Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علی شمشیری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت : فاز اول مجتمع توانمندسازی سازی بهبود یافتگان از مواد مخدر در حال حاضر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید است تا قبل از پایان سال فاز اول آن به اتمام برسد.

او گفت : شرکت توسعه و تعاون کارآفرینی کشور که در واقع مجموعه‌ای است وابسته به جهاد دانشگاهی مسئول این پروژه است و دارای طرح خوبی در این زمینه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: اگر فاز اول مجتمع را به این شرکت بسپاریم، تعهد کردند ۷۰۰ اشتغال پایدار را برای معتادانی که ترک کردند در این مجتمع ایجاد می‌کنند.

این مسئول گفت: مشکلی که ما در سطح کشور داریم این است که معتادان پس از بهبودی مدیریت و ساماندهی نمی‌شوند و متأسفانه بعد از مدتی دوباره به چرخه اعتیاد برمی گردند.

او گفت: با ساخت مجتمع به دنبال این هستیم که معتادان پس از بهبود یافتن سلامت، شغلی برای آن‌ها در نظر گرفته شود تا آسیب‌های جامعه کمتر شود.

شمشیری افزود: افرادی که به مراکز ترک اعتیاد مراجعه می‌کنند، پس از بهبودی دوباره به سمت مواد مخدر می‌روند، زیرا به علت نداشتن شغل در جامعه مورد قبول قرار نمی‌گیرند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه افزود: با راه‌اندازی این مجتمع مکانی برای اشتغالزایی افراد بهبودیافته از اعتیاد جهت حضور مؤثر در جامعه وجود خواهد داشت.

او گفت: برخی از افراد معتاد به خاطر مصون ماندن خانواده از آسیب‌های ناشی از مصرف مواد مخدر به فردگرایی و تنهایی روی می‌آورند .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای هماهنگی مواد مخدر معتادان متجاهر اعتیاد جوانان پس از بهبود فاز اول او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از فاز نخست بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد

محمد حسین اعرابی اظهار داشت: بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد دارای سه فاز است که فاز نخست آن شامل بخش اورژانس و رادیوتراپی می‌شود که حداکثر تا شهریور ماه افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: دو فاز دیگر این طرح نیز تا پایان سال و در نهایت تا نیمه نخست سال آینده تکمیل خواهد شد.

اعرابی اضافه کرد: تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با تکمیل طرح الحاقی خدمات‌رسانی شایسته‌تری به مردم در حوزه سلامت ارائه دهیم.

وی بهره‌برداری از دو دانشکده تا پایان سال را از دیگر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد و گفت: فضای آموزشی دانشگاه در شرایط مطلوبی قرار ندارد از از آنجاکه سالانه به تعداد دانشجویان رشته پزشکی این دانشگاه اضافه می‌شود، از همین رو توسعه فضا‌های آموزشی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

اعرابی با تاکید بر اینکه درصددیم تا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد را به یک دانشگاه بین‌المللی تبدیل کنیم، بیان داشت: در حوزه بین‌الملل دانشگاه باید در شرایط بهتری قرار گیرد و در حال حاضر ۳۰ دانشجوی بین‌الملل در صف انتظار جذب در دانشگاه هستند که باید فرایند جذب سریع‌تر انجام شود.

بیشتر بخوانید

بهبود شاخص‌های حوزه سلامت از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی است

وی توسعه رشته‌های متناسب با نیاز جامعه را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: در این رابطه نیازسنجی در دستور کار قرار گرفته است.

اعرابی تامین و نصب تجهیزاتی وارد شده به استان را از دیگر اولویت‌های بخش سلامت استان برشمرد و اضافه کرد: طی دو سال اخیر ۱۵ هزار میلیارد ریال تجهیزات پیشرفته وارد استان شده که بخشی از این تجهیزات های‌تک به سبب نبود فضای مناسب هنوز نصب نشده است که در همین رابطه دستگاه سی‌تی آنژیو تا نیمه نخست امسال و دستگاه پزشکی هسته‌ای تا پایان امسال بهره‌برداری می‌شود.

وی سطح سواد سلامت مردم استان را به نسبت مطلوب ارزیابی کرد و گفت: چالش جدی در این رابطه این است که مردم سواد خوبی در حوزه سلامت دارند، اما در مقام عمل کمتر آن را به کار می‌گیرند.

اعرابی با گرامیداشت هفته سلامت، اظهار داشت: شعار امسال هفته سلامت با عنوان سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت نامگذاری شده که در همین رابطه باید گفت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تنها بخش کنونی از تامین کننده سلامت جامعه است و مردم و ارگان‌های دیگر نیز در این رابطه نقش تعیین‌کننده‌ای برعهده دارند.

وی جذب خیرین حوزه سلامت را از دیگر اولویت‌های امسال بخش سلامت استان عنوان کرد و بیان داشت: در همین رابطه کتابچه‌ای از نیازمندی‌های بخش سلامت استان تدوین شده که به زودی از آن رونمایی می‌شود و بر اساس آن جذب خیرین هدفمند می‌شود.

اعرابی یادآور شد: بدهی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی حدود چهار هزار میلیارد ریال است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال
  • ابلاغ دستورالعمل بهره‌برداری و نگهداری بوستان‌ها و سایت‌های بانوان در مشهد
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • بهره برداری از فاز نخست بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • مرحله نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره‌برداری
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر