Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، صالح در این دیدار طی سخنانی گفت: بنده از سالیان گذشته با ذوب آهن اصفهان و بخش های مختلف آن آشنایی داشتم، امروز از دستاوردهای جدید این شرکت بازدید خوبی صورت گرفت.ذوب آهن اصفهان در گذشته به عنوان قطب تولید مقاطع ساختمانی کشور شناخته می شد اما امروز سبد متنوع  تولیدات آن علاوه بر مقاطع محصولات دیگر مانند انواع ریل،ورق سازه های فولادی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را نیز شامل می شود. بسیار خوشحال هستم که این شرکت مادر صنعتی روند رو به رشدی را در پیش گرفته است.

وی افزود : پروژه تولید ریل یکی از آرزوی های کشور بود و برای توسعه زیر ساخت ها این محصول وارد می شد اما هم اکنون محصول استراتژیک ریل مطابق با استانداردهای روز دنیا در ذوب آهن اصفهان تولید می شود که افتخار بزرگی برای ایران اسلامی به شمار می رود.امروز از نزدیک بالغ بر 10 هزار تن ریل تولیدی این شرکت را مشاهده نمودم که آماده بارگیری است و این مهم نشان دهنده مدیریت هوشمند و توانمند ذوب آهن اصفهان و همدلی کارکنان این شرکت مادر صنعتی برای تولید محصولات دارای ارزش افزوده بالا است.

صالح اظهار داشت : ظرفیت تولید ریل در ذوب آهن اصفهان فراتر از کل نیاز کشور به این محصول استراتژیک است و لذا نیازی به واردات آن نخواهیم داشت . همچنین باتوجه به زیرساخت هایی که در کشورهای همسایه وجود دارد زمینه صادرات ریل ذوب آهن اصفهان به کشورهای دیگر فراهم است و این امر ، ارزش آفرینی بیشتر را رقم می زند.

رییس سازمان خصوصی سازی کشور تصریح کرد : در قانون برنامه چهارم این موضوع مطرح شد که اگر مواد معدنی به صورت خام یعنی با ارزش افزوده کمتر صادر شود، برای آن مالیات بر صادرات مواد خام در نظر گرفته شود که لیست آنها نیز مشخص شد . در فرایند و زنجیره تولید فولاد ، زمانی که قرار شود کنسانتره را صادر کنند ، ارزش افزده کمتری دارد اما اگر همین مواد اولیه به گندله ، شمش ، ورق و محصولات ساختمانی تبدیل می شد ارزش افزوده به مراتب بالاتری دارد.

این مقام مسئول ادامه داد : ذوب آهن اصفهان مجموعه کامل و توانمندی است که سنگ آهن را به محصولات فولادی متنوع تبدیل و ارزش آفرینی بسیاری را برای کشور ایجادمی کند.

صالح گفت : هم اکنون طرح های توسعه و پروژه های بزرگی در این مجتمع فولادی راه اندازی شده است و ظرفیت 600 هزار تنی آن به حدود 4 میلیون تن افزایش یافته است و پروژه های بسیاری نیز در این شرکت در دست برنامه ریزی و اجرا قرار دارد.

یزدی زاده نیز گفت : سنگ آهنی که وارد ذوب آهن اصفهان می شود به صورت کامل تا آخر ماده آن مورد استفاده قرار می گیرد. سنگ آهنی که در کارخانه به ریل تبدیل می شود ذاتاً عناصری دارد که در فرایند تولید فولاد مضر شناخته شده است لذا از سرباره جدا می شود و آن در داخل شرکت به محصولات دیگر مانند بلوک،موزاییک و ... تبدیل می گردد.

وی افزود : در راستای کاهش هزینه ها ذوب آهن اصفهان به عنوان شرکتی که از شیوه روز دنیا (کوره بلند) برای تولید فولاد استفاده می کند،پروژه PCI را نیز راه ا ندازی نمود تا مصرف کک را از این طریق به میزان 150 کیلوگرم کاهش دهد.

یزدی زاده گفت: ذوب آهن اصفهان شرکتی است که از یارانه انرژی مانند سایر صنایع برخوردار نیست و گازی که به این شرکت داده می شود با تعرفه صنعتی است و نه نیروگاهی اما با این وجود و چالش های دیگر توانسته سبد متنوع ریل و محصولات مختلف را تولید نماید. هم اکنون محصولات مختلف این شرکت به کشورهای گوناگون دنیا صادر می شود.

 وی افزود: این شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از ماده ۱۴۱ خارج شد و هم اکنون از شرایط بهتری برخوردار است اما به دلیل کمبود مواد اولیه قادر نیست با تمام ظرفیت تولید داشته باشد. 

مدیرعامل شرکت تصریح کرد: همدلی خوبی بین کارکنان شرکت وجود دارد و تلاشگران شرکت با کوشش شبانه روزی خود رکوردهای خوبی را در کارنامه ذوب آهن به یادگار ثبت نمودند و نشان دادند تحریم های ظالمانه دشمن تاثیری بر فعالیت آنها نخواهد داشت. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان ذوب آهن سازمان خصوصی سازی مالیات یارانه انرژی ذوب آهن اصفهان تولید فولاد ارزش افزوده هم اکنون سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل قرارداد واگذاری، تولید و تکثیر بذر گندم ارقام باسیلو و اوکلید طی آیینی به امضای صمد بهزاد مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان و محمدعلی وهابیان مدیرعامل شرکت ارس بذر به امضا رسید.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در این آیین، با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های موجود کشاورزی در منطقه مغان گفت: شرکت ارس بذر، فعالیت‌هایی در زمینه تولید بذر گندم و سایر محصولات دارد و کشت و صنعت مغان به عنوان سهامدار این شرکت به منظور استفاده هر چه بیشتر از توانایی آن در صدد است تا در حوزه تولید بذر، نقش جدیدی به این شرکت واگذار کند.
صمد بهزاد، برندسازی به خصوص در حوزه بذر و نیز توجه به زنجیره ارزش و تولید محصولات کشاورزی صادرات محور را یکی از برنامه‌های شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ذکر کرد و افزود: کشت و صنعت مغان در تولید محصولات کشاورزی به خصوص در عرضه محصولات لبنی و دامی صاحب برند مغانه شده است.
وی واگذاری امتیاز و مالکیت معنوی گندم ارقام باسیلو و اوکلید از سوی شرکت تحقیق و تولید ارس بذر به شرکت کشت و صنعت مغان را موجب ایجاد فرصت فعالیت جدیدی در تاریخ این مجتمع عظیم تولیدی عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: شرکت تحقیق و تولید ارس بذر نقش مهمی در بررسی و تحقیق در زمینه یافتن ارقام برتر و سازگار در محصولات زراعی در منطقه دارد و بر همین اساس، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان خود را موظف به حمایت از این موسسه می‌داند و برای بهبود شرایط توسعه و تولید بذور محصولات زراعی از این مجتمع حمایت می‌کند.
وی اضافه کرد: کشت و صنعت مغان در نظر دارد تا با توجه به توانمندی تولید ارقام گندم در این منطقه و مناطق معتدل و سردسیر استان اردبیل، علاوه بر تأمین بذور مورد نیاز خود، منطقه، استان و سایر استان‌های شمال غرب کشور، نسبت به صادرات این ارقام با برند مغانه به کشور‌های خارجی نیز برنامه ریزی و اقدام کند.
بهزاد تاکید کرد: خودکفایی در حوزه‌های زراعی و تامین بذر نقش چشمگیری در استقلال کشور دارد و تجربه نیز نشان داده است که تولید بیش از پیش به امنیت غذایی کشور انجامیده و حتی به اقتدار غذایی منجر شده است و بر همین اساس، شرکت کشت و صنعت مغان، تلاش خود را برای تولید بذر به منظور تامین نیاز کشور و حتی صادرات آن متمرکز کرده است.

دیگر خبرها

  • ۱۲ واحد تولیدی در ارس در حال ساخت است
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟
  • بهره برداری از یک واحد تولیدی در ابهر
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور