Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت دفاع،‌ امیر سرتیپ حاتمی در جریان این بازدید اظهار کرد: متخصصین جوان صنعت دفاعی با تکیه بر دانش بومی و ظرفیت های داخلی توانسته‌اند به توانایی ساخت و تولید پیچیده‌ترین دستاوردهای پیشرفته الکترونیکی و میکروالکترونیکی حوزه دفاعی دست یابند.

وزیر دفاع افزود: دانشمندان ایرانی با همت بلند خود تهدیدهای حاصل از تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردند و به لحاظ دانشی، فن آوری و اقتصادی توانستند با تولید این قطعات پیشرفته ۱۴۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی را نصیب کشور نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سپس از ۱۵ سبد محصول مهم و گلوگاهی صنعت خودروی کشور رونمایی کرد.

امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: از سرریز فناوری های پیشرفته حوزه دفاعی، ۱۵ سبد محصول گلوگاهی که مورد نیاز شدید خودرو سازان بود طی ۲ سال اخیر با صرفه‌جویی بیش از ۶۰ میلیون دلار تولید و این قطعات مورد نیاز در تیراژ گسترده و پرحجم در اختیار صنعت خودرویی کشور قرار گرفت.

وی افزود: با تشدید تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران و به تبع آن صنعت خودرویی کشور، شرکت های غربی از همکاری با خودروسازان سرباز زدند و تامین قطعات خاص خودرو، به‌خصوص قطعات حوزه الکترونیکی با مشکل مواجه شده بود.

امیر سرتیپ حاتمی اضافه کرد: بنا به درخواست خودروسازان و با توجه به سیاست های ابلاغی، ظرفیت های دانشی و فناورانه صنعت دفاعی برای حل مشکل و مرتفع ساختن نیازهای ملی به کمک خودروسازان آمد و تا به امروز موفق شدیم با بهره گیری از توان شبکه همکار در بخش خصوصی کمک های شایان توجه ای را ارائه کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: امیر سرتیپ حاتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار بلندپایه سپاه: در عملیات‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته تری استفاده می‌کنیم

سردار رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا، در پاسخ به این سوال که فرماندهان نیرو‌های مسلح در سخنان و اظهارات خود عنوان می‌کنند که هنوز بخش اصلی توان موشکی جمهوری اسلامی ایران رونمایی نشده است و همواره تاکید داشتند که رونمایی و استفاده از این توان هزینه‌های سنگینی برای دشمنان خواهد داشت. از نظر شما چه میزان از توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران تاکنون رونمایی نشده است؛ گفت: واقعیت این است که همه کشور‌های جهان نه آخرین دستاورد‌های خود و نه تمام توان خود را رونمایی نمی‌کنند چرا که این توان برای روز مبادا است لذا ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: کما اینکه در عملیات وعده صادق می‌توانستیم از نوع پیشرفته‌تری از موشک‌ها استفاده کنیم، اما چون اولین مرحله بود که این کار را انجام دادیم از موشکی استفاده کردیم که به لحاظ فناوری مربوط به نسل‌های گذشته بود. البته قطعاً ما در سناریو‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته‌تری استفاده خواهیم کرد علت آن این است که دشمنان از عملیات ما ارزیابی خاص خود را دارند همچنان که ما نیز ارزیابی مختص به خود را داریم.

سردار سنایی راد گفت: به هر حال در عبور پهپادها، موشک‌های کروز و موشک‌های بالستیک توانمندی‌های لایه‌های مختلف دفاع هوایی برای ما رونمایی شده که پیش‌تر نسبت به آن اطلاعی نداشتیم و تجربه میدانی و یافته‌های جدیدی را به دست آورده‌ایم؛ لذا واقعیت است که همچون سایر کشور‌ها ما دست خود را رو نمی‌کنیم و خوشبختانه امروز با تحقیق و توسعه در عرصه‌های مختلف قسمتی از فناوری دست پیدا کرده‌ایم که می‌تواند برای ما مزیت‌هایی برای روز مبادا به حساب بیاید.

وی گفت: به طور مثال همانگونه که موشک هایپرسونیک را چند ماه گذشته رونمایی کردیم، در صورتی که ما طی چند سال گذشته به فناوری طراحی و ساخت آن دست پیدا کرده بودیم و نمونه‌هایی نیز از آن ساخته شده بود، اما رونمایی چند ماه گذشته صورت گرفته است البته در عرصه‌های دیگر نیز دارای توانمندی‌هایی هستیم که فعلاً زمان رونمایی از آن‌ها فرار نرسیده است، اما اگر اتفاقی برای کشور رخ بدهد حتماً از آن‌ها استفاده خواهیم کرد، چون آماده استفاده است و اگر به نمونه‌های پیشرفته‌تری از آن‌ها دست پیدا کنیم قطعاً رونمایی از سطح قبلی را خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان
  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • یونان: هیچ سامانه پدافند موشکی به اوکراین ارسال نمی‌کنیم
  • سردار بلندپایه سپاه: در عملیات‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته تری استفاده می‌کنیم
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • ساخت و بازسازی 42۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز