدهای مشترک تا کاهش کدورت به حد استاندار همکاری‌های مشترک آبفا، مرکز بهداشت و دانشکده علوم پزشکی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات روند پیشرفت پروژه‌های آب و فاضلاب خوزستان
  • آسفالت معابر فرعی پر‌تردد در دستور کار شهرداری کرمان
  • هیچ‌گونه اپیدمی در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان رخ نداده است
  • فعالیت شبانه روزی ۸۲ اکیپ عملیاتی برای تامین برق پایدار در ایام نوروز
  • تجهیز مدیریت برق شهرستان سبزوار به ماشین آلات و ابزار پیشرفته
  • ترخیص ۱۱ هزار و ۲۳۶ خودروی وارداتی در سال ۱۴۰۲
  • ترخیص قطعی ۱۱ هزار و ۲۳۶ خودرو سواری از گمرکات در سال گذشته
  • ترخیص قطعی ۱۱ هزار و ۲۳۶ خودروی سواری از گمرکات
  • اهواز غرق آب شد؛ وعده‌ای که محقق نشد
  • ترخیص قطعی ۱۱ هزار و ۲۳۶ دستگاه خودرو سواری از گمرکات