Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@23:57:45 GMT

سفر رییس سازمان برنامه و بودجه محرک توسعه گلستان شد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۱۳۷۸

سفر رییس سازمان برنامه و بودجه محرک توسعه گلستان شد

قدرت الله عابدی روز دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: امضای تفاهمنامه ساخت سه هزار خانه محرومان استان با اعتبار دو هزار میلیارد ریال، آغاز عملیات اجرایی آن ها از روستای سقریلقی آق قلا و آغاز عملیات زهکشی ۵۰ هزار هکتار از اراضی اولویت دار آق قلا با اعتبار ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال را از نتایج سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به گلستان برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدی به مساعدت ۳۰۰ میلیارد ریالی نوبخت برای تسریع در تکمیل سالن ورزشی ۶ هزار نفری گرگان اشاره کرد و افزود: این اعتبار در مدت زمان باقیمانده تا پایان امسال تخصیص خواهد یافت.

به گفته وی تکمیل این طرح با ۶ درصد پیشرفت فیزیکی به ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

تیم شهرداری گرگان و تیم دختران شهر گرگان، نمایندگان بسکتبال استان گلستان در لیگ برتر کشور هستند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان همچنین باغ موزه دفاع مقدس استان را دیگر طرح‌های بهره مند از حمایت مالی رییس سازمان برنامه و بودجه در سفر اخیر به گلستان اعلام کرد و گفت: در نتیجه این سفر تصمیم گرفته شد ۱۰۰ میلیارد ریال از تعهد مالی سال آینده به این طرح اختصاص داده شود تا در هفته دولت سال ۹۹ مورد بهره برداری قرار بگیرد.

به گفته وی برای تکمیل این طرح در سفر دوم هیات دولت به گلستان، ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده بود.

 ساخت مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس گلستان از سال ۱۳۸۹ در زمینی به مساحت یک هزار و ۶۵۶ متر مربع در چهار طبقه با زیربنای ۴ هزار و ۱۷۶ مترمربع در گرگان آغاز شد.

این مرکز فرهنگی شامل سالن تاریخ شفاهی و راویان، بخش سمعی و بصری، هنری و سینمایی، گالری آثار دائمی و دوره ایی، کتابخانه و مرکز جامع اسناد و مدارک دفاع مقدس و ده ها بخش تخصصی مربوط به نمایش وقایع روزهای اوج پیروزی انقلاب در استان، دفاع همه جانبه توسط ارتش، سپاه، جهاد سازندگی، ژاندارمری، بسیج، نیروهای مردمی، اقشار و صنوف است.

عابدی، تزریق ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت موزه روستایی استان در پارک جنگلی روستای قرق گرگان و بهره برداری مرحله نخست آن تا دهه فجر سال ۹۹، دستور پیگیری برای دریافت ردیف اعتباری و اختصاص ۷۰ میلیارد ریال برای آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان طالقانی گرگان با ۲۰۰ تختخواب در روستای زنگیان در سال ۹۹ و تامین اعتبار ساخت بیمارستان گمیشان، گالیکش و رامیان را از دیگر رهاوردهای سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به گلستان برشمرد.

وی بیان کرد: پرداخت ۱۰۰ درصد تخصیص اعتبار اجرای طرح های حوادثی به ویژه سیل امسال، تخصیص اعتبار برای زیرسازی و تعریض جاده آزادشهر - شاهرود و جاده کردکوی - آق قلا، طرح های بخش کشاورزی، اجرای طرح بازآفرینی شهری به مبلغ هزار میلیارد ریال و افزایش تولید انرژی در نیروگاه سیکل ترکیبی علی آباد از هزار به هزار و ۴۵۰ مگاوات برق از دیگر طرح های محوری و توسعه استان بود که در این سفر دو روزه برای شتاب در اجرای آن ها مساعدت مالی شد.

محمد باقرنوبخت رییس سازمان مدیریت و برنامه کشور ۲۱ و ۲۲ بهمن ماه امسال به استان گلستان سفر کرد و ضمن حضور در مناطق سیل زده آق قلا و گمیشان، عملیات اجرایی ساخت چند طرح در حوزه مسکن، کشاورزی و درمانی را آغاز و از چند پروژه در گرگان دیدن کرد.

برچسب‌ها سازمان برنامه و بودجه محمدباقر نوبخت گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه محمدباقر نوبخت گلستان سازمان برنامه و بودجه محمدباقر نوبخت گلستان سفر رییس سازمان برنامه و بودجه میلیارد ریال اعتبار عملیات اجرایی آغاز عملیات دفاع مقدس آق قلا سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم

فرشاد سلیمانی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره موضوع بودجه و تامین بودجه سازمان‌ها گفت: در مورد بودجه، دو نگرش وجود دارد؛ یک نگاه این است که تعدادی نهاد از قبل در کشور وجود داشتند و بودجه‌ای از ابتدا برای آنها بسته شده که به فراخور هر سال دولت ۱۰-۱۵ آن‌را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نگاه  عملا هنوز حاکم است و ایراداتی دارد، گفت: این دیدگاه بودجه‌ای مبتنی بر تحول نیست و الزامی هم به رعایت سیاست‌های جدید ندارد.

سلیمانی افزود: در برنامه بودجه تلاش می‌شود دولت این دیدگاه قدیمی را تغییر دهد و نگاه جدید را حاکم کند بر این اساس که چه ماموریتی از بخش‌ها می‌خواهیم؟؛ به عنوان مثال ۴۵ سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و برخی نهاد‌ها مولود انقلاب  و برخی دیگر هم از قبل بودند. برخی‌ها ماموریت شان کمرنگ شده و برخی ماموریت شان پررنگ‌تر شده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان عنوان کرد: از نگاه شخص مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، بنیاد ملی نخبگان و مقامات بالادستی، مجموعه‌هایی که درگیر با نخبگان هستند شامل بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم میشوند که  اکنون باید به جد پررنگ‌تر دیده شوند و بودجه هایشان تغییرات اساسی کند.

وی افزود: سال گذشته در بودجه ۱۴۰۲ تغییراتی را از سوی مجلس داشتیم که بودجه ملی نخبگان از حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد؛ بنا شده بود ۱۴۰۲ حدود ۴۳۰ میلیارد تومان به بنیاد اختصاص پیدا کند. از نگاه ما در بنیاد این بودجه هنوز هم کفاف امور بنیاد و مجموعه مخاطبینش که بالغ بر ۱۰۰ هزار نخبه و مستعد در کشور است را نمی‌دهد ولی به هر حال نگاه خوبی بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: متاسفانه تا اسفند ۱۴۰۲ حدود ۴۰ درصد این بودجه محقق شده و ۶۰ درصد هنوز محقق نشده است.

وی گفت: بنا بود جوایزی را به ۵۰۰ نفر اعطا کنیم که البته از نخبگان حوزوی و نخبگان تحت پوشش کمیته امداد بودند. در صدد بودیم از استعداد‌هایی که از کمیته امداد دریافت وجه می‌کنند  حمایت ویژه‌ای داشته باشیم که این دو مورد اعتباری حدود ۳۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

به گفته معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، متاسفانه این اعتبار را نداریم که بدهیم به این دلیل که تحقق بودجه اتفاق نیفتاده و هر چه تلاش می‌کنیم متاسفانه بدنه سازمان برنامه و بودجه همراهی نمی‌کند.

وی تصریح کرد: ما خودمان برای این تخصیص‌ها نگرانیم، زیرا بودجه ۱۴۰۲ آنطور که باید تحقق نیافت. ۱۴۰۳ تقاضای ما یک بودجه دو همتی بود. حاضریم هر جا که هست دفاع کنیم ولی نهایتا سازمان برنامه و بودجه به ما اعلام کرد با یک افزایش ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: این همان غلبه نگاه اول است، نگاه تحولی به بخش‌ها نداریم و می‌گوییم همان فرمان ادامه پیدا کند، نمی‌توانیم نهایتا این قول را بدهیم که مشکلات نخبگان را برطرف کنیم، مهاجرت نخبگان را سعی کنیم متوقف کنیم و حتی در یک مرحله‌ای معکوس.

وی در پاسخ به این سوال که جلوگیری از مهاجرت نخبگان نیاز به بودجه دارد؟ گفت: آنچه مقام معظم رهبری فرمودند این بود که نخبه اشتغال و امکان تحقیقات مستمر از ما می‌خواهد. برای اینکه برنامه ریزی کنیم و حداقل‌ها را برای نخبه فراهم کنیم بودجه می‌خواهیم در همه جای دنیا چه کشور‌های پیشرفته و چه در حال توسعه این بودجه را دارند.

سلیمانی تصریح کرد: از چین گزارش دقیق داریم که به جد در رفاه نخبگان سرمایه گذاری می‌کند و برایشان شغل در نظر می‌گیرد؛ مسکن می‌دهد حتی از تحقیقات شان حمایت می‌کند. نتایجشان را هم می‌گیرد. برای اولین سال که گزارش می‌دهد اعلام می‌کند شاهد مهاجرت معکوس است. چینی‌هایی که به خارج از کشورشان رفته اند برای خدمت به کشورشان برمی گردند.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: این اتفاق می‌افتد، نگاه در سطح رهبری و ریاست جمهوری مشکلی ندارد و حتی مطالبه می‌کنند، اما در سطح بدنه جایی که با سازمان برنامه و بودجه و یک بخش‌هایی با مجلس طرف هستیم نیازمند تغییر نگاه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم