Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، با بیان اینکه سمپاد مهارتی، به پرورش انسان‌های توانمندتر توجه می‌کند تا به کمک حوزه صنعت بیایند، گفت: برای نخستین بار در کشور این هنرستان در خراسان رضوی آغاز به کار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، فاطمه مهاجرانی ظهر امروز در آیین افتتاح هنرستان دخترانه استعدادهای درخشان سعدی مشهد به عنوان نخستین هنرستان سمپادی کشور، اظهار کرد: امروزه کشورهای توسعه یافته دنیا دو مولفه مهم علم و مهارت را به هم پیوسته می‌دانند و در این راستا سمپاد مهارتی می‌تواند این دو موضوع مهم را ترکیب و تلفیق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش، دانش آموزان سمپادی را در سه مولفه مهارت حل مساله، تفکر خلاق و تفکر نقاد پیشرو دانست و افزود: ما در سمپاد مهارتی بستری از مهارت‌ها را تعریف می‌کنیم تا آنها با علاقه‌مندی مهارت مورد نظر خود را انتخاب کنند و با خلاقیت و نوآوری نگاه تازه‌ای به صنعت و اقتصاد داشته باشند.

وی، نقش مهارت در اقتصاد کشور را نقشی پررنگ و مهم توصیف کرد و گفت: در همین راستا، سمپاد مهارتی از موضوعات جدی است که می‌تواند به زیست بوم اقتصاد کشور کمک کند.

مهاجرانی با بیان اینکه نقطه تمایز سمپاد مهارتی با سایر هنرستان‌های فنی، پرورش انسان‌های توانمندتر است تا به کمک حوزه صنعت بیایند، ادامه داد: برای نخستین بار در کشور این نوع هنرستان در خراسان رضوی آغاز به کار می‌کند.

رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان متذکر شد: ما باید در دستگاه تعلیم و تربیت سهم خود را در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ایفا کنیم و راه اندازی سمپاد مهارتی می‌تواند در تغییر وضعیت اقتصاد کشور نقش بسزایی ایفا کند که این موضوع بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش خراسان رضوی همیشه در همه طرح‌ها و حوزه‌های مختلف سربلند و پیشتاز بوده است، اظهار کرد: در این بین افتتاح نخستین هنرستان استعدادهای درخشان کشور یک اتفاق ویژه و جدید است که این مهم جای تقدیر دارد.

تحصیل ۴۳ درصدی دانش آموزان متوسطه خراسان رضوی در رشته‌های فنی حرفه‌ای و کار دانش

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این مراسم، با تاکید بر اینکه مهارت و مهارت آموزی ضرورت و نیاز امروز کشور است، گفت: ما در آموزش و پرورش خراسان رضوی سعی کرده‌ایم در بسیاری از طرح‌ها و ایده‌ها در کشور پیشرو و طلیعه‌دار باشیم، حالا هم با راه‌اندازی اولین هنرستان استعدادهای درخشان کشور در جهت تحقق این نیاز جامعه کنونی قدم برمی‌داریم.

قاسمعلی خدابنده با بیان اینکه حدود ۴۳ درصد دانش آموزان مقطع متوسطه خراسان رضوی، در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل می‌کنند، افزود: بر خلاف پهناوری و پراکنده بودن مناطق آموزشی خراسان رضوی، این آمار از میانگین کشوری بالاتر است و تلاش داریم با توسعه هنرستان‌ها، تجهیز کارگاه‌ها، بهبود کیفیت آموزشی و ارتقاء دانش و مهارت نیروی انسانی متخصص این آمار را به ۵۰ درصد ارتقاء دهیم.

وی یادآور شد: جوامع توسعه یافته دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که توسعه پایدار بدون اشتغال پایدار حاصل نمی‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: امروزه رویکرد آموزش در دنیا تغییر کرده و در نظام‌های تعلیم و تربیت دنیا آموزشی مفید، موثر و اثرگذار است که منجر به اشتغال زایی و کارآفرینی شود و در این راستا هنرجویان سمپاد مهارتی می‌توانند علاوه بر اشتغال‌زایی، به عنوان یک کارآفرین به تحقق این توسعه کمک کنند.

خدابنده با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب هفت شاخص را برای جامعه ما بسیار ضروری دانستند و دستگاه تعلیم و تربیت می‌تواند در جهت تحقق و ارتقاء این شاخص‌ها از جمله علم و پژوهش، معنویت، سبک زندگی ایرانی اسلامی و اقتصاد قوی نقشی کلیدی ایفا کند.

وی تصریح کرد: اگر قرار است قدرتمند شویم باید اقتصاد قوی داشته باشیم و این اقتصاد باید دانش محور باشد، برای تحقق این اقتصاد باید از مولفه‌هایی همچون نیروی انسانی کارآمد، فرآیندها و رویه‌های مناسب و فناوری اطلاعات بهره گیریم تا به اهداف خود برسیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: مدارس سمپادی و به ویژه هنرستان‌های استعدادهای درخشان می‌توانند با پرورش انسان‌های خلاق، با استعداد و تاثیرگذار به ارتقاء نیروی انسانی که مهم‌ترین مولفه توسعه و اقتصاد دانش محور است، کمک کند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون وزیر آموزش و پرورش مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیانیه گام دوم انقلاب استعدادهای درخشان پرورش انسان سمپاد مهارتی تعلیم و تربیت نیروی انسانی اقتصاد کشور دانش آموزان هنرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است

آیت الله علم الهدی در دیدار با رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مشهد گفت: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل‌های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده دار آینده کشور و انقلاب هستند پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

وی ادامه داد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه‌ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه ۶۰ و ۷۰ نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه ها، از نظر ایمان و باور بر آن‌ها پیشی گرفته است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه دار نسلی بودند که نشان اقتدار آن‌ها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

علم الهدی با بیان این که موزه‌های دفاع مقدس سنگر‌های ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان است افزود: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید، اما تحقق چشم انداز‌های فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت هاست.

وی اضافه کرد: موزه‌های دفاع مقدس و یادمان‌های شهدا، ۲ زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه‌های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون‌ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهد می‌شوند.

علم الهدی افزود: بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه‌ها مشخص است و همه مسوولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری‌هایی که اخیراً در دستورکار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش‌تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش‌های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه‌مندان باشد.

بهمن کارگر با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان‌های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده‌ها و مراکز اسکان افزود: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از هفت میلیون نفر در سال بود، اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان‌های اعزام حدود ۲ سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرایند بازدید از مناطق عملیاتی جنوب دوباره درحال رونق است و با افزایش ۲۰ درصدی در سال جاری به بیش از چهار میلیون نفر رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی هنرستان‌های جوار صنعت سرعت می‌گیرد
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • بنگاه داری بانکها از آفات بزرگ مسکن کشور است
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در فیروزه
  • پرورش نیروی کار ماهر در ۵۵۱ هنرستان در خوزستان
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند