Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@15:39:31 GMT

پیشگیری از خودکشی با «هوش مصنوعی»

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۲۷۰۳

پیشگیری از خودکشی با «هوش مصنوعی»

محققان استرالیایی با هدف پیش بینی دقیق‌تر احتمال خودکشی افراد، سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی برای این موضوع ارائه کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از زد د‌ی‌نت، محققان استرالیایی با هدف پیش بینی دقیق‌تر احتمال خودکشی افراد، سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی برای این موضوع ارائه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تلاش برای کمک به پزشکان برای پیشگیری از خودکشی‌های احتمالی در استرالیا، محققان دانشگاه Monash و Turning Point به همراه یک مرکز ملی ترک اعتیاد از هوش مصنوعی (AI) استفاده می‌کنند تا چگونگی فیلتر و طبقه بندی داده‌های مربوط به افراد پرخطر را ارائه دهند.

به گفته محققان این پژوهش، ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی اطلاعات آمبولانس‌هایی که افراد آسیب دیده از خودکشی را جا به جا کرده‌اند، جمع‌آوری می‌کند.

سیستم هوش مصنوعی شناسایی خودکشی، کار پردازش دو سوم داده‌های مورد نیاز در این حوزه را انجام می‌دهد و بررسی یک سوم داده‌های ضروری نیز توسط پزشکان و متخصصان انجام می‌شود.

سوابق بالینی آمبولانس منبع مهمی برای کمک به اطلاع رسانی در مورد اقدامات پیشگیری از خودکشی است زیرا آمبولانس‌ها اغلب نخستین نقطه تماس با یک بحران مرتبط با خودکشی هستند؛ خودکشی، شکل گیری ایده خودکشی و صدمه به خود بدون نیت خودکشی از دیگر مسائلی است که هوش مصنوعی درباره آن پژوهش می‌کند.

طبق گفته محققان دانشگاه موناش، اجرای مدل یادگیری ماشین به طور بالقوه می‌تواند سرعت شناسایی افراد در خطر را به میزان زیادیافزایش دهد؛ این کار در حال حاضر توسط انسان‌هایی انجام می‌شود که مجبورند هر پرونده بالینی را به طور جداگانه تفسیر کنند.

کارشناسان علمی باور دارند، اجرای مدل یادگیری ماشینی همچنین منجر به شناسایی به موقع و مقرون به صرفه و رمزگذاری داده‌های آمبولانس‌های مربوط به خودکشی می‌شود.

دن لوبمن، مدیر Turning Point و استاد مطالعات بالینی دانشگاه موناش افزود: «این پروژه به روند بحرانی خودکشی و نکات بالقوه برای اطلاع رسانی بهتر در مورد سیاست‌ها و پاسخ‌های بهداشت عمومی کمک خواهد کرد؛ فناوری که ما در حال توسعه هستیم، فرصت‌هایی برای پذیرش در سطح بین المللی نیز ایجاد می‌کند».

بودجه‌‌ای که دولت  استرالیا برای این طرح اختصاص داده بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار است.
 
انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: خودکشی هوش مصنوعی استرالیا دانشگاه مبتنی بر هوش مصنوعی پیشگیری از خودکشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف در جاده حیران با ۵ مصدوم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، عصر دیروز طی تماس با اورژانس و به‌دنبال تصادف کامیون با تاکسی در گردنه حیران، نرسیده به هتل پارلا، روبروی رستوران ایران زمین، بلافاصله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.
۵ مصدوم این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط فوریت‌های پزشکی نمین، به‌وسیله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به بیمارستان فاطمی اردبیل منتقل شدند.

دیگر خبرها

  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • مدرس حوزه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است
  • مدرس حوزه علمیه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است
  • «اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر و جیب خالی است»
  • تصادف در جاده حیران با ۵ مصدوم
  • مدرس حوزه علمیه قم : اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر و جیب خالی است/ «هیچ توصیه‌ای نداریم که فرد خودکشی‌کننده در قبرستان عمومی دفن نشود»