Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران در حالی خواستار اثبات ادعاهای آمریکا در مورد حملات اخیر به آرامکو شده که هیچ شواهدی وجود ندارد و عملا اتهامات آمریکا علیه این کشور بی پایه و اساس بوده و هیچکدام از آنها به اثبات نرسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ تهران به دلیل گزارش های اخیر سازمان ملل متحد در مورد ادعاهای حمله به آرامکوی عربستان سعودی توسط ایران، آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و هچنین واشنگتن را به استناد بی پایه و اساسی برای اثبات این اتهامات متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش rt، ساعاتی پس از حمله به تأسیسات نفتی سعودی در 14 سپتامبر سال 2019، آمریکا با دلایل بی اساس این حمله را به ایران نسبت داد، اما تاکنون نتوانسته هیچگونه شواهد و مدارکی را ارائه دهد. اکنون دلایل اثبات نشده را جمع آوری کرده تا اینگونه تلاش های خود را جهت اثبات این موضوع به حداکثر برساند.   مسئولیت این حملات علیه تأسیسات نفتی آرامکو توسط حوثی های یمن برعهده گرفته شد. این کارخانه بزرگترین تأسیسات فرآوری نفت در جهان است که این حمله باعث اختلال قابل توجهی در آن شد. با این حال، بلافاصله پس از انجام حملات، آمریکا بدون اینکه منتظر بماند تا مأموریتی برای کشف حقیقت انجام شود انگشت اتهام خود را به سمت تهران گرفت.       سازمان ملل متحد معتقد است که بعید به نظر می رسد نیروهای حوثی مسئول این حملات باشند، زیرا این عملیات بسیار پیچیده است و تهران نیز با بیان اینکه هیچ چیز در این گزارش ادعاهای آمریکا را تایید نمی کند این اتهام را رد کرد.   در گزارش منتشر شده، ایران به عنوان مقصر حملات ذکر نشده است. علاوه بر این، کارشناسان اعتراف کردند که آنها فرصتی برای دیدن ضایعات اسلحه هایی که گفته می شود در مرحله اول به مراکز ضربه زده اند نداشته اند زیرا در زمان ورود آنها تا حدودی توسط ریاض پاکسازی شده بودند.       علاوه بر آن، متخصصان در ادامه تصدیق کردند گرچه معتقدند که این حمله خاص توسط حوثی ها انجام نشده اما به نظر می رسد که این حملات با استفاده از همان سلاح ها از یمن صورت گرفته است.   این هیئت همچنین این مسئله را رد نکرد که حوثی ها می توانند پشت این حملات باشند و خاطرنشان کرد: "از لحاظ تئوری، این حملات می توانستند توسط نیروهای حوثی یا از داخل عربستان سعودی از قلمرو سایر کشورها یا حتی از دریا انجام شود."   اتهامات آمریکا نمایانگر یکی دیگر از اقدامات خصمانه آن علیه ایران است و در راستای اقدام عظیم آمریکا علیه ایران صورت گرفته است.   همچنین این موضوع همراه با ماجراجویی نظامی واشنگتن و جریان بی سابقه ورود تسلیحات پیشرفته آمریکایی به منطقه که به منبع اصلی بی ثباتی و نا امنی در خاورمیانه تبدیل شده می باشد.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اتهامات آمریکا حوثی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله اسرائیل به ایران نمادین بود | نتانیاهو به متحدانش لگدپرانی می کند

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: رسانه‌های غربی در پس حمله روز جمعه رژیم صهیونیستی به اهدافی در محدوده اصفهان، این اقدام رژیم صهیونیستی را از زوایای مختلف مورد نقد قرار می‌دهند.

در بخش‌هایی از گزارش پایگاه اینترنتی فارن پالیسی آمریکا با اشاره به حمله موشکی شنبه ۲۵ فروردین ایران به اسرائیل و توصیه آمریکا و متحدان رژیم صهیونیستی برای صرف‌نظر اسرائیل از پاسخ متقابل، به تصمیمات اشتباه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اقدامات بعدی پرداخته شده است.

در بخشی از این گزارش تصریح شده با توجه به اینکه حمله ایران عمل متقابلی در پاسخ به ترور ۷ فرمانده و افسر سپاه در دمشق سوریه انجام شد، اسرائیل می‌توانست به توصیه‌های آمریکا مبنی بر اکتفا به رهگیری موشک‌های ایران عمل کند «اما اسرائیل علاقه چندانی برای پذیرش این توصیه نشان نداد. در حالی که در گزارش‌ها آمده بود که اسرائیل یک ضدحمله فوری را لغو کرد ... رهبران اسرائیل از جمله یوآو گالانت وزیر دفاع، هرتزل هالوی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، بنی‌ گاتز عضو کابینه جنگی و خود نتانیاهو همگی وعده انتقام دادند. حمله صبح جمعه ۳۱ فروردین‌ماه اسرائیل به اصفهان حمله متقابل به یک سیستم دفاع هوایی بود و اگرچه تا حد زیادی نمادین بوده است، این سوال را ایجاد می‌کند که چرا اسرائیل دوباره به ایالات متحده و دیگر متحدانش لگدپرانی کرد، به‌ویژه پس از اینکه همه این کشورها به کمک اسرائیل آمده بودند؟»

در این گزارش تاکید شده اسرائیل در مقابل همه دلایل بدی که برای حمله به ایران داشته، تنها یک استدلال داشته و آن این واقعیت بوده است که اسرائیل و ایران درگیر جنگ بلافصلی هستند که درآینده نیز ادامه خواهد داشت و تا زمانی که این درگیری ادامه داشته باشد، منطق عملیاتی این درگیری نیز به سمت تشدید پیش خواهد رفت.

این منطق به نظر رسانه آمریکایی برای نتانیاهو و آینده سیاسی او رهاوردی نخواهد داشت.

در بخش‌های دیگری از این گزارش آمده است:

برای برخی، پاسخ به این که چرا اسرائیل به ایران حمله کرد، به جاه‌طلبی‌های نتانیاهو خلاصه می شود. طبق این روایت، او صرفاً سعی دارد صورت ظاهری خودش را در صحنه سیاست حفظ کند. نتانیاهو عمیقاً در داخل اسرائیل منفور است. او تنها ۱۵ درصد محبوبیت دارد. منبع اصلی مشروعیت سیاسی او، ادعای او برای تضمین امنیت اسرائیل، به شدت آسیب دیده است. و بنابراین، تعجب‌آور نیست که برخی از ناظران، از جمله ایران، استدلال می‌کنند که نتانیاهو خواهان جنگ با ایران است تا وجهه خود را در داخل کشور بازگرداند - یا حداقل تاوان سیاسی خود را پس از فاجعه ۷ اکتبر به تاخیر اندازد تا در این فرآیند شانسش برای بقای سیاسی افزایش پیدا کند.

نتانیاهو ممکن است یک مرد ناامید باشد، اما فشار برای تلافی تنها از جانب او نیست، در واقع برخی از صداهای بلندتر در داخل اسرائیل که خواستار ضد حمله می‌شوند، از سوی رقبای سیاسی نتانیاهو مثل گانتز، گالانت و دیگران که بیشترین سود را از مرگ سیاسی نتانیاهو دارند، شنیده می‌شود. براساس نظرسنجی‌ها اگر انتخابات امروز برگزار شود، احتمالا گانتس نخست‌وزیر خواهد بود.

همچنین مشخص نیست که حمله به ایران حرکت سیاسی خوبی برای نتانیاهو یا هر شخص دیگری باشد. بر اساس نظرسنجی دانشگاه عبری که هفته گذشته منتشر شد، حدود ۷۴ درصد از اسرائیلی ها با ضدحمله به ایران در صورتی که ائتلاف امنیتی اسرائیل با متحدانش را تضعیف کند مخالف بودند. همین نظرسنجی نشان داد که ۵۶ درصد از اسرائیلی‌ها گفته‌اند که تل‌آویو «باید به خواسته‌های سیاسی و نظامی متحدانش پاسخ مثبت دهد» تا «سیستم دفاعی پایدار خودش را در طول زمان تضمین کند».

حتی در داخل ائتلاف نتانیاهو، حمله متقابل محدود اسرائیل در روز جمعه یک پیروزی سیاسی مشخص نبود. به عنوان مثال، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی جناح راست، از این اقدام در توییتر به‌عنوان یک اقدام فلج یاد کرد.

اگر واقع‌بین باشیم، نمی‌توانیم نتیجه بگیریم که اسرائیل با حمله به دشمنانش موفق شده درس عبرت به آنها بدهد.

کد خبر 846416 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا دفاع - جنگنده

دیگر خبرها

  • پیام های حمله به پایگاه های آمریکا در شرق سوریه
  • (ویدئو) حملات پهپادی گسترده حزب‌الله به مقرهای نظامی اسرائیل
  • فلسطین نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب را خواستار شد
  • حمله اسرائیل به ایران نمادین بود | نتانیاهو به متحدانش لگدپرانی می کند
  • فوری؛ حزب‌الله عراق از آغاز مجدد حملات به نیروهای آمریکایی خبر داد + اولین تصاویر | حمله با ۵ موشک
  • دو پایگاه آمریکا در شرق سوریه در کمتر از یک ساعت هدف حمله قرار گرفت
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در دیرالزور سوریه
  • حملات پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکا در سوریه
  • حملات پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه